Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگرچه مردم با موانعی برای حضور در انتخابات خصوصا ایجاد شایعاتی برای کمتر شدن مشارکت عمومی روبرو بودند اما همه این موارد باعث نشد که انگیزه مردم برای روی کار آمدن مجلس قوی و انقلابی کم شود و شاهد آن بودیم که در جای جای ایران اسلامی مردم به پای صندوق های رای آمدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مردم غیور ایران بار دیگر نشان داده اند که با همه مشکلات و سختی‌ها پای نظام جمهوری اسلامی و آرمان های انقلاب ایستاده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شعار بسیاری از کاندیداهای جریان انقلاب در این دوره تغییر در پای صندوق های رای بود. مشکلات اقتصادی که بسیاری از آن به مجلس دهم و قصور در عملکرد این مجلس در نظارت مستمر و فعال نسبت به اقدامات دولت باز می گشت، انگیزه ای برای حضور دوباره بسیاری از مردم پای صندوق های رای شد.

تغییر در پای صندوق های رای از جمله نگاه مردم برای مشارکت جدی در انتخابات بود. نتایج اولیه نیز نشان می دهد که اصولگرایان در جای جای کشور پیشتاز هستند. اصلاح طلبان در این حوزه نیز اگرچه با ترفندهای مختلف سعی کردند شکست خود را پنهان کنند و این موضوع را به گردن موارد مختلف سیاسی بیندازند اما درواقع به عملکرد ضعیف شان در مجلس دهم باختند.   بسیاری از اصلاح طلبان شاخص که قطعا از سوی شورای نگهبان تایید می شدند در این میان با انصراف از شرکت در انتخابات نشان دادند که بیش از پیش می دانند که جایگاهی در افکارعمومی ندارند و اعتبار اصلاح طلبان در این حوزه از دست رفته است. از جمله این افراد «محمدرضا عارف» رئیس فراکسیون اصلاح طلبان امید در مجلس دهم بود که حتی ثبت نام نکرد و عنوان کرد که ترجیح می دهد که خارج از مجلس به فعالیت سیاسی خود ادامه دهد.   مردم اگرچه با موانعی برای حضور در انتخابات خصوصا ایجاد شایعاتی برای کمتر شدن مشارکت عمومی روبرو بودند اما همه این موارد باعث نشد که انگیزه مردم برای روی کار آمدن مجلس قوی و انقلابی کم شود و شاهد آن بودیم که در جای جای ایران اسلامی مردم به پای صندوق های رای آمدند.    در این حیطه حتی از موضوع پخش ویروس کرونا هم استفاده شد. بیماری که این روزها بسیاری از کشورها از جمله چین را درگیر خود کرده است و مشخصه آن واگیر دار بودن سریع آن است. این مسائل امنیت روانی جامعه را تا حدودی مخدوش کرده است و در حوزه بهداشتی خصوصا مردم وقتی به داروخانه ها مراجعه می کنند با کمبود ماسک و مایع ضدعفونی کننده روبرو هستند و یا با قیمت گرانی این لوازم بهداشتی به آنها فروخته می شود. همین موضوع، نمونه جالبی از مدیریت در کشور است.    در همین رابطه، از حربه ترساندن مردم برای اینکه به پای صندوق های رای نروند و سرنوشت سیاسی اقتصادی کشور را معین نکنند، استفاده شد. این در شرایطی بود که پیشتر با همین حربه اصلاح طلبان رای آورده بودند و بیان می کردند که اگر نیروهای رقیب روی کار بیایند مشکلات اقتصادی گریبانگیر کشور می شود. این درحالی است که با روی کار آمدن مجلسی که جمعیت قابل توجهی از اصلاح طلبان روبرو بود، شاهد ایجاد موج سرسام آور تورم و تنگ شدن معیشت مردم بودیم.    همچنین اگر کاهش  و ریزش آرایی هم بوده است مربوط به بدنه اصلاح طلبان بوده است. نمودار و دسته بندی های قشری مردم برای شرکت در انتخابات نشان می دهد که برخی از افراد گرایشات خاصی به جریان اصلاح طلب برای مشارکت در انتخابات دارند. در این خصوص بعد از عملکردهای مجالس اصلاح طلب مانند مجلس ششم شاهد ریزش اینچنینی آرا بوده ایم اما در کل این مسائل در انتخابات تاثیر زیادی نداشته و مردمی که همواره در صحنه هستند به پای صندوق های رای آمدند و در جهت تشکیل یک مجلس انقلابی و قوی اقدام کردند.    انتهای پیام/      

منبع: دانا

کلیدواژه: پای صندوق های رای آمدند اصلاح طلبان روی کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۲۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبرد انتخاباتی شورای وحدت در مرحله دوم انتخابات: از بانوان حمایت می‌کنیم

یکصد و بیست و نهمین نشست هیأت عالی شورای وحدت اصولگرایان در دفتر مرکزی این شورا برگزار و حاضرین در مورد سیاست‌های دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بحث و تصمیم گیری کردند.

منوچهر متکی سخنگو و رئیس هیأت اجرایی شورای وحدت اعلام کرد: در یکصد و بیست و نهمین نشست هیأت عالی شورای وحدت، موضوع دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

بر اساس تصمیمات اخذ شده در این جلسه مقرر شد که فهرست نامزد‌های مورد حمایت شورای وحدت در سراسر کشور از جمله حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلام شهر، شمیرانات و پردیس تهیه و به اطلاع مردم شریف رسانده شود.

متکی گفت: در این نشست با نظر قاطع اعضا، مصوب شد با توجه به اینکه تمامی نامزد‌های راه یافته به مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه تهران بزرگ را آقایان تشکیل داده و هیچ نامزدی از بین بانوان موفق به کسب آرای لازم در دور نخست نشد، شورای وحدت با در نظر گرفتن اصل تخصص و تعهد کلیه نامزدها، اولویت خود را به حمایت از بانوان قرار داده و تلاش می‌کند تعداد بیشتری از بانوان نامزد دارای صلاحیت در دور دوم انتخابات را در فهرست خود بگنجاند.

وی ضمن تاکید بر لزوم مشارکت مؤثر ملت نجیب و قهرمان ایران در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، افزود: شورای وحدت استان‌ها در تمام حوزه‌هایی که انتخابات در آن‌ها به دور دوم کشیده است، حضوری فعال داشته و در راستای وظایف خود در ایجاد شور و نشاط انتخاباتی، عمل کرده و فهرست نامزد‌های مورد حمایت خود را اعلام می‌کند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیدا‌های حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزد‌ها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

شورای وحدت در مرحله اول انتخابات در تهران و سایر حوزه‌ها فهرست خود را ارائه کرده بود. این شورا پس از اعلام نتایج در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ۹۰ نفر از منتخبان در دور نخست انتخابات مجلس دوازدهم مورد حمایت شورای وحدت بودند که از این تعداد ۶۰ نامزد به طور اختصاصی در فهرست شورای وحدت و ۳۰ نفر نیز به طور مشترک با سایر فهرست‌ها حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • آغاز ضبط مناظره‌های تبلیغاتی ۴ نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • استقرار شعب رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • همه جرائم انتخاباتی دور اول انتخابات مجلس رسیدگی شدند
  • تایید اعتبارنامه ۶ منتخب مردم گلستان در مجلس توسط هیأت اجرایی
  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی
  • راهبرد انتخاباتی شورای وحدت در مرحله دوم انتخابات: از بانوان حمایت می‌کنیم
  • لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم