Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@14:42:25 GMT

رونق صنعت تولید مواد غذایی استان اصفهان

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۹۲۴۵۶

رونق صنعت تولید مواد غذایی استان اصفهان

فریبا مظاهریان نائب رئیس اتحادیه مواد غذایی استان اصفهان در گفت و گو  با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اظهارداشت: از آنجایی که استان اصفهان به عنوان قطب صنعت کشور درقالب تولید مواد غذایی با کیفیت شناخته می‌شود به همین منظور تمامی تسهیلات لازم به منظور توسعه واحد‌های تولید موادغذایی استان اصفهان ارائه شده تابتوانیم در سال جاری شاهد رشد ۱۵ درصدی میزان تولید این واحد‌های صنعتی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود:در حال حاضر در سطح شهر اصفهان بیش از ۱۰۰ واحد تولید مواد غذایی وجود دارد.

نائب رئیس اتحادیه مواد غذایی استان اصفهان تاکید کرد:در تلاش هستیم تا بتوانیم با ارائه تسهیلات بیشتر به تولید کنندگان مواد غذایی میزان تعداد واحد‌های تولیدی در این حوزه را در سال آینده افزایش دهیم.

مظاهریان ادامه داد:همچنین ۹ شرکت بزرگ تولید مواد غذایی در مناطق مختلف استان اصفهان مانند برخوار، دولت آباد، خورزوق و درچه وجود دارد که وجود این شرکت‌ها در رونق صنعت تولید مواد غذایی استان اصفهان نقش موثری داشته است.

او در خصوص نقش موثر تحریم‌ها در رونق صنعت تولید مواد غذایی استان اصفهان گفت: خوشبختانه درسال جاری توانستیم با تبدیل کردن تحریم‌ها از تهدید به فرصت زمینه حضور فعال‌تر و رونق تولید در صنعت تولید مواد غذایی استان اصفهام را رقم بزنیم.

نائب رئیس اتحادیه مواد غذایی استان اصفهان اضافه کرد: استان اصفهان تولید کننده انواع محصولات غذایی از جمله حبوبات، عسل، لبنیات، رب گوجه فرنگی، ترشی و محصولات غلاتی است.

مظاهریان در خصوص تولید انواع محصولات لبنی در واحد‌های صنعتی مختلف استان اصفهان یادآور شد: یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های واحد‌های تولید مواد غذایی استان اصفهان تولید انواع محصولات لبنی در قالب شیر پاستوریزه، ماست، دوغ، پنیر، ارده و کشک است.

او در خصوص کاهش درآمد‌ها در واحد‌های تولیدی محصولات لبنی استان اصفهان ادامه داد: اصلی‌ترین علت کاهش درآمد‌ها در واحد‌های تولیدی و تولید کنندگان محصولات لبنی استان اصفهان کاهش استقبال و قدرت خرید مردم نسبت به خرید لبنیات با توجه به افزایش نرخ آن در بازار است.

نائب رئیس اتحادیه مواد غذایی استان اصفهان گفت:با توجه به برگزاری جلسات متعدد با حضور مسئولان دولتی مقرر شد نرخ محصولات لبنی در بازار استان اصفهان به صورت سالانه روند کاهشی داشته باشد.

مظاهریان ادامه داد:پیش بینی می‌شود با توجه به افزایش ۲۰ درصدی سطح کیفیت محصولات غذایی استان اصفهان در بازار قدرت خرید مردم نسبت به خرید مواد غذایی بیشتر شود.

او در خصوص کاهش نرخ مواد غذایی در بازار استان اصفهان تاکید کرد: با توجه به افزایش تولید و سطح کیفیت محصولات غذایی استان اصفهان پیش بینی می‌شود نرخ محصولات غذایی در بازار استان اصفهان در سال آینده ۵ درصد کاهش یابد.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولید مواد غذایی محصولات لبنی رونق تولید واحد های تولید محصولات غذایی محصولات لبنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۲۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: مازندران به عنوان نگین سرسبز ایران از مزیت‌های ویژه‌ای در تولید و تامین محصولات کشاورزی برخوردار می‌باشد به نحوی که رتبه اول در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده و برخورداری از موهبت دریا و بنادر مستعد و قابل توسعه منطقه ویژه اقتصادی و قرار گرفتن در جایگاه منطقه آزاد تجاری، فرصت‌های بسیار مناسبی را در تامین امنیت غذایی و کالا‌ها و محصولات مورد نیاز کشور دارد که توجه مسئولین بر ایجاد و توسعه زیرساخت‌های آن یک امر ضروری می‌باشد.

وفائی نژاد با بیان اینکه در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در جهت رشد و توسعه فعالیت‌های تجاری با کشور‌های حوزه خزر شکل گرفته است، افزود: برخورداری و مزیت‌های حوزه خزر از جهت توسعه صادرات، خصوصا محصولات کشاورزی و نیز تامین کالا‌های مورد نیاز کشور از جمله روغن خام، گندم، دانه‌های روغنی، خوراک دام و ... همچنین ورود موقت کالا و ترانزیت و سوآپ آن می‌تواند منجر به توسعه چندوجهی استان و رشد اقتصاد دریاپایه گردد.

وی تسریع در توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز از جمله توسعه فعالیت‌های حمل و نقل ریلی و ایجاد شرکت‌های حمل و نقل سراسری و بین المللی و توسعه راه‌ها و ایجاد سیلو‌ها و مخازن را از ضروریات توسعه فعالیت‌های تجاری بر شمرد و تصریح کرد: این امر می‌تواند در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید و اشتغال و سرمایه گذاری و خلق موقعیت‌های جدید برای توسعه استان گردد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ضرورت توجه به سرمایه گذاری پایدار برای ذخیره استراتژیک کالا از جمله ایجاد سیلو و مخازن روغن خام در استان را فرصتی مناسب برای دور زدن تحریم‌ها و پدافند غیرعامل در مقابل تهدیدات برشمرد و افزود: پروژه ساخت ۲۵ هزار تن مخازن روغن نکا و ضرورت تسریع در مصوبات دولت در این خصوص موجب رشد سرمایه گذاری بخش خصوصی در این زمینه خواهد بود.

وفائی نژاد در پایان به مزیت‌های تامین کالا‌های اساسی از جمله واردات ۸۰۰ هزار تن گندم و روغن خام که در دولت سیزدهم از مسیر بنادر استان مازندران صورت گرفت، اشاره کرد و اظهار داشت: بهره برداری از ظرفیت بنادر شمالی می‌تواند فرصت مناسبی برای افزایش تراز تجاری و رونق اقتصادی و توسعه مبادلات تجاری با کشور‌های حاشیه خزر، تامین مواد اولیه واحد‌های تولیدی و کالا‌های اساسی و استراتژیک کشور و دور زدن تحریم ها، کاهش هزینه‌های تمام شده واردات کالا‌های اساسی و صرفه جویی در منابع را فراهم کند.

دیگر خبرها

  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • امحای هزار و ۵۳۹ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته در هشترود
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • تولید آرد بدون گلوتن توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی
  • رونق تولید در بخش کشاورزی معطل صدور مجوز
  • روابط عمومی؛عامل کلیدی در رونق کسب و کار‌ها
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!