Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  حوزه تئاتر  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، مارلون براندو بازیگر تئاتر و سینمای آمریکا و یکی از ستودنی ترین بازیگران هالیوود بوده که همه او را با نقش پدر خوانده می شناسند. 

گوشه هایی از زندگی این هنرمند در تماشاخانه ایرانشهر اجرا می شود , وجهی که شاید کمتر درباره آن شنیده باشید، این نمایش در زمانی که مارلون براندو در حال مرگ است , روایت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سال ها مهران رنجبر نمایشنامه هایی را نوشته و کارگردانی کرده است , او نمایشنامه « مارلون براندو» را به نگارش درآورده و آن را کارگردانی می کند.

ابتدای نمایش پدر مارلون که نقش آن را مهران رنجبر بازی می کند, به تنبیه فرزند خود مشغول است و گویی با شلاقی که در دست دارد در خواب هم دست از سر او برنمی دارد, در هر بخش که پدر به خواب مارلون می آید او آشفته می شود و نشان می دهد که در کودکی تا چه اندازه مورد ظلم پدر خود بوده است حتی در خواب هم بازیگری او را ستایش نمی کند زیرا آرزو داشت او را گاوچرانی بزرگ ببیند. فرید قبادی در این نمایش در نقش مارلون براندو ایفای نقش می کند که می توان گفت توانسته به خوبی از پس این نقش برآید. در این نمایش مرلین مونرو و ماریا اشنایدر و پدرش و یک هیولای آدم خوار به خواب مارلون می آیند و هر کدام به گونه ای کینه خود را به او می گویند و او را آزار می دهند , مارلون در خوابش باید جواب آن ها را پس بدهد. این نمایش طراحی صحنه ندارد و بازیگران در سکوی ریلی در سالن که گاهی در وسط و گاهی کنار قرار می گیرد , ایفای نقش می کنند , البته این طراحی برای صحنه و بازی سبب بهتر دیده شدن بازیگران و نمایش می شود و گویا اگر غیر از این طراحی می شد نفعی برای نمایش نداشت. درست است که طراحی لباس در اجرای نمایش ها مهم است اما بسیاری از نمایش ها به این موضوع توجه ندارند و آن را موضوعی کم اهمیت جلوه می دهند, اما باید گفت نمایش « مارلون براندو» با طراحی لباس درست و قابل درکی اجرا می شود که هر تماشاگری را متوجه نوع کاراکتر و شاید نقش های خود فرد در زندگیش می کند.

ریحانه رضی از دیگر بازیگرانی است که در این نمایش نقش ماریا اشنایدر را ایفا می کند . باید گفت این بازیگر در طول اجرا بازی خیره کننده ای دارد که نمی گذارد تماشاگری پلک بزند. یلدا عباسی نیز در نقش مرلین مونرو بهترین بازی را از خود نشان داد که مورد توجه بسیاری قرار گرفت. نمایش « مارلون براندو» با برنامه ریزی و طراحی درستی اجرا می شود و در طول اجرا تماشاگری احساس خستگی و ندامت از تماشای نمایش نمی کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سینمای جهان تماشاخانه ایرانشهر مارلون براندو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۶۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفتگو با نویسنده و بازیگر نمایش‌های طنز رادیو

به گزارش ­خبرگزاری صدا و سیما، ­اجرای نمایش‌های طنز یکی از بخش‌های مراسم آغازین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک بود.
آقای حمید پارسا، نویسنده و بازیگر رادیو با حضور در استودیوی شبکه خبر گفت: من و آقای عضد در اسفند ماه سال گذشته نمایش کوتاهی را به مناسبت سالگرد تاسیس رادیو جوان اجرا کردیم که با استقبال ویژه مخاطبان و مسئولانی که در آن مراسم حضور داشتند؛ مواجه شد که در افتتاحیه سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک از ما درخواست کردند که دوباره آن نمایش را اجرا کنیم، با توجه به مهمان‌های آن مراسم مدل کار و شوخی‌ها را تغییر دادیم و حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد کار را تغییر دادیم که مجدد در آن مراسم با استقبال مدیران و مخاطبان روبرو شد.

وی ادامه داد: نوشتن بسیار سخت‌تر از اجرا کردن است، چوت پایه اولیه کار با نویسنده است و اگر کار خوب از کار در نیاید، نویسنده را مقصرمی دانند و مثلا نمی‌گویند بازیگر‌ها به درستی کار نکردند ویا کارگردان خوب کارگردانی نکرده و همه آن را به متن تعمیم می‌دهند، متن اگر خوب باشد کار خوب پیش می‌رود (نویسندگی عرق ریزان مغز است) و نویسنده همیشه نمی‌تواند بلافاصله بنویسد و به این شکل نیست که بتوان در لحظه نوشت و همین طور باید بگویم که نوشتن طنز هم به مراتب سخت‌تر است، چون در طنز باید نویسنده کاری کند که مخاطبان بخندند.

پارسا افزود: بازیگری طنز هم سخت است، من سعی می‌کنم که تیپ نگیرم، چون من خودم را بازی می‌کنم و همین طور بازیگری طنز هم سخت‌تر است از بازی جدی، چون در طنز باز شما باید بتوانید لبخند و خنده را بر لبان مخاطبان بیاورید، یک نکته دیگری که باید بگویم این است که من فقط متنی که خودم نوشته باشم اجرا می‌کنم، چون کار باید از جنس ما باشد و از شوخی‌های خودمان فقط استفاده کنیم و همین طور بهتر است که بازیگر خودش نویسنده باشد یا شم نویسندگی داشته باشد.

وی ادامه داد: من و آقای امیر عضد خیلی سال است که با هم کار می‌کنیم و در برنامه‌های مختلف رادیویی با هم کار کردیم، تهیه کننده‌ها متوجه شدند که ما می‌توانیم به عنوان یک زوج کار‌های طنز انجام دهیم و الان چند سالی است که با هم کار می‌کنیم و یک تیم هستیم.

این نویسنده و بازیگر طنز رادیو در خصوص طنز و هجو گفت: هجو هم نیاز است، ولی متنی از حالت هجو در می‌آید که هدفی پشت آن باشد و یک تلنگری به جایی بزند، کلا طنز شکلی از شوخ طبعی است و یک مفهومی در درون خودش دارد و کار طنز نویس اصلاح نیست بلکه قصدش اصلاح است.

وی ادامه داد: من برای نوشتن بسیار مطالعه می‌کنم و علاوه بر کتاب روزنامه هم خیلی مطالعه می‌کنم و از دل آنها سوژه در می‌آورم و باید بگویم که روزنامه خیلی بیشتر از کتاب به کار ما کمک می‌کند.

پارسا در پایان گفت: دوران رادیو نگذشته و تازه شروع شده، رادیو همچنان رسانه گرم است و مردم اغلب صبح‌ها که به سر کار می‌روند و بعد ازظهر‌ها که از سر کار برمی گردند، اغلب به رادیو گوش می‌دهند و برنامه‌های رادیو همچنان طرفداران خودش را دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



 

دیگر خبرها

  • برادر فیدلیتی با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد /عکس
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری به کرمان آمد
  • گفتگو با نویسنده و بازیگر نمایش‌های طنز رادیو
  • اجرای نمایش تشریفات ساده در تماشاخانه ماه در اصفهان
  • تماشاخانه سیار کانون میهمان همدان
  • اجرای نمایش تشریفات ساده در تماشاخانه ماه در عمارت سعدی اصفهان
  • تسویه حساب خواهر با برادر/ در «آگنیتاژ» پرواز می‌کنید؟
  • «آسید کاظم» در تماشاخانه‌ ایران‌شهر
  • «آسید کاظم» در تماشاخانه‌ ایران‌شهر نمایش‌نامه خوانی می‌شود
  • سی و پنج سال پیش دچار جادوی تئاتر شدم/شمع شب چراغ روشن شد