Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر حسن ضیاءالدینی درباره تمهیدات آموزش‌وپرورش برای پیشگیری از کرونا در جمعیت دانش‌آموزی اظهارکرد: ما آموزش‌ها را از چندی قبل در کل کشور آغاز کرده‌ایم و برای ارتقای سطح آگاهی دانش‌آموزان بخشنامه‌هایی را با هماهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی به استان‌ها ارسال کرده‌ایم تا اصول بهداشتی و فردی و نکات سلامت به دانش‌آموزان آموزش داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضدعفونی کردن سرویس‌های بهداشتی و تأمین صابون مایع مدارس

وی افزود: امروزه کنترل و نظارت بهداشت محیط مدارس نیز در دستور کار است به‌ عنوان‌ مثال به مدارس توصیه کرده‌ایم تمیز کردن دستگیره درها که بچه‌ها بیشتر با آن در ارتباط هستند و ضدعفونی کردن سرویس بهداشتی و تأمین صابون مایع برای سرویس‌های بهداشتی را انجام دهند.

مدیرکل امور سلامت وزارت آموزش‌وپرورش ادامه داد: همچنین کنترل نظارت اصول بهداشتی مواد غذایی قابل‌عرضه در پایگاه‌های تغذیه و آموزش‌های پیشگیرانه نیز از مدارس خواسته‌شده است.

وی در ادامه توصیه‌هایی برای دانش‌آموزان برای پیشگیری و رعایت اصول بهداشتی داشت و گفت: توصیه می‌شود دانش‌آموزان هنگام عطسه و سرفه جلوی دهان خود را بگیرند، مرتب دست‌هایشان را با آب و صابون بشویند و از دست دادن و روبوسی کردن خودداری کنند. ما این آموزش‌ها را از هفته گذشته آغاز کرده‌ایم.

دانش‌آموزان در صورت داشتن علائم سرماخوردگی به مدرسه نروند/مشکلی برای غیبت‌ها وجود ندارد

ضیاءالدینی همچنین توصیه‌ای به خانواده‌ها کرد وافزود: به خانواده‌ها تأکید کردیم اگر فرزندشان دچار تب یا علائم سرماخوردگی شد تا بهبودی کامل به مدرسه نیاید. هیچ مشکلی به لحاظ غیبت از سوی مدرسه وجود ندارد و به مدیران مدرسه تأکید کردیم که با والدین همکاری کنند تا در پیشگیری از ویروس کرونا با همکاری همه مردم موفق شویم.

برنامه آموزش‌وپرورش برای توزیع ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده در مدارس

مدیرکل امور سلامت وزارت آموزش‌وپرورش با تأکید بر این‌که مردم به شایعات توجه نکنند زیرا این بیماری نیز با پیشگیری قابل‌کنترل است، در پاسخ به پرسشی درباره توزیع ماسک و وسایل ضدعفونی‌کننده در سطح مدارس گفت: تصمیماتی در این زمینه گرفته‌ شده و هر قسمت آموزش‌وپرورش وظیفه‌ای در این زمینه بر عهده خواهد داشت.

وی اضافه کرد: امروز (شنبه) نیز کمیته‌ای دراین‌باره تشکیل می‌شود. در استان‌ها برای امور سلامت و تأمین وسایل و مایحتاج بهداشتی چون صابون مایع بودجه گذاشته‌شده و خود مدارس قرار است این تجهیزات را در صورت نیاز خریداری کنند.

مدیرکل امور سلامت وزارت آموزش‌وپرورش گفت: هفته گذشته جلساتی در قالب ویدئو کنفرانس با حضور معاون بهداشت وزارت بهداشت، مدیران کل و معاونان و روسای آموزش‌وپرورش برگزار و موارد لازم اطلاع‌رسانی شده است، نکات بهداشت فردی و جمعی در سایت معاونت تربیت‌بدنی نیز بارگذاری شده و استان‌ها می‌توانند از دستورالعمل‌ها و پوسترهای بهداشتی آماده‌شده استفاده کنند.

هیچ مورد مشکوکی به کرونا در مدارس نداشتیم

وی با اعلام این‌که هیچ مورد مشکوکی به کرونا در مدارس نداشتیم، گفت: اگر هم مواردی وجود داشته باشد باید وزارت بهداشت اطلاع‌رسانی کند ما امر آموزش و پیشگیری را بر عهده‌داریم.

ضیاءالدینی تأکید کرد: خانواده‌ها نگران نباشند چراکه تجربه آنفولانزای پرندگان را نیز در سال ۸۸ داشتیم و توانستیم بحران را پشت سر بگذاریم.

کد خبر 485778 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش كروناويروس مدرسه و مدارس تهران استان تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش كروناويروس مدرسه و مدارس تهران استان تهران وزارت آموزش آموزش وپرورش امور سلامت دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۸۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال

وزیر آموزش‌وپرورش امروز پس از ماه‌ها غیبت در حیاط دولت به جمع خبرنگاران آمد تا از تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال انتظار از زمان تصویب این سند در هیئت دولت خبر دهد.

رضا مراد صحرایی با تأکید بر اینکه این سند ائتلاف برای اعتلای تعلیم و تربیت را نشانه‌گیری کرده تصویب این آیین‌نامه نشان داد که در دولت موضوع مهارت‌آموزی به‌عنوان زیرساخت اصلی جهش تولید با مشارکت مردم از طریق دبیرستان‌ها و هنرستان‌ها باید دنبال شود.

وی بابیان اینکه در همین راستا آیین‌نامه تربیت کودکی در دستور کار دولت قرارگرفته اظهار داشت: به‌زودی نیز دو آیین‌نامه دیگر انسداد مبادی بی‌سوادی و توسعه سواد خواندن در کشور و دیگری برنامه ملی اوقات فراغت به دولت خواهد آمد تا به تصویب برسد.

وزیر آموزش‌وپرورش خاطرنشان کرد: این آیین‌نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیئت دولت رسید. بر این اساس تا ۵ سال آینده، ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود و تعداد دانش آموزان در رشته‌های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد. این عدد الآن ۳۹ درصد است. ضمن اینکه  ۸۰۰ هنرستان نیز از طریق تغییر فضای آموزشی موجود ایجاد می‌شود.

وی اضافه کرد: بر اساس این آیین‌نامه ۲ هزار و ۵۰۰ هنرستان به واحدهای تولیدی و کارآفرین تبدیل خواهد شد و معادل ۲ درصد اعتبارات حساب‌های ملی و استانی پیشرفت و عدالت به‌عنوان مشوق در اختیار شرکت‌ها و صنایعی قرار می‌گیرد که هنرستان تأسیس کنند و  تأسیس هنرستان‌های  وابسته به دستگاه‌ها و مراکز غیردولتی و تیزهوشان نیز در این آیین‌نامه دیده‌شده است.

وی خاطرنشان کرد: وزارت صمت هم مکلف به ایجاد هنرستان در جوار شهرک‌های صنعتی شده است. وزارت تعاون، نفت،  صمت، کشاورزی، فرهنگ، گردشگری، راه، بهداشت، وزارت کشور و ورزش حداقل ۵ هنرستان وابسته مبتنی بر ظرفیت‌های خود برای تقویت مهارت‌آموزی ایجاد کنند.

وزیر آموزش‌وپرورش همچنین گفت که ۲۰درصد ظرفیت آموزشی مراکز فنی و حرفه‌ای به آموزش مهارت به سایر دانش آموزان غیر فنی و حرفه‌ای اختصاص می‌یابد و وزارت آموزش‌وپرورش مکلف شده به دانش آموزان دوره دوم متوسطه غیر فنی و حرفه‌ای، ۳۰۰ ساعت آموزش مهارتی دهد.

صحرایی افزود: تغییر کاربری هنرستان‌ها و تصاحب زمین‌های ممنوع است. اگر هنرستانی قابل‌استفاده نباشد، با اجازه وزارت آموزش‌وپرورش امکان تغییر بهره‌برداری از آن‌ها ممکن است.

به گفته صحرایی موضوع تغییر تقویم آموزشی هم در قالب یک طرح در دولت تصویب‌شده و در حال بررسی است اما هنوز قطعی نشده است و مطابق راهکاری از تحول هستند، ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست‌بوم هر استان امکان تغییر داشته باشد. امکان‌سنجی این موضوع در دستور کار شورای عالی آموزش‌وپرورش قرارگرفته و امیدواریم این موضوع به‌زودی به ثمر برسد.

صحرائی با تأکید بر اینکه سند تحول بنیادین اجرایی نخواهد شد مگر با ائتلاف همه دستگاه‌های وابسته به دولت و وزارتخانه‌ها، تصریح کرد: این یک اتفاق مبارک و یک ریل جدید برای تقویت تعلیم و تربیت کشور است.

وی در پاسخ به پرسشی در خصوص درباره پرداخت هزینه کلاس‌های فوق‌العاده قبول‌شدگان آزمون آموزش‌وپرورش در سال گذشته هم با تأکید بر اینکه اگر قانونی در مجلس است که گفته این موضوع غیرقانونی است، همان قانون مبنا است، تصریح کرد:  ما چنین قانونی را نداریم که گرفتن هزینه مهارت‌آموزی غیرقانونی است، این مصوبه هیئت‌امنای دانشگاه است و مصوبات هیئت‌امنا در چارچوب ضوابط هیئت امناها لازم‌الاجرا هستند اینکه سال‌های گذشته این هزینه را نمی‌گرفتند به این معنا نیست که امسال که گرفته‌اند غیرقانونی است.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است