Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@22:44:13 GMT

درباره احمد جنتی

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۹۲۲۹۲

درباره احمد جنتی

آیت‌الله احمد جنتی لادانی در سوم اسفند ۱۳۰۵ خورشیدی در روستای لادان از بلوک ماربین واقع در سه کیلومتری غرب اصفهان متولد شد. پدرش ملاهاشم لادانی از روحانیون بنام منطقه خود بود.

در زادگاه ایشان مدرسه‌ای‌ وجود نداشت، اینچنین بود که به‌ مکتب‌خانه‌ رفت‌ و خود، اندکی‌ از دروس‌ جدید را خواند و بعدها در قم، مقداری‌ زبان‌ انگلیسی‌ فرا گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او دوره ادبیات‌ عرب‌ و مقدمات‌ سطح‌ را تا ۱۳۲۴ خورشیدی در حوزه‌ علمیه‌ اصفهان‌ گذراند. آیت الله جنتی در یک گفت وگوی تلویزیونی درباره کارنامه تحصیلی خود گفت: دوران علمی من شامل تحصیل و تدریس به ۳ دوره تقسیم می شود. یک دوره در اصفهان است که در آن جا پدرم مرا به مدرسه جده بردند و آن جا مشغول تحصیل شدم. مقدمات هم چون شرح نامه، معالم و... را که اکنون طلبه ها نمی خوانند من مطالعه کرده و گذراندم. این ها را در اصفهان خواندم و به اینجا که رسیدم، گفتم بروم قم. عشق زیادی به قم داشتم و یکی از دوستانم نیز به قم رفته بود. پدرم نیز با این که من فرزند منحصر به فردشان بودم با رفتنم به قم موافقت کردند. این شد که از آن زمان به بعد در قم مشغول به تحصیل شدم. سطح را در قم خواندم. خارج را نیز ادامه دادم. سطح را در خدمت اساتیدی هم چون مرحوم صدوقی(شرح نامه را خدمت ایشان خواندم)، مکاسب را خدمت مرحوم سلطانی، درس رسائل و قوانین را هم خدمت مرحوم بهاء الدینی گذراندم. من به این اساتید به خصوص مرحوم بهاء الدینی ارادت بسیار داشتم.

آیت الله جنتی با حضور در یک برنامه تلویزیونی به شبهات و پرسش ها در خصوص رویدادهای سیاسی  پاسخ داد

فعالیت های سیاسی احمد جنتی پیش از انقلاب

احمد جنتی در سال های پیش از انقلاب اسلامی، در سخنرانی‌ها، اجتماعات عمومی و جلسات خصوصی همواره به تبلیغ ضد رژیم پهلوی می‌پرداخت و دیگران را به پیروی از نهضت امام خمینی(ره) دعوت می‌کرد. در درون حوزه در دیدار با علما و مراجع، آنها را از آخرین اخبار حرکت انقلابی خمینی(ره) و مردم با خبر می‌ساخت.

او با عضویت در جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به برنامه ریزی هماهنگ برای برپایی راهپیمایی‌ها، نوشتن اعلامیه‌ها و ارتباط با دیگر مراکز مرتبط با نهضت امام خمینی(ره) همانند جامعه روحانیت مبارز می‌پرداخت و ارتباط خود را با امام خمینی(ره) حفظ می‌کرد تا از آخرین فعالیت های مبارزاتی در قم، نجف و دیگر شهرها اطلاع پیدا کند. وی همچنین به مدت ۱۴ سال به تدریس در مدرسه حقانی مشغول بود.

احمد جنتی در بازداشت

آیت الله احمد جنتی بارها در قم، رفسنجان و جزیره خارگ مورد تهدید و تعقیب رژیم پهلوی قرار گرفت و چند بار در قم بازداشت شد. او سه بار به زندان رفت و در مجموع سه ماه زندانی و یک بار هم دستگیر و به مدت سه سال به اسدآباد همدان تبعید شد.

از راست: احمد جنتی، سید مرتضی نجومی، سید مهدی یثربی و سید روح الله موسوی مصطفوی خمینی

احمد جنتی و شورای نگهبان

آیت الله احمد جنتی از دوره نخست شورای نگهبان که در ۱۳۵۹ خورشیدی تشکیل شد، عضو این شورا بوده و از ۱۳۷۱ خورشیدی هم به طور مداوم به عنوان دبیر این شورا انتخاب شده است. آیت الله جنتی درباره چگونگی حکم عضویت در شورای نگهبان این چنین توضیح می دهد: من در این وادی ها نبودم و هیچ گاه باور نمی کردم یک روز به عنوان شورای نگهبان انتخاب شوم. همواره گمان می کردم شورای نگهبان به نیروهای بالاتر، باسابقه تر، با تجربه تر و جامع تر از من نیاز دارد. این مسوولیت هیچ گاه به ذهن من نمی آمد. زمانی که در دادگاه انقلاب اهواز بودم به من اطلاع دادند که امام (ره) شما را برای شورای نگهبان انتخاب کردند. من با شنیدن این خبر بهت زده شدم. افرادی که در خصوص فقها با امام (ره) صحبت کردند من را می شناختند و بدون اطلاع من برای امام (ره) تعریف کردند؛ خود امام هم که من را می شناختند. بدون این که نظر من را بخواهند ولایتا(ولایت فقیه کار خود را کرد) من را انتخاب کردند. در این جریان من به طور کلی بی اطلاع بودم.

از راست ردیف جلو: اسماعیل صالحی مازندرانی، احمد جنتی و محمدمهدی ربانی رانکوهی (املشی)

وی همچنین درباره چگونگی تشکیل شورای نگهبان بعد از دریافت حکم امام خمینی(ره) می گوید: شورای نگهبان نهادی بی سابقه در حکومت گذشته بود. وزارت ها و ادارات دیگر در حکومت گذشته سابقه داشتند و همه جا برقرار و سرپا بود، ولیکن شورای نگهبان سابقه نداشت. در این زمان شورای نگهبان باید ایجاد و تولید می شد. برای شروع کار ما حتی ساختمانی و هیچ امکانی مختص این کار نداشتیم؛ برخی مواقع در طبقه اول مجلس در اتاقی که می گفتند اتاق شاه بوده در آن جا جلسات را برگزار می کردیم؛ باید مکانی برای این سازمان تهیه می شد؛ این ساختمان توسط آیت الله ربانی شیرازی به دلیل رابطه دوستانه ای که با بنی صدر داشت، برای ما فراهم شد. بعد از تهیه مکان باید آئین نامه، امکانات، نیروی انسانی و... تامین می شد. این گونه نبود که با صدور حکم جلسه تشکیل شود.

در شرح وظایف شورای نگهبان این طور آمده که به جز قدرت تایید یا رد مصوبه‌های مجلس، صلاحیت داوطلبان نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری، خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی را بررسی و نامزدهای مجاز برای این انتخابات را تعیین می‌کند.

احمد جنتی و سازمان‌ تبلیغات‌ اسلامی‌

آیت الله احمد جنتی که از ۱۳۶۰ خورشیدی دبیر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بوده است. ریاست این نهاد را که رهبر انقلاب اسلامی تعیین می کند تا ۱۳۶۰ خورشیدی غلامحسین حقانی و از آن زمان تاکنون احمد جنتی عهده دار مسوولیت آن بوده است. برپایه اساسنامه این شورا که به تصویب مجلس رسید، این نهادی عمومی و غیردولتی است که مسوولیت برنامه‌ریزی، هماهنگی، سیاست‌گذاری و نظارت و اجرای مراسم رسمی و مناسبات عمومی نظام جمهوری اسلامی را بر عهده دارد.

احمد جنتی و ستاد امر به معروف و نهی از منکر

 آیت الله احمد جنتی از بدو تأسیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در ۱۳۷۲ تا ۱۳۹۶خورشیدی رییس این ستاد بوده‌است. آیت‌الله صدیقی جانشین آیت الله جنتی با حضور در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر با تقدیر از از زحمات بی‌دریغ و خالصانه وی، ابراز داشت: آیت‌الله جنتی یک عنصر مقاومِ نستوه و به روز است که در این سن و سال به همه ابعاد انقلاب و جامعه توجه کافی داشته و سمت های بزرگی بر دوش ایشان بوده و یکی از حسنات ایشان نیز همین ستاد امر به معروف و نهی از منکر است که نهایتاً قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر محقق شده است.

لازم به توضیح است که پس از استعفای آیت الله جنتی از ستاد اقامه نماز جمعه و با استناد به اساسنامه ستاد احیای امر به معروف که باید رییس این ستاد عضویت در امام جمعه را دارا باشد، احمد جنتی از ریاست ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کناره گیری کرد.

از راست: اکبر هاشمی بهرمانی (رفسنجانی)، ابوالقاسم خزعلی، احمد جنتی و محمدعلی رجایی

احمد جنتی و اقامه نماز جمعه

احمد جنتی نخستین فردی بود که با حکم آیت الله خامنه‌ای در ۱۴ فروردین ۱۳۷۱ خورشیدی به امامت جمعه موقت تهران منصوب شد. جنتی در سال‌های اخیر حضور کمرنگی در تریبون نماز جمعه داشته‌است و آخرین حضور او در نماز جمعه ۱۹ شهریور ۱۳۹۵ خورشیدی بود. وی در ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ خورشیدی از امامت جمعه موقت تهران استعفا کرد که در پی آن رهبر ایران با استعفای نامبرده موافقت کرد.

احمد جنتی درباره نخستین حضور خود به عنوان امام جمعه این طور توضیح داده است: امامت جمعه من از خوزستان شروع شد. فضای خوزستان بسیار گرم و پر التهاب بود. مردم از انقلاب بسیار خوشحال و راضی بودند البته ضد انقلاب نیز در دانشگاه‌ها سنگر گرفته بودند. در ارتش نیز بسیاری کارشکنی می کردند. در این زمان به من گفتند که در دانشگاه نمازجمعه بخوانم، من هم تا آن زمان امامت نماز جمعه نکرده بودم و دفعه اولم بود. رفتیم دانشگاه و نماز جمعه را اقامه کردیم و مردم هم شور بسیار زیادی داشتند و نماز جمعه با شکوهی برگزار شد. اولین تجربه امامت جمعه من در دانشگاه خوزستان بود. نماز جمعه من در خوزستان از همین جا شروع شد اما مساله کرمانشاه این بود که آیت الله اشرفی که شهید شدند، پست امام جمعه در کرمانشاه خالی ماند. به من گفتند به کرمانشاه برو و نماز جمعه را اقامه کن. در کرمانشاه نماز جمعه برگزار شد؛ در کرمانشاه نیز در دادگاه انقلاب شرکت می کردم. یک مقدار وضع ناامنی نیز وجود داشت حتی بسیاری به من می گفتند صبح ها به نماز نروم زیرا من به غیر از نماز جمعه به نماز جماعت هم می رفتم اما به من می گفتند که این کار خطرناک است. اگر برای نماز صبح می رفتم به بازگشت خود مطمئن نبودم چرا که وضعیت خطرناک بود. اما خدا حفظ کرد. نماز جمعه من از خوزستان آغاز شد و در ادامه در شهرهای کرمانشاه، قم و تهران برگزار شد.

از راست: سید عبدالمجید ایروانی، محمدرضا مهدوی کنی، سید علی حسینی خامنه ای، محمدباقر محی الدین انواری، احمدجنتی، محسن مجتهد شبستری و محمدآقا امامی (امامی کاشانی)

وی درباره حضور به عنوان امام جمعه موقت تهران نیز گفته است: من در قم بودم و نظر مقام معظم رهبری بر این بود که من به تهران بیایم به نظر خطبه‌های قم برایشان جالب بود و دستور آمدن به تهران را دادند و من به دستور مقام معظم رهبری به تهران آمدم.

مساله کناره گیری احمد جنتی از نماز جمعه تهران یکی از مهم ترین مقاطع حیات سیاسی وی محسوب می شود که با شائبه های فراوانی روبه رو بود. او در این باره می گوید: کناره گیری به آن معنا نبود من چند کار داشتم و حجم کاری زیاد بود. کار اصلی من شورای نگهبان است. فعالیت های دیگر برای من فرعی بود. از مقام معظم رهبری خواستم برخی از فعالیت ها از دوش من برداشته شود که یکی از این فعالیت ها نماز جمعه، یکی شورای عالی انقلاب فرهنگی و دیگری مجمع تشخیص مصلحت بود. به قولی مردی و کاری. لذا تصمیم داشتم بر یک فعالیت تمرکز داشته باشم و به یک فعالیت مشغول باشم؛ مقام معظم رهبری در خصوص فعالیت شورای عالی انقلاب فرهنگی مخالفتی نداشتند و گفتند نمی‌خواهید نروید ولیکن در خصوص نماز جمعه گفتند که باید نماز جمعه را داشته باشی و در رابطه با تشخیص مصلحت نظام مخالفت کردند و گفتند باید بروی به عنوان شخصیت حقیقی علاوه بر شخصیت حقوقی. من گفتم برخی وقت ها نماز جمعه برای من سنگین است فرمودند فاصله‌هایش را زیاد کن. برای کاهش فشار ناشی از نماز جمعه فاصله زمانی را افزایش دادیم؛ قرار بر این شد که ۲ ماه یک بار برای اقامه نماز جمعه بروم.

احمد جنتی و مجمع تشخیص مصلحت نظام

احمد جنتی از دوره سوم مجمع تشخیص مصلحت نظام و از ۱۳۷۵ خورشیدی به عضویت این مجمع درآمده است. دوره سوم که از ۲۷ اسفند ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۰ بود با افزایش اعضای مجمع همراه بود. اعضای این دوره عبارت بودند از: رؤسای قوای سه‌گانه، فقهای شورای نگهبان، وزیر مربوط، رییس کمیسیون مربوط در مجلس شورای اسلامی، اکبر هاشمی رفسنجانی، محسن رضایی، محمدرضا مهدوی کنی، ابراهیم امینی نجف‌آبادی، عباس واعظ طبسی، احمد جنتی، محمد امامی کاشانی، حسن صانعی، حسن حبیبی، میرحسین موسوی، علی‌اکبر ولایتی، محمد محمدی ری‌شهری، حسن روحانی، محمد موسوی خوئینی‌ها،حبیب‌الله عسگراولادی، قربانعلی دری نجف‌آبادی، علی لاریجانی، مصطفی میرسلیم، محمدرضا توسلی، عبدالله نوری، مرتضی نبوی، حسن فیروزآبادی، غلامرضا آقازاده، بیژن نامدار زنگنه، محمد هاشمی و محسن نوربخش.

آیت الله جنتی در ۲۴ آذر ۱۳۹۷ و در غیاب آیت‌الله هاشمی شاهرودی و آیت‌الله موحدی کرمانی ریاست مجمع تشخیص مصلحت را برعهده گرفت که در زمان خود یکی از اتفاقات خبرساز بود و مورد توجه طیف زیادی از رسانه ها قرار گرفت. در این جلسه مجمع که به بررسی  لایحه اصلاح قانون پول‌شویی اختلافی بین مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان اختصاص داشت، نمایندگان دولت و مجلس حضور داشتند.

احمد جنتی و مجلس خبرگان رهبری

آیت الله جنتی در پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در رقابت با آیت الله هاشمی شاهرودی و آیت الله امینی با ۵۱ رأی رییس مجلس خبرگان شد. آیت الله موحدی کرمانی با ۶۵ رای به عنوان نایب رییس اول و آیت الله شاهرودی نیز با ۶۳ رای به عنوان نایب رییس دوم مجلس خبرگان در دوره پنجم انتخاب شدند.

آیت الله احمد جنتی پس از انتخاب به عنوان رییس مجلس خبرگان درباره وظایف این مجلس گفت: ما باید مرتب ببینیم که مواضع سیاسی و اجتماعی رهبر جمهوری اسلامی چیست و در مقابل دشمن و دوست چه مواضعی دارد و همان مواضع را خودمان داشته باشیم و به دیگران هم بفهمانیم هر چه غیر از این باشد ضلالت است.

احمد جنتی رییس مجلس خبرگان با بیان اینکه علما و خبرگان باید در صف اول دفاع از ولایت باشند گفت: آن‌ها باید مواضع سیاسی و اجتماعی رهبر معظم انقلاب را به همه مردم بیان کنند.

برچسب‌ها امر به معروف و نهی از منکر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مقام معظم رهبری احمد جنتی مجلس خبرگان رهبری مجمع تشخیص مصلحت نظام

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امر به معروف و نهی از منکر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مقام معظم رهبری احمد جنتی مجلس خبرگان رهبری مجمع تشخیص مصلحت نظام حسن روحانی علی لاریجانی امر به معروف و نهی از منکر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مقام معظم رهبری احمد جنتی مجلس خبرگان رهبری مجمع تشخیص مصلحت نظام امر به معروف و نهی از منکر آیت الله احمد جنتی تشخیص مصلحت نظام مجمع تشخیص مصلحت آیت الله جنتی مقام معظم رهبری امام خمینی ره خبرگان رهبری شورای نگهبان احمد جنتی مجلس خبرگان احمد جنتی امامت جمعه نماز جمعه فعالیت ها امام جمعه جمعه من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۲۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت الله خاتمی: در مساله عفاف و حجاب دوقطبی ساخته نشود

خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به موضوع حجاب گفت: به زور کسی را به بهشت نمی‌بریم، تقاضا دارم در مساله عفاف و حجاب دوقطبی شکل ندهید به اندازه کافی دوقطبی‌ها وجود دارد، منطقی و استدلالی بحث کنید. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، آیت الله سید احمد خاتمی خطیب موقت نماز جمعه تهران امروز در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به عملیات «وعده صادق» گفت: آنچه ایران در برابر رژیم غاصب صهیونیستی انجام داد یک کار الهی بود. کاری بود که بر اساس قرآن صورت گرفت؛ این حمله، حمله تنبیهی و عملیات وعده صادق بود و بخشی مربوط به گذشته است. آن بخشی که مربوط به گذشته بود را زدن و محکم زدیم.

وی افزود: بخشی نیز مربوط به آینده است، آنچه مربوط به آینده است اگر دوباره غلط را تکرار کنند سیلی محکم‌تر خواهند خورد.

خطیب موقت نماز جمعه تهران در ادامه نیروهای مسلح را بازوهای پرتوان ملت عنوان کرد و گفت: نیروهای مسلح دژ مستحکم ملت هستند و نمی‌گذارند دشمن کمترین تعرضی به کشور داشته باشد. مقام معظم رهبری هفته گذشته تعبیری زیبایی از نیروهای مسلح انجام دادند که فرمودند اینها مایه عزت دین هستند، اگر اینها نبودند و با داعش نمی جنگیدند و اگر حاج قاسم نبود و با داعشی ها نمی‌جنگید باید با آنها در خیابان‌های تهران می‌جنگیدیم. اینکه با امنیت زندگی می‌کنیم آموزش و پرورش دانشگاه و حوزه، کشاورزی، صنعت با آرامش اداره می‌شود در سایه خدمات این عزیزان است.

آیت الله خاتمی مساله امنیت را رکن و زیربنای همه توسعه‌ها دانست و گفت: اولین ویژگی که قرآن برای یک جامعه نمونه بیان می‌کند امنیت است و همه نیروهای مسلح شایسته تکریم هستند. وزارت دفاع، نیروهای مسلح و سپاه و بسیج همگی ویژگی‌های که امیرالمونین توصیه کرده را دارند.

وی با اشاره به سالروز شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا و شهادت حضرت عبدالعظیم حسنی اظهار کرد: درباره عبدالعظیم تعبیری دیدم که نوشته بود او را زنده زنده دفن کردند و به شهادت رساندند و ثواب زیارت ایشان ثواب زیارت امام حسین (ع) است.

خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به هفته کارگر اظهار کرد: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گزارش عملکرد خوبی ارائه داد. مقام معظم رهبری فرمودند طبق آمار نیمی از جمعیت ما کارگران و خانواده‌های آنها هستند و اگر حال این نیم جمعیت خوب شود حال نیمی از جمعیت ایران به سامان خواهد رسید. آقا در مناسبت‌هایی که روز کار و کارگر است کلماتشان منشور است. به وزیر کار گفتم این منشور را تدوین و ترسیم کنید و بایدهای آقا را در ارتباط با کارگران از جمله امنیت شغلی را اجرایی و عملیاتی کنید. فرمایشات آقا وضع و خطابه نیست بلکه دستورالعمل اجرایی است.

وی با اشاره به جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها در غزه ، گفت: جمعی از دانشگاهی‌ها در آمریکا در دانشگاهی در کالیفرنیا و فرانسه به حمایت از مظلومین غزه برخواسته‌اند و کشوری که به دروغ خود را حامی حقوق بشر معرفی می‌کند 100 نفر از این معترضین را دستگیر کرد. استاد برجسته روابط بین‌الملل در دانشگاه هاروارد می‌گوید آمریکا باید بپذیرد که نسل آمریکا نسلی است که به کلی تغییر کرده است معنای این حرف این است که بعد از حدود 200 روز مقاومت مردم غزه بیداری وجدانی در دنیا شکل گرفته است.

آیت الله خاتمی با بیان اینکه مذاکره موشکی نکردیم، نمی‌کنیم و نخواهیم کرد، خاطر نشان کرد: در این عملیات دشمن خوب فهمید که ما اهل عمل همراه با شعار هستیم وقتی می‌گوییم می‌زنیم محکم می‌زنیم و با کسی تعارف نداریم این سیره مولی ما علی(ع) است.ما در این عملیات عجله نکردیم، بیمارستان نزدیم ، مدرسه و مراکز اقتصادی را نزدیم حتی پادگان‌های نظامی را نزدیم فقط پادگانی را زدیم که از آن پادگان به کنسولگری ما حمله کرده بودند. و اسم این کار تدبیر و عملکرد عاقلانه و هوشمندانه است.

خطیب نماز جمعه تهران تصریح کرد: به فضل خداوند همه بدخواهان ایران را سر جای خودشان نشاندیم به آنها اعلام کردیم بازی با ایران بازی با دم شیر است و اگر بخواهیم با ایران آنچنان عمل کنید پاسخ جدی خواهید شنید. در این عرصه سه جبهه شکل گرفت در جبهه مقاومت یمنی‌ها و حزب‌الله لبنان و حشدالشعبی و آزادگان دنیا احسنت گفتند.

وی در همین راستا افزود: جبهه دوم، جبهه آمریکا و انگلیس و اتحادیه اروپا بود. شما بدبخت هستید که آبروی خود را به ریسمان پوسیده رژیم صهیونیستی گره زده‌اید بدانید که رژیم صهیونیستی نابود شدنی است. جبهه سوم ، جبهه کسانی بود که همواره ما را دعوت به خویشتن‌داری کردند و ما شما را دعوت می‌کنیم که ارتباط با رژیم صهیونیستی را قطع کنید. شما عرب هستید ، مسلمان هستید ، آنها عرب و مسلمان را می‌کشند ، لااقل تا زمانی که این رژیم آنها را می‌کشد شما ارتباط خود را با آنها قطع کنید.

آیت اله خاتمی در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به موضوع حجاب گفت: حجاب از ضروریات دین است 10 آیه قرآن درباره حجاب است 100 ها روایت درباره حجاب آمده است. رهبری فرمودند بی‌حجابی هم خلاف شرع و هم خلاف قانون است و نظام اسلامی در مقابل این ناهنجاری خواهد ایستاد به زور کسی را به بهشت نمی‌بریم اما نظام در مقابل ناهنجاری خواهد ایستاد و عقب‌نشینی هم ندارد. تقاضا دارم در مساله عفاف و حجاب دوقطبی شکل ندهید به اندازه کافی دوقطبی‌ها وجود دارد منطقی و استدلالی بحث کنید به یکدیگر انگ نزنید. انگ زدن به یکدیگر مشکل بی‌حجابی را حل نمی‌کند.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • آیت الله خاتمی: در مساله عفاف و حجاب دوقطبی ساخته نشود
  • حرف دل مردم در تریبون نماز جمعه زده شود
  • زائران بیت الله الحرام با شناخت و معرفت به زیارت خانه خدا بروند
  • اقامه نماز جمعه به امامت آیت الله مهدوی
  • اقامه نماز جمعه اصفهان به امامت آیت الله مهدوی
  • سید احمد خاتمی، خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • آیت الله خاتمی، خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • آیت الله خاتمی خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • نماز جمعه تهران به امامت آیت‌الله خاتمی اقامه می‌شود
  • آیت‌الله جنتی: کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی هستند