Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-04@15:03:24 GMT

سهام عمده هپکو حداقل تا 2 سال دولتی می‌ماند

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۰۳۲۴۶

سهام عمده هپکو حداقل تا 2 سال دولتی می‌ماند

خبرگزاری آریا - رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی گفت: سهام 60درصدی دولت در هپکو حداقل تا 2 سال باقی خواهد ماند.
به گزارش خبرگزاری آریا، علیرضا صالح در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در مورد اینکه آیا حقوق کارکنان در کارخانه تجهیزات سنگین هپکو پرداخت شد، گفت: با وزارت صنعت و معدن هماهنگ کرده‌ایم که حقوق کارکنان هپکو به‌روز شده است و تولید در حال انجام است و می‌خواهیم تولید در این شرکت دوام داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی درباره روند تولید هپکو افزود: مدیریت هپکو دنبال رونق تولید در هپکو است و تا زمانی که به ظرفیت قابل قبول برسد، سهام دولت در هپکو که حدود 60.72درصد است، واگذار نخواهد شد. برای واگذاری سهام دولت، اول باید آماده‌سازی انجام شود، بعداً دولت سهام خود را در هپکو بفروشد.
رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه شرایط را برای واگذاری سهام آماده می‌کنیم، گفت: حداقل یک تا 2 سال لازم است تا بتوانیم اوضاع در هپکو را اصلاح کنیم، ابتدا به وسیله پیمان مدیریت بهبود بخشیم و تولید رونق بگیرد و بعد از آن سهام دولت را به بخش خصوصی واگذار کنیم.
صالح همچنین در مورد اینکه چه برنامه‌ای برای واگذاری سهام دولت در قالب صندوق‌های قابل معامله بورسی وجود دارد، گفت: کارهایی انجام شده و ابهاماتی درباره قانون وجود دارد که در لایحه بودجه 99 ذکر شده و از ابتدای سال آینده اگر در قانون بودجه تصویب شود، سهام دولت در شرکت‌های بزرگ دولتی مانند پالایشگاهی، پتروشیمی، بانکی و بیمه‌ای از طریق صندق‌های قابل معامله بورسی موسوم به ETF به مردم واگذار می‌شود.
وی افزود: سعی می‌کنیم واحدهای صندوق قابل معامله بورسی را به صورت تخفیف‌دار بین 15 تا 20 درصد به مردم واگذار کنیم.
رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه سهام دولت عمدتاً در 18 شرکت بزرگ دولتی مانند پالایشگاه‌ها، بیمه‌ها و بانک‌ها و فولادی‌ها است. این سهام از طریق صندوق‌های قابل معامله به مردم واگذار می‌شود.
وی در برابر این پرسش که ارزش دارایی‌های قابل واگذاری دولتی آیا به 54 هزار میلیارد تومان می‌رسد، گفت: ارزش کل این شرکت‌ها بستگی به کشش بازار و قیمت در بورس و فرابورس دارد.
صالح همچنین در مورد آزادسازی سهام عدالت اظهار داشت: در مورد اینکه چگونه سهام عدالت دست مردم آزاد شود که دارندگان آن یکباره در بورس فروشنده نباشند، از طریق صندوق‌های قابل معامله آزاد می‌شود، چون هدف قانون‌گذار این است که مردم را سهامدار عدالت نگه داریم و به این طریق هم عدالت اجتماعی و هم کاهش فاصله طبقاتی اتفاق بیفتد.
وی افزود: ما می‌خواهیم هم سهام عدالت قابل معامله شود و هم مردم یکباره فروشنده سهام در بورس نباشند و این سهام دست مردم بماند و مردم را در بازار سرمایه نگه داریم و اهداف عدالت اجتماعی از طریق سرمایه‌گذاری در بورس محقق شود.
رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی ادامه داد: سومین مرحله پرداخت سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال 97 از سوم اسفندماه آغاز شده و تا پایان هفته ادامه خواهد داشت و در این مرحله در مجموع 4710 میلیارد تومان به حساب مشمولان حساب عدالت که شماره شبای خود را به بانک‌ها اعلام کرده‌اند، واریز می‌شود.
صالح گفت: سود سهام عدالت برای سهام کامل یک میلیون تومانی 205 هزار تومان خواهد بود و برای سهام با ارزش کمتر به همان نسبت سود کمتری پرداخت خواهد شد. به عنوان مثال دارندگان سهام 532 هزار تومانی حدود 110 هزار تومان سود سالانه دریافت خواهند کرد.
وی افزود: سود سهام عدالت در سال‌های 95، 96 و 97 به حساب مشمولان سهام عدالت واریز شده است و کسانی که تاکنون شبای حساب خود را به سازمان خصوصی‌سازی اعلام نکرده‌اند سریعاً برای هر دارنده سهام شبای مربوط به خودش در سامانه سهام عدالت اعلام شود.
رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی گفت: تا کنون حدود 5 میلیون نفر شماره شبای خود را برای دریافت سود سهام عدالت اعلام نکرده‌اند.
برخی مخاطبان سامانه «فارس من» با ثبت مطلب «هپکوی مظلوم را یاری کنید» خواستار پیگیری از مسئولان شدند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رئیس کل سازمان خصوصی سازی قابل معامله سود سهام عدالت سهام دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۳۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند

در برنامه بالاتر موضوع تنوع مدارس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. معاون سابق آموزش و پرورش به عنوان مخالف تنوع مدارس و  رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به عنوان موافق تنوع مدارس با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

ابراهیم سحرخیز، معاون سابق آموزش و پرورش گفت: تنوع مدارس به شرطی که باعث عدالت آموزشی شود مشکلی ندارد. 

وی افزود: اگر مدارس نمونه دولتی در روستاهایی که   نیروی انسان قوی ندارد و نسبت به شهر امکانات کافی ندارد ایجاد شود و باعث عدالت آموزشی میان دانش آموزان شهری و روستایی شود مشکلی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی ما ۲ نوع مدرسه پول بگیر و رایگان داریم .

وی  با بیان این که حدود ۱/۱۲ درصد دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کنند؛ اظهار کرد: ما دانش‌آموزانی داریم که ممکن است در رشته‌های نظری تیزهوش نباشند اما در ورزش یا رشته‌های هنری تیزهوش باشد آیا دانش آموزان روستاها و عشایر نیز وارد مدارس تیزهوشان می‌شوند.

 او ادامه داد: مدرسه باید واقعیت جامعه باشد. متاسفانه مدارس دولتی نماد فقر است. مدارس ما در حال حاضر ۲ قطبی هستند و  طبقاتی شده اند. براساس یک گزارش در سال ۱۳۹۲ توسعه مدارس سمپاد و‌ نمونه دولتی مانع توسعه مدارس غیردولتی است. بر اساس یک آمار حدود ۵۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود به دانش آموزان آموزش می‌دهند و به بیان دیگر که این معلمان غیرمتخصص هستند.

سحرخیز تصریح  کرد: مدارسی همچون هیت امنا، غیردولتی یک ماه قبل از شروع مدارس  نیرو انسانی خود را گرفته است اما در مدارس دولتی تراکم جمعیت (کلاس ۴۰ نفره) نیروی غیرمتخصص است و معلم ها ناراضی هستند.

وی افزود: به شرطی که تمام مدارس  در سراسر ایران درس را آموزش بدهند و عدالت آموزشی ایجاد شود تنوع بد نیست.   

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هم گفت: مدارس سمپاد مدرسه تخصصی با نیازهای ویژه است ما باید مدارس را به جای خود برگردانیم البته ما کمبودهایی داریم که باید رفع شود اما حذف مدارس کار درستی نیست.

وی افزود: امیدواریم ما به جای دانشمند اندیشمند تربیت کرده و درک را به آن‌ها آموزش دهیم. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دست مدیران را آزادتر بگذاریم اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد.

او ادامه داد: ما باید تمام معلمان را توانمندسازی کرده تا آن‌ها بتوانند نیروی متخصص تحویل جامعه بدهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند/ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • خبر تازه و مهم درباره دریافت سهام عدالت | به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام به ایستگاه پایانی می رسد
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند؛ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد