Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@16:20:56 GMT

کمر کرونا در قم شکست

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۸۵۴۵۱

کمر کرونا در قم شکست

ایسنا/قم در دوم اسفندماه، مردم قم شور و شکوهی دوباره آفریدند و با حضور خود پای صندوق‌های رای، با آرمان‌های انقلاب و نظام جمهوری اسلامی، تجدید پیمان کردند.


در حالی که از روز چهارشنبه خبر مثبت بودن آزمایشات کرونا در قم اعلام شد، هجمه‌ای عظیم تبلیغاتی، خبر از عدم حضور شهروندان قمی به دلیل نگرانی از بیماری کرونا می‌داد و مانور وسیع رسانه‌ای معاند این گونه القاء می‌کرد که شعبات رای‌گیری در قم، خلوت‌تر از هر زمان دیگری باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ساعت 7 و 45 دقیقه صبح، در حالی که هنوز 15 دقیقه به آغاز انتخابات زمان باقی مانده بود با عبور از کنار برخی از شعب مرکزی در سطح استان قم، مردم در صف در انتظار آغاز رای‌گیری بودند، به ویژه این صفوف در حرم مطهر حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران به هم پیوسته‌تر می‌شد و این ازدحام و صفوف در برخی از مساجد و شعب در مناطق مختلف قم، به چشم می‌خورد.
مردم قم، فارغ از نگرانی‌های بی‌مورد با شور و اشتیاق همیشگی در شعب حاضر شدند و آرای خود را طبق اسامی نهایی داوطلب یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری میان‌دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری را روی برگه‌ها می‌نوشتند و رای خود را در صندوق‌ها می‌انداختند.
در ساعت 20 با توجه به افزایش مراجعات در برخی از شعب و با اینکه بیش از ۳۲۰ هزار نفر از مردم قم در پای صندوق های رای حاضر شده بودند، انتخابات به دلیل استقبال مردم تا ساعت 22 تمدید شد.
مردم قم با حضور در ۶۶۹ شعبه اخذ رای در سطح استان قم، مشارکت خوبی را به نمایش گذاشتند و به گفته بیژن سلیمان پور، معاون سیاسی اجتماعی و امنیتی قم و رئیس ستاد انتخابات استان قم این مشارکت از ابتدای صبح بسیار قابل توجه و قابل تقدیر بود و قمی‌ها نشان دادند که از این آزمون بزرگ با توجه تمام نگرانی‌هایی که از کرونا داشتند، برآمدند و هیچ مساله‌ای روی اراده آنها اثری ندارد و این تنها یک شعار نیست.
بهرام سرمست نیز پیرامون تمهیدات بهداشتی در جهت برگزاری انتخابات باشکوه اعلام کرد که جای نگرانی برای حضور پای صندوق‌های رای وجود ندارد و مردم به شایعات توجهی نداشته باشند و موثق‌ترین اخبار را از مسئولان علوم پزشکی قم دریافت کنند.
وی تصریح کرد: امروز شاهد انتخاباتی باشکوه بودیم و همچنان نیز ادامه دارد و علی‌رغم تبلیغات رسانه‌های بیگانه پیرامون مشارکت کم‌رنگ مردم پای صندوق‌های رای به دلیل شیوع احتمالی ویروس کرونا، اما انتخابات پرشورتر از سالهای قبل است.
حضور جوانان به ویژه قشر دانشجو با همان شور و نشاط خاص جوانی، زیبایی خاصی به این حماسه می‌بخشید، ضمن اینکه بحث‌های سیاسی و اینکه فارغ از جناح و دیدگاه سیاسی، انصافا افراد کارآمدتر و متخصص‌تر و اصلح‌تر را انتخاب کنند، نقل برخی از تجمعات و صفوف بود.
حجت‌الاسلام محمد رضا آخوندزاده معاون استانی نهاد رهبری در دانشگاه‌های قم با ابراز خرسندی از حضور جوانان و دانشجویان این حماسه را نشانه بلوغ سیاسی و اجتماعی برشمرد و عنوان کرد: امروز، بار دیگر با آرمان‌های امام راحل (ره)، شهدا و رهبری تبجدید بیعت کردیم و مشارکتی با شکوه خلق شد که همین امر زمینه ارتقای اقتدار و امنیت کشور در منطقه و سطح بین‌الملل را فراهم می‌کند.
وی تصریح کرد: این حضور گسترده، موجب ناامیدی دشمنان می‌شود و نشان داد که مردم و به ویژه جوانان نسبت به سرنوشت خود دغدغه دارند و بی‌تفاوت نیستند و هیچ یک از تبلیغات سوء نیز در آن‌ها اثری ندارد.
در میان جوانان مجتبی علی‌پور دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قم با اشاره به اهمیت حضور جوانان در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی عنوان کرد: نسل جوان و انقلابی به خوبی می‌داند که اگر دشمنان به ظاهر برای ما دل می‌سوزانند در باطن به جز تحریم و فشار اقتصادی و تضعیف، آرزوی دیگری برای ما ندارند و این سادگی‌است اگر تصور کنیم بدون حضور ما در صحنه سرنوشتی خوب رقم خواهد خورد.
وی عنوان کرد: جوانان، مطالبات و خواسته‌های زیادی دارند و گاهی گله‌مند هستند، اما این‌ها مسائل داخلی است و ربطی به دشمنان و مزوران داخلی و خارجی ندارد و اگر ایراد و اشکالی وجود دارد ما باید خودمان با مطالبه‌گری و حضوری موثر در عرصه‌های مختلف و نشان دادن توانمندی مشکلات را حل کنیم.
ساجده سادات حسینی نیز متولد 79 و یک رای اولی است، او می‌گوید تجربه جالبی است و من در این مدت برای انتخاب بهترین گزینه از تجربیات و دانسته‌های دیگران هم استفاده کردم و سعی کردم بهترین افراد را انتخاب کنم تا در چهار سال آینده، شرایط بهتری نسبت به حالا داشته باشم.
تا ساعاتی دیگر، روند جمع آوری آراء از 83 شعبه سیار و 586 شعبه ثابت به پایان خواهد رسید و نتایج مشارکت مردم در این حماسه بزرگ اعلام می‌شود و مردم قم در کنار مراجع و مسئولان به رسالت دینی، ملی، اجتماعی و مدنی خود جامه عمل پوشاندند تا با هر یک از برگ‌های زرین، مجلسی فراجناحی، کارآمد و قوی شکل بگیرد تا بتوان در چارچوب قانون‌گذاری، مشکلات و دغدغه‌ها را یکی یکی پشت سر گذاشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی کروناویروس انتخابات 98 دوم اسفند 98 پای صندوق های رای مردم قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۵۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند

جلال رشیدی کوچی نماینده مردم مرودشت در مجلس گفت: به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهاد‌های امنیتی نباید تایید می‌شدند، اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده شان بود، اما، چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

به گزارش صدای ایران از ایلنا،نماینده مردم مرودشت در مجلس گفت: اینکه الان دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دور بعد مجلس است.

جلال رشیدی کوچی نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر بحث‌های پرچالشی بر سر مسائل ارزی میان دولت و مجلس به وجود آمد، به نظر شما این اختلافات تا چه اندازه جدی است؟»، گفت: دولت خودش را از هر اشتباهی مبرا می‌داند یا اگر هم مبرا نمی‌داند علی الظاهر و به صورت دکوری صحبت‌هایی درخصوص استقبال از انتقاد مطرح می‌کند که برای همه مشخص است، ما با یک دولت تمامیت‌خواه و غیرقابل انتقاد مواجه هستیم.

اختلاف دولت و مجلس برای ریاست دوره بعد پارلمان است

وی ادامه داد: اینکه الان هم دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دوره بعد مجلس است. یعنی در مسائلی که دارد مطرح می‌شود نگاه من این است که به دنبال این هستند که بر ریاست مجلس دور بعد اثرگذار باشند و من فکر می‌کنم که ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نباشد.

رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم دولت، به معنای کل شاکله دولت نیست، برخی‌ها در دولت آقای رییسی آنهایی که باعث آسیب اول به خود آقای رییسی هستند و بعد به مملکت؛ دست‌های پشت پرده‌ای که از نزدیکان ایشان هستند، بعضی از اقوام نسبی و سببی آقای رییسی؛ اینها با تفکر خامی که دارند فکر می‌کنند این اقدامات به نفع آقای رییسی و یا کشور خواهد بود که قطعا اینطور نیست، به نظرم عقلا باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.

روایت دست‌های پشت پرده در انتخابات

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شورا‌ها در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید آن‌ها دنبال حاکم کردن کدام جریان در مجلس آینده هستند؟»، عنوان کرد: ببینید این بحثی که مطرح می‌کنم اثبات شدنی نیست، اما به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهاد‌های امنیتی نباید تایید می‌شدند، اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده شان بود، اما چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

وی افزود:، اما یک عده‌ای هم که منتقد دولت بودند یا ردصلاحیت شدند یا در انتخابات به مشکلات جدی برخوردند، من یکی از این‌ها را مثال می‌زنم، آقای مهدی عسگری ایشان در تهران ثبت نام کرد ولی به او اجازه ندادند که برود کرج و مجبور شد در تهران رقابت کند که اگر کرج بود به نظرم قطعا ایشان رأی می‌آورد. در مجموع یک عده‌ای را ردصلاحیت کردند، یک عده را به این شکل مدیریت کردند و در مورد یک عده‌ای هم شاید با شیوه‌های دیگری که می‌شد بر انتخابات اثر گذاشت و دخالت کرد، اقدام کردند و از مسیر کنار زدند؛ واقعا دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات مشهود بود ولی خب قابل اثبات نیست.

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مردم مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه به نظرم می‌آید که دولت و در واقع آن افراد خیلی تلاش خواهند کرد که ریاست مجلس را به جریان پایداری نزدیک کنند. چون جریان پایداری و بعد دانشگاه امام صادقی‌ها به آن افراد خیلی نزدیک هستند و من امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد، به نمایندگان دوره دوازدهم و عقلای دوره آینده امید دارم که این اتفاق محقق نشود.

رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال می‌دهید ریاست در سال اول به قالیباف داده شود تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و بعد در سال دوم او را کنار بزنند؟»، گفت: این یک تحلیل است، من نگاهم بر این است که آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و نگاهش به تداوم فعالیت در ریاست مجلس باشد. اما درباره ریاست ایشان فکر می‌کنم که آقای قالیباف سال اول با یک رأی پایین نه با آن آرایی که در مجلس یازدهم کسب کرده بودند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد، اما سال‌های دوم و سوم را نمی‌دانم.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوار‌ها خاطرنشان کرد: به نظرم می‌آید یک سری افرادی که اشاره کردم به شدت به دنبال ایجاد تنش در مجلس باشند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت و سو نرود، اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که حواشی‌اش بر متن حتما غلبه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • حمایت غرب از نسل‌کشی جدید اسرائیل/ حضور در انتخابات سهیم شدن در تعیین سرنوشت است
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • ویدیو/ چگونه در صندوق‌ های الکترونیکی رأی دهیم؟
  • حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات
  • حضور متولدین ۲۱ اردیبهشت ۸۵ در پای صندوق‌های رای قائم‌شهر
  • حضور چشمگیر در مرحله دوم انتخابات پشتوانه‌ای برای نماینده است
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است