Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اینترنتی ساینس دیلی، سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا ۲۵ سال پیش داروی «آلتپلاز» را به عنوان داروی از بین برنده لخته خون برای درمان بیماران مبتلا به سکته مغزی ناشی از لخته خونی تایید کرد. 

داروی آلتپلاز به صورت قطره‌های وریدی طی یک ساعت اعمال می شود. اما تنکتپلاز  یک واریان اصلاح شده آلتپلاز از لحاظ ژنتیکی است؛ استفاده از این دارو راحت تر است زیرا به صورت یک تزریق مستقیم در رگ اعمال می‌شود و جریان خون را به مغز بهتر از آتپلاز ترمیم می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در حال حاضر استفاده از تنکتپلاز برای سکته مغزی ایسکمیک توسط اداره نظارت بر دارو و غذای آمریکا تایید نشده است. اکنون نتایج یک تحقیق که به تازگی توسط محققان دانشگاه «ملبورن» در استرالیا انجام شده، نشان می‌دهد که استفاده از دوز کم ۰.۲۵ میلی گرم در کیلوگرم تنکتپلاز برای بیماران مبتلا به سکته مغزی مناسب است.

بعلاوه محققان می‌گویند، استفاده از تنکتپلاز به ویژه برای بیمارانی مفید است که نیاز دارند از بیمارستان به یک مرکز تخصصی سکته مغزی جهت عمل جراحی برداشت مکانیکی لخته خون منتقل شوند.

محققان در این مطالعه به بررسی این موضوع پرداختند که قبل از برداشت مکانیکی لخته خونی، اعمال دوز ۰.۲۵ میلی‌گرم در کیلوگرم تنکتپلاز برای بیماران مبتلا به سکته مغزی مناسب است و یا دوز ۰.۴۰ میلی گرم در کیلوگرم این دارو؟ 

این مطالعه نشان داد که هیچ مزیتی در افزایش دوز تنکتپلاز به بیش از ۰.۲۵ میلی گرم در کیلوگرم برای بیماران مبتلا به سکته مغزی که باید تحت عمل برداشت مکانیکی لخته خونی قرار گیرند، وجود ندارد. بعلاوه اعمال تنکتپلاز نیاز به برداشت مکانیکی لخته خونی را کاهش می دهد.

نتایج این مطالعه در کنفرانس بین‌المللی سکته مغزی سال ۲۰۲۰ ارائه شد.

برچسب‌ها پایگاه اینترنتی ساینس دیلی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیماران مبتلا به سکته مغزی لخته خونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۰۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ حزب لیبرال دموکرات انگلیس در گزارشی اعلام کرد بیمارانی که دچار سکته قلبی در انگلیس می‌شوند باید بیش از ۲۴ ساعت معطل بمانند تا آمبولانس اورژانس سر برسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، براساس گزارشی که حزب لیبرال دموکرات‌ها امروز منتشر کرد، پارسال در انگلیس، اهداف خدمات آمبولانس، در همه سازمان‌های بهداشت و درمان این کشور، محقق نشد. براساس این گزارش، هدف وزارت بهداشت و درمان انگلیس این است که در موارد حاد، از جمله سکته‌های مغزی یا قلبی، آمبولانس‌ها در مدت ۱۸ دقیقه سر بالین بیمار برسند که تقریب در همه مناطق، پارسال چنین نشد.
در گزارش حزب لیبرال دموکرات‌های انگلیس آمده است مثلا در دو مورد در مناطق وارینگتون (Warrington) و استافوردشایر (Staffordshire) افرادی که خونریزی داشتند، بیش از ۲۵ ساعت منتظر آمبولانس ماندند.
ایندیپندنت نوشت جولیان هارتلی (Julian Hartley)، میدر عامل تامین خدمات در سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس می‌گوید با توجه به کمبود نیروی انسانی، کاهش امکانات، همراه با افزایش درخواست ها، دولت انگلیس باید فورا بودجه بهداشت و درمان را افزایش دهد. وی افزوده در حالی که تقاضا برای خدمات بهداشتی و درمانی هیچ گاه تا این اندازه فراوان نبوده است، مدیران بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها تلاش می‌کنند تا تاخیر‌ها را کم کنند.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، ماه گذشته یک شرکت خصوصی که اخیرا در منطقه شرق انگلیس فعالیت می‌کند، برای اعزام آمبولانس، از هر بیمار ۹۹ پوند می‌گیرد. این روزنامه نوشت پارسال ۳۴ هزار بیمار در درون آمبولانس‌ها در بیرون از بیمارستان‌های انگلیس منتظر ماندند تا در اورژانس بیمارستان‌ها پذیرش شوند و آسیب دیدند.
بر اساس گزارش ماه پیش سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس، هفت میلیون بیمار در این کشور در فهرست انتظار آغاز درمان در بیمارستان‌های دولتی انگلیس اند.

دیگر خبرها

  • مدافع رم سکته را رد کرد و به تمرینات برگشت
  • شهر اسلامی را با درآمد حلال اداره می‌کنیم/ مسئله اصفهان‌ستیزی باید در سطوح عالی دنبال شود
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • امنیت شغلی یکی از مهم‌ترین نیازهای جامعه کارگری است
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • فیلم| شوخی جالب با رونالدو/رونالدو از ترس سکته کرد
  • آیا ارز دیجیتال حلال است؟
  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K