Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدزاده با اشاره به ظرفیت‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: این مجموعه می‌تواند زمینه‌ساز تقویت فرهنگ ایرانی اسلامی باشد و موجب تبلور دوباره آن در سطح جامعه شود.

خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون های مساجد،«سید سعید سیدزاده» با اشاره به جایگاه اثرگذار کانون های مساجد اظهار کرد: با آشنا شدن با مجموعه کانون های فرهنگی هنری مساجد به این نتیجه رسیدم جایی که می‌توان به آن امید داشت تا مجدداً فرهنگ ایرانی و اسلامی را در جامعه متبلور کند، کانون های فرهنگی هنری مساجد هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

داور بخش فیلم رویداد ملی فهما ادامه داد‌: ما انقلابمان را از مساجد شروع کردیم ما بچه هایی بودیم که در مساجد شکل گرفتیم هر چند وقتی گرفتار زرق و برق دنیا شدیم فراموش کردیم که از کجا آمده ایم و قرار بود به کجا برویم. اما امیدوارم که کانون‌های مساجد شرایطی را ایجاد کنند که شاهد این رویداد مهم باشیم که انقلاب اسلامی به دست بچه های مسجد مجدداً بازسازی می شود و آرزو و خواسته امام ر احل و فرامین مقام معظم رهبری به دست بچه های مسجد عملیاتی شده و این انقلاب تا آن سوی مرزهای جغرافیایی منتقل می‌شود.

 

 «سیدزاده» در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دستاوردهای رویداد ملی فهما گفت: امیدوارم این برنامه و برنامه ریزی ها در مساجد کشور شرایطی را فراهم کند که ما به این اهداف نزدیک شویم. در رابطه با فیلم‌های عرضه شده در این رویداد نیز باید به این نکته اشاره کنم که هرچند امروز برای بچه‌های مسجدی آغاز راه است اما بارقه هایی از امید در همین آثار هم دیده می شود.

 

وی ادامه داد‌ : فیلم‌هایی که در این رویداد به نمایش گذاشته شد انسان را امیدوار می‌کند به قدری که تصور می‌کنم حتی جشنواره فجر امسال هم چنین امیدی در مخاطب ایجاد نکرد. فیلم‌هایی که در این رویداد عرضه شده ما را به امیدواری رساند.

 

این داور بخش فیلم رویداد ملی فهما با بیان اینکه شروع این رویداد در بخش فیلم یک شروع خوب است گفت: فکر می‌کنم برای اینکه این رویداد عقیم نماند باید یک برنامه‌ریزی قوی وجود داشته باشد تا جایی که من اطلاع دارم سامانه‌ای ایجاد شده که می تواند به عنوان زیربنا مورد بهره‌برداری قرار بگیرد و ارتباط با مساجد و کانون ها را به گونه‌ای تنظیم و تقویت کند که بتوان به شکل داده و ستاده، یعنی رفت و برگشتی میان ستاد و اعضای کانون ها ارتباط برقرار کرد.

 

وی ادامه داد: نیاز است شرایطی ایجاد شود که اعضای کانون ها از طریق همین سامانه از نظر آموزشی، فکری و پشتیبانی تقویت شوند و به این وسیله در سال آینده شاهد رشد چشمگیر اعضای کانون های مساجد در بخش فیلم باشیم.

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: رویداد ملی کانون های مساجد مسجد کانون های فرهنگی هنری کانون های مساجد کانون ها بخش فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۰۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است

سرپرست فرمانداری شهرستان سرایان گفت: نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است، بنابراین باید کارکرد فرهنگی، سیاسی و اجتماعی مساجد پررنگ‌تر شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حسین خیاط ظهر امروز در دیدار با اعضای ستاد نماز جمعه شهر سرایان به نقش مسجد به عنوان اولین پایگاه سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و نظامی اسلام که با درایت پیامبر اکرم(ص) معین شد اشاره کرد و اظهار داشت: نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است و باید با برنامه‌ریزی رویکرد این پایگاه نسبت به سایر مباحث پررنگ‌تر شده و حکومت اسلامی را به سمت تمدن اسلامی سوق دهد.

سرپرست فرمانداری شهرستان سرایان، نماز جمعه را تبیین‌کننده سیاست‌های نظام اسلامی دانست و گفت: اگر نگاه فرهنگی داشته باشیم، حجم زیادی از آسیب‌های اجتماعی کاهش می‌یابد اما متاسفانه حوزه فرهنگی مظلوم واقع شده و حجم بیشتر اعتبارات به سمت پروژه‌های عمرانی می‌رود.

امام جمعه سرایان نیز در این دیدار، به سالروز شکست آمریکا در صحرای طبس اشاره کرد و از آن به عنوان یکی از مفتضح‌ترین شکست‌های استکبار یاد کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا مرتضایی‌نیا، وضعیت برگزاری نماز جمعه در سه بخش شهرستان را مطلوب ارزیابی کرد و از وضعیت اعتباری ستاد نماز جمعه ابراز نگرانی کرد و از مسئولان خواستار چاره اندیشی در این زمینه شد.

وی ضمن تقدیر از ستاد نماز جمعه سرایان بیان کرد: جلسه ستاد در حوزه برادران و خواهران به صورت مستمر و هفتگی برگزار و برنامه‌ریزی برای امور فرهنگی انجام می‌شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان سرایان همچنین در جمع دستگاه‌های فرهنگی شهرستان نیز با اشاره به نامگذاری دهم خرداد ماه به عنوان روز "فرهنگ شهرستان سرایان" گفت: این مناسبت فرصتی مناسب برای بیان ظرفیت و پتانسیل فرهنگ غنی شهرستان در حوزه‌های متخلف از جمله فرهنگی، هنری، گردشگری، کشاورزی، صنایع دستی و هنری است.

خیاط، خواستار اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی با هدف بزرگداشت هر چه بهتر این مناسبت شد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سرایان نیز در این جلسه گفت: آیین بزرگداشت روز فرهنگ شهرستان سرایان در دهم خرداد ماه برگزار و برنامه‌های متنوع فرهنگی پیش‌بینی و برنامه‌ریزی شده است.

وحید فنودی، از برپایی نمایشگاه متشکل از غرفه‌های فرهنگی، هنری، کتاب، صنایع دستی، کشاورزی، مفاخر و مشاهیر، بازی‌های بومی و موسیقی محلی، شعر خوانی، سخنرانی، تجلیل از خدام مساجد به عنوان بخشی از برنامه‌های بزرگداشت روز فرهنگی در این شهرستان نام برد.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • توزیع گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی