Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، سعید نمکی وزیر بهداشت گفت: از ۲۸۵ مورد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا فقط جواب آزمایش ۱۸ نفرمثبت بوده است که البته ۴ نفر از آنها فوت کرده‌اند. رسیدگی به مبتلایان و افراد مشکوک به کرونا رایگان است.

نمکی با بیان اینکه در ۳۶ مبدأ ورودی کشور تیم‌های جستجوگر بهداشتی را برای بیماریابی و موارد مشکوک کرونا مستقر کرده‌ایم گفت: خطر ویروس کرونا برخلاف برداشت عمومی ملت‌ها، از ویروس آنفلوانزای H۱N۱ کمتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: وضع عمومی افراد مبتلا به ویروس کرونا روبه بهبود است، مردم به هیچ وجه به شایعات فضای مجازی توجه نکنند، هیچ خبری را درباره ویروس کرونا از مردم پنهان نمی‌کنیم اما نباید هرکسی را که آنفلوانزا گرفته مبتلا به کرونا تصور کرد.

به گفته وزیر بهداشت، خطر این ویروس علی‌رغم وحشتی که در جهان در ذهن مردم شکل گرفته از ویروس آنفلوانزای H1N1 کمتر است و کشندگی H1N1 بیشتر بود، ویروس سارس نیز ایز این ویروس قوی‌تر بوده است، قدرت سرایت این بیماری زیاد است اما کشندگی آن به مراتب از آنفلوانزا کمتر است.

نمکی افزود: تعداد مبتلایان این بیماری رو به بهبودی هستند و هر روز شرایط بهتر از روز گذشته است. افرادی که دچار بیماری زمینه‌ای هستند و سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف هستند بیشتر در معرض ابتلا به کرونا هستند.

وی گفت: هیچ مورد مرگی در افراد جوان نداشته‌ایم؛ مسائل پیشگیری مانند شست‌وشوی دستها و پرهیز از روبوسی را مد نظر داشته باشند؛ افرادی که دچار سرماخوردگی هستند ماسک استفاده کنند، استفاده از قلیان مشترک را ممنوع کنند، از استفاده از نوشت‌افزار مشترک مانند خودکار نیز پرهیز کنید. رعایت موراد پیشگیرانه بسیار مهم است.

وزیر بهداشت با بیان اینکه استفاده از ماسک توصیه نمی‌شود؛ برخی افراد سودجو با قیمت‌های پایین را گران می‌فروشند گفت: طی روزهای آینده ماسک به وفور توزیع خواهد شد و به صورت رایگان در اختیار مردم قرار خواهد گرفت. هیچ خبری را از مردم پنهان نمی‌کنیم اما نباید فکر کرد که هرکسی علائم آنفلوانزا دارد به کرونا ویروس مبتلا شده است.

منبع: الف

کلیدواژه: ویروس کرونا وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۹۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پدیده جدید و مشکوک « پاکدم » در مراکز تفریحی شهر
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • پدیده جدید و مشکوک «پاکدم» در مراکز تفریحی شهر
  • پدیده جدید و مشکوک در مراکز تفریحی شهر
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • رشد بخش مسکن از منفی ۳.۸ در سال ۱۳۹۹ به مثبت ۴.۸ در سال گذشته
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی