Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه های شهرخودرو و سپاهان با انتشار بیانیه ای خواستار لغو بازی های خود شدند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به دنبال اطلاعیه ستاد مقابله با شیوع بیماری کرونا در ورزش و عدم توجه به لغو دیدار های دو تیم لیگ برتری سپاهان و شهرخودرو مقابل رقبایشان ، این دو باشگاه در بیانیه ای مشترک خواستار لغو مسابقاتشان شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه آمده است:

فوتبال بدون حضور تماشاگران یک رقابت بی روح و بدون جذابیت است و این حق تیم های فوتبال است که از خواسته به حق هوادارانشان یعنی حضور و حمایت در بازی هایی که میزبان هستندبرخوردار باشند.

طی چند روز گذشته و با شیوع بیماری کرونا در کشور حالا همه به دنبال مقابله با این بیماری هستیم تا هموطنانمان کمترین آسیب را ببینند، اما اطلاعیه ستاد مقابله با شیوع بیماری کرونا در ورزش و لغو تمام مسابقات ورزشی به غیر از سه مسابقه لیگ برتر که قرار است یکشنبه برگزار شود تعجب همه را در بر داشت.

بی شک هیچ یک از باشگاه های سپاهان و شهرخودرو، به هیچ وجه خواهان به خطر افتادن سلامتی مردم و هوادارانمان نیستیم، اماآیا فقط سلامتی هواداران اهمیت دارد و اگر سلامتی بازیکنان و سایر عوامل مسابقه به خطر بیفتد، مهم نیست؟
نکته دیگر اینکه در شرایط حساس مسابقات لیگ برتر که بازی ها و امتیازات بسیار اهمیت دارد،اگر این بازیها بدون تماشاگر باشد، عملا حق میزبانی ما از بین می‌رود و انتظار می رود سازمان محترم لیگ در لغو این مسابقه هااقدام عاجل انجام دهد تا حقی ضایع نگردد.

بازهم تاکید می کنیم که باشگاههای سپاهان و شهرخودرو درخواست دارند تا بازی های فردا مقابل رقبایشان در شرایط فعلی و بدون حضور تماشاگران لغو شده و از وزارت ورزش و جوانان ، فدراسیون فوتبال و ستاد مقابله با شیوع بیماری کرونا درخواست داریم به احترام مردم اصفهان و مشهد مقدس به درخواست بحق این دوباشگاه احترام بگذارند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ویروس کرونا شهرخودرو فوتبال سپاهان شیوع بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۰۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه مشترک آمریکا و ۱۷ کشور دیگر: تمام اسرای اسراییلی باید فورا آزاد شوند

آمریکا و ۱۷ کشور دیگر امروز پنجشنبه با صدور بیانیه‌ای خواستار آزادی فوری تمام اسرای صهیونیست نزد مقاومت فلسطین در غزه شدند.

به گزارش العربیه، گروهی متشکل از ۱۸ کشور از حماس خواستند که توافق آتش‌بس روی میز را بپذیرد و اسرای صهیونیست را آزاد کند.

یک مقام ارشد دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا مدعی شده که یک توافق روی میز وجود دارد و تقریبا تمام خواسته‌های حماس را برآورده می‌کند؛ در نتیجه آمریکا به همراه ۱۷ کشور دیگر در بیانیه مشترکی از جنبش حماس درخواست کرده تا با توافق مذکور موافقت کند.

در متن این بیانیه مشترک آمده است: «ما قویاً از تلاش‌های میانجی‌گری برای بازگرداندن اسرا به خانه خود حمایت می‌کنیم. مجدداً از حماس درخواست می‌کنیم که گروگان‌ها را آزاد کند و اجازه دهد به این بحران پایان دهیم تا بتوانیم تلاش‌های خود را روی ایجاد صلح و ثبات در منطقه متمرکز کنیم».

این مقام دولت بایدن گفت که پیش از این تلاش‌ها برای انتشار یک بیانیه مشترک ناموفق بوده و اکنون این بیانیه «نمایش فوق‌العاده‌ای از اتفاق آرا از سوی بسیاری از رهبران در سراسر جهان» است.

کشور‌هایی که این بیانیه را امضا کردند عبارتند از: آرژانتین، اتریش، برزیل، بلغارستان، کانادا، کلمبیا، دانمارک، فرانسه، آلمان، مجارستان، لهستان، پرتغال، رومانی، صربستان، اسپانیا، تایلند، انگلیس و آمریکا.

این مقام دولت بایدن مدعی شد: «یک توافق روی میز وجود دارد که تقریباً تمام خواسته‌های حماس را برآورده می‌کند... و کاری که آن‌ها باید انجام دهند این است که این دسته آسیب‌پذیر از گروگان‌ها را آزاد کنند تا پیشرفت حاصل شود».

وی در ادامه ابراز امیدواری کرد که «برخی نشانه‌ها» وجود دارد که نشان می‌دهد احتمالا راهی برای توافق هست، اما تاکید کرد که همچنان از این امر مطمئن نیست. در مورد پیشنهاد کنونی که روز میز است، این مقام آمریکایی مدعی شد که آتش بس فوری و طولانی مدت در غزه و همچنین امکان بازگشت نامحدود فلسطینی‌ها به شمال غزه را فراهم می‌کند.

پیش از این، خلیل الحیه، یک مقام ارشد شاخه سیاسی حماس گفته بود که این جنبش در ازای ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی و آتش‌بس ۵ ساله یا بیشتر، حاضر به توافق خواهد بود.

در طول بیش از ۲۰۰ روز جنگ، آتش‌بس فقط به مدت یک هفته برقرار شده است. طی این آتش‌بس که در ماه نوامبر اعلام شد، حماس بیش از ۱۰۰ اسیر صهیونیست را با حدود سه برابر اسرای فلسطینی مبادله کرد. حماس از پایان ژانویه چارچوب جدیدی برای توافق مطرح کرده که شامل بازگشت آوارگان فلسطینی به خانه‌های خود در شمال غزه و دائمی بودن آتش‌بس است. حماس همچنین به ارتش صهیونیست هشدار داده تمامی نیرو‌های خود را از نوار غزه خارج کند.

دیگر خبرها

  • بیانیه مشترک آمریکا و ۱۷ کشور دیگر: تمام اسرای اسراییلی باید فورا آزاد شوند
  • درخواست مشترک ۱۸ کشور از حماس برای توافق آتش‌بس
  • حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) بیانیه مشترک صادر کردند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • واکنش ایران به بیانیه کویت و اردن در خصوص میدان آرش
  • بیانیه مشترک امیر کویت و پادشاه اردن با تاکید بر کاهش تنش‌ها
  • عزم ایران و پاکستان برای تبدیل مرز «صلح و دوستی» به مرز «رفاه مشترک»
  • بیانیه مشترک ایران و پاکستان پس از سفر رئیسی
  • بیانیه مشترک ایران و پاکستان علیه رژیم صهیونیستی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن