Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@14:15:09 GMT

جوان کرمانی نیاز صنایع مس به واردات را کاهش داد

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۹۲۶۷۶

جوان کرمانی نیاز صنایع مس به واردات را کاهش داد

 مدیرعامل شرکت یدک جویان کوشا روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: سیستم انتقال مواد نیوماتیک سیستمی است که مواد پودری و بالک (موادی که اندازه آن کمتر از کودهای شیمیایی و کمتر از پنج میلی متر نباشد) را با استفاده از هوا به فواصل دور منتقل می کند.

محمدرضا غفاری افزود: این سیستم قبلا توسط شرکت های اروپایی، چینی و آمریکایی ساخته و به کشور وارد می شد، اما با توجه به تحریم ها و بالا رفتن قیمت دلار امکان خرید و تامین قطعات یدکی و پشتیبانی برای شرکت های داخلی محدود شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: تیم تحقیق و توسعه شرکت متشکل از نخبگان بومی با تخصص های مکانیک، الکترونیک و مهندسی شیمی همزمان با نیاز سنجی بازار صنایع هدف، طراحی، بومی سازی و بهینه سازی را آغاز کرده و پس از یکسال تلاش، آزمون و خطا توانستیم برای اولین بار یکی از این سیستم ها را بسازیم، هم اکنون این پروژه در صنایع مس اجرایی شده و به سوددهی رسیده است.

وی با  اشاره به نقطه ضعف های نمونه های خارجی اظهار داشت: در نمونه خارجی این محصول به دلیل اینکه تناژ تعریف شده برای آن وجود نداشت همه مواد با وزن های متعدد را خارج می کرد و تنها هدف آن خالی ماندن سیستم بود در حالیکه در نمونه داخلی میزان تناژ مشخص است و سیستم بر اساس تنظیم انجام شده مواد را خارج می کند.

 مدیرعامل شرکت یدک جویان کوشا افزود: محصول وارداتی و مشابه خارجی قابلیت دوزینگ یا کنترل تناژ نداشت و از قیمت نهایی بسیار بالایی برخوردار بود که در دستگاه تولید داخل این معیب حذف شده است.

وی گفت: محصول تولید شده در شرکت یدک جویان قادر است مواد پودری با محتوای رطوبتی را به فواصل دور انتقال دهد، قیمت تمام شده آن نصف قیمت نمونه خارجی است و کلیه قطعات در این شرکت تولید می شود و این سیستم در صنایع معدنی که انتقال مواد آنها با مشکل مواجه است قابلیت جایگزینی و رفع مشکلات را دارد.

غفاری تاکید کرد: این سیستم در صنایع معدنی به ویژه فولاد کاربرد دارد اما تیم تحقیق و توسعه شرکت یدک جویان کوشا علاوه بر بومی سازی موفق به بهینه سازی و ارتقاء سیستم شد، شاخصه دوزینگ و یا کنترل تناژ از مهمترین شاخص های بهینه سازی این محصول است.

وی با اشاره به مشکلات و سختی های اجرای این پروژه تصریح کرد:  جوانان باید باور داشته باشند که نتیجه هر عملی هر چه قدر که طول بکشد بالاخره محقق می شود.

این پروژه به تائید پارک علم و فناوری استان کرمان رسیده است . 

برچسب‌ها کرمان اختراع پارک علم و فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان اختراع پارک علم و فناوری کرمان اختراع پارک علم و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۲۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ چقدر ارز پرداخت شد؟

از اول فروردین ماه تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری، ۳ میلیارد و ۴۶۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان 662 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 108  میلیون دلار و برای خدمات 110 میلیون دلار  به نرخ 44038 تومان و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 585 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

دلار مبادله‌ای ثابت ماند؛ یورو کاهشی شد




طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 578 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 83  میلیون دلار و در مجموع 662 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 450 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 182 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 145 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 122 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 181 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 174، 27، 142، 94 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز چهارم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 28 میلیون دلار ارز نیمایی و 147 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کبد جوان ۲۲ ساله کرمانی به یک بیمار در شیراز زندگی بخشید
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • اهدای عضو جوان ۲۲ ساله کرمانی
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • نمایشگاه بین المللی خودرو در پکن آغاز به‌کار کرد+ تصویر
  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی
  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ چقدر ارز پرداخت شد؟
  • ◄ تـامـلی بر موضوع آزاد سـازی نرخ بلیت هواپیما باتوجه به تـجربه دیگر کشـورها
  • واردات گوشت گرم به ۶۰۰ تن می‌رسد
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی