Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با بیان اینکه «تعداد تلفات کرونا در ایران بیش از کل جهان منهای چین است»، گفت: منفعت‌طلبی یک ایرلاین داخلی یا سیاست‌های غلط سازمان هواپیمایی و همچنین جدی نگرفتن هشدار‌های سازمان بهداشت جهانی باعث شد ویروس کرونا به ایران هم بیاید. نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی خواستار این شد که با آموزش درست به مردم جلوی بحرانی‌تر شدن شیوع کرونا در کشور گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بهرام پارسایی در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: در مورد ویروس کرونا سازمان بهداشت جهانی در اوایل شیوع آن در چین برای جهان وضعیت اضطراری اعلام کرد و بعد از آن ما شاهد مدیریت موضوع در نقاط مختلف دنیا بودیم، اما متاسفانه به هر دلیلی که قابل توجیه نیست پرواز یکی از ایرلاین‌های ایرانی به چین ادامه پیدا کرد و حتی مسافران کشور‌های دیگر توسط ایرلاین ایرانی جابجا شدند. در این زمینه هشدار‌ها جدی گرفته نشد و سهل انگاری بسیار واضح است.
وی معتقد است: منفعت‌طلبی یک ایرلاین داخلی یا سیاست‌های غلط سازمان هواپیمایی و همچنین جدی نگرفتن هشدار‌های سازمان بهداشت جهانی باعث شد ویروس کرونا به ایران هم بیاید. با توجه به اینکه ابتلای به این ویروس در کشور‌های همسایه گزارش نشده بنابراین این ویروس از طریق پرواز‌ها وارد کشور شده است و مشخص نیست چه زمانی ویروس به ایران آمده است.
سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با بیان اینکه «تعداد تلفات کرونا در ایران بیش از کل جهان منهای چین است»، ابراز عقیده کرد: این موضوع اول جدی گرفته نشد و بعد هم سهل انگاری صورت گرفت و عدم مدیریت مرز‌های هوایی و ورودی‌های کشور موجب شد تاوان آن گریبانگیر مردم و کشور شود.
پارسایی ادامه داد: وقتی در جهان در مورد کرونا وضع اضطراری اعلام شده چرا در ایران محدودیت‌هایی مثل چین اعمال نمی‌شود. چرا ما از تجربه چین استفاده نمی‌کنیم. چین شهر ووهان را با ۲۰ میلیون نفر جمعیت قرنطینه کرد و به عنوان یک کشور توسعه یافته توانست در ۱۰ روز یک بیمارستان برای درمان این بیماری بسازد، ولی ما این موضوع را رها کرده‌ایم. وقتی این موضوع در سطح کلان جدی گرفته نشده مردم هم آن را جدی نمی‌گیرند.
وی با طرح این سوال که چه تدابیری برای کنترل کرونا و قرنطینه کردن برخی شهر‌های آلوده اتخاذ شده؟ افزود: جامعه پزشکی که همواره در قبال سلامت مردم احساس مسئولیت کردند امروز مسئولیتشان بیش از همیشه است. آن‌ها می‌توانند در این زمینه اطلاع رسانی کنند و هشدار دهند. چرا که این موضوع با جان مردم سر و کار دارد. اگر هم کسانی هستند که می‌گویند موضوع آنطور که گفته می‌شود خطرناک نیست می‌توانند با خانواده‌هایشان در اماکن عمومی حضور پیدا کنند. ویروس کرونا در کشور بزرگی مثل چین با آن توانمندی‌ها هنوز کنترل نشده و ابتلای تعدادی از هموطنانمان به این ویروس از این جهت بسیار نگران کننده است.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: باید با آموزش صحیح به مردم جلوی بحرانی‌تر شدن این وضعیت گرفته شود. برخی با این توجیه که این موضوع باعث ایجاد نگرانی در مردم می‌شود ممکن است به دنبال محدودیت اطلاع رسانی در این زمینه باشند، ولی باید بدانیم که ساده انگاری و عدم اطلاع رسانی و مدیریت جدی و بسنده کردن به شعار در این زمینه کشور را با بحران مواجه خواهد کرد.
سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ در پایان گفت: امیدواریم برای یکبار هم که شده با افرادی که سهل انگاری آن‌ها موجب انتقال این ویروس به کشور و به خطر افتادن سلامتی مردم شده برخورد شود و آن‌ها پاسخگوی خطای بزرگشان باشند. برچسب ها: نماینده شیراز ، کمیسیون اصل 90 ، ویروس کرونا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نماینده شیراز کمیسیون اصل 90 ویروس کرونا کمیسیون اصل ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۱۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین نگرانی ما در اربعین کمبود ناوگان حمل و نقل است

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با بیان اینکه در بحث ناوگان دچار چالش‌ها و مشکلاتی هستیم، گفت: بیشترین نگرانی ما در اربعین کمبود ناوگان حمل و نقل است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، داریوش امانی صبح امروز در نشست هماهنگی اربعین حسینی در بخش راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به منظور تسهیل در تردد زائران اربعین در محورهای مواصلاتی کشور که در محل پایانه برکت مهران برگزار شد، اظهار داشت: مرز مهران به عنوان یکی از عملیاتی‌ترین مرزهای کشور، بیشترین حجم زائر را دارد.

رئیس سازمان راهداری کشور با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری به برگزاری هر چه با شکوه تر اربعین، گفت: امیدوارم بتوانیم اربعین امسال را بهتر از اربعین ‌ای گذشته برگزار کنیم.

وی با بیان اینکه در اربعین‌های سال‌های اول حجم ترافیک تا 36 ساعت بود، گفت: با اقدامات انجام شده، سال گذشته 20 درصد حجم تردد بالا رفته و هیچ گونه گره ترافیکی در مسیرمرز مهران وجود نداشت و اتفاقات مثبتی در حوزه راه‌ها صورت گرفت.

امانی در ادامه با اشاره به اقدامات موثر انجام شده این سازمان در پایانه برکت از زمان تحویل به سازمان راهداری، گفت: این پایانه زمان تحویل به سازمان تلی از خاک بود که با تلاش‌های شبانه روزی سال به سال بهتر نیز خواهد شد.

معاون وزیر راه و رئیس سازمان راهداری کشور با بیان اینکه تمام تلاش برای خدمت‌گذاری صادقانه انجام می‌شود، بیان کرد: در بحث حمل و نقل دچار چالش‌ها و مشکلاتی هستیم که در حال پیگیری است.

وی با بیان اینکه باید با تدابیر خود در بخش‌های سخت‌افزار و نرم‌افزار بتوانیم جوابگوی مردم باشیم، خاطرنشان کرد: صاحب این راهپیمایی امام حسین(ع) است که در شرایط سخت همواره یاری‌رسان ما بوده و با وجود کمبود ناوگان با کمترین مشکلی اربعین باشکوهی برگزار شد و طبق آمار ستاد اربعین بیشترین معطلی دو ساعت بود.

رئیس سازمان راهداری کشور با بیان اینکه از هم اکنون باید مشکلات و کمبودها در ستادها و جلسات استانی مطرح شود، تصریح کرد: در بحث زیرساخت‌ها هیچ گونه مشکلی نداریم و بیشترین نگرانی ما در بحث ناوگان است که هر شخصی تدبیری در این زمینه دارد، بیان کند.

امانی با بیان اینکه باید از تمام ظرفیت ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده شود، گفت: در ایام اربعین تمام سرویس‌های داخلی کشور به حداقل می‌رسد و باید از ظرفیت سرویس کارخانجات و صنایع استفاده شود.

معاون وزیر راه افزود: در ایام اربعین برای مسیر رفت مشکلی نداشته و برای برگشت زائران باید جوابگوی حجم بالای زائران باشیم.

وی عنوان کرد: در بحث خبری و انجام کارها و اقداماتی که انجام شده و باید یک کار شاخص و فاخر انجام شود و‌ برای ایام اربعین حجم فعالیت‌ها انجام شده بیان شود.

امانی با اشاره به دیگر مرزهای کشور برای تردد زوار در ایام اربعین، گفت: امسال مرزهای خوش آب و هوا باشماق تمرچین استقبال بیشتری خواهد شد در این راستا مذاکرات خوبی با طرف عراقی برای تردد در این مرزها انجام شده است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه امروز اینجا پیمان ببندیم تا جایی که در توان‌مان است در بحث اربعین خدمت‌رسانی به مردم و‌زوار عزیز انجام دهیم،گفت:ما باید وظیفه ی خود را در برابر این مردم که سختی راه پیاده روی را به عشق به امام حسین(ع) می پذیرند به درستی انجام دهیم.

معاون وزیر راه و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، گفت: ما ثابت کردیم که می‌توانیم و اربعین امسال هم با تلاش و پای کار بودن همه مجموعه راهداری اتفاقات خوبی همانند سال گذشته رقم‌ خواهد خورد.

اماتنی در پایان با بیان اینکه همه مدیران با تمام توان و امکانات سازمانی در خدمت اربعین باشند، بیان کرد: هیچ گونه کوتاهی از هیچ مدیری پذیرفته نخواهد شد.

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • بیشترین خسارت سیل به راه‌های مواصلاتی خراسان جنوبی
  • شواهد جدید از به گلوله بستن مردم توسط آمریکایی‌ها در کابل
  • بیشترین خسارت سیل به راههای مواصلاتی خراسان جنوبی
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • تبریز؛ فقیرترین کلانشهر کشور در حوزه هوشندسازی/ افزایش تلفات تصادفات درون شهری نگران کننده است
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • بیشترین نگرانی ما در اربعین کمبود ناوگان حمل و نقل است
  • اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی