Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-09@02:20:09 GMT

هشدار به انتشار دهندگان شایعات و اخبار جعلی

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۱۱۸۱۴

هشدار به انتشار دهندگان شایعات و اخبار جعلی

بطور ویژه از فعالان فضای مجازی، به ویژه مدیران و کاربران گروه‌ها و صفحات شبکه‌های اجتماعی خواهش می‌شود از انتشار اخبار غیرمستند و غیرموثق خودداری نموده و در راستای انتشار آموزش‌های پیشگیری از بروز بیماری اقدامات لازم را صورت دهند.

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس؛ با توجه به انعکاس اخباری مبنی بر گسترش ویروس کرونا در برخی مناطق کشور همچون استان قم، برخی از کاربران فضای مجازی، با انتشار اخبار غیرواقعی از حوزه سلامت، باعث ایجاد رعب و وحشت در بین هموطنان شده‌اند و این در حالیست که بنا به اعلام دانشگاه علوم پزشکی استان فارس تا کنون هیچ موردی از ابتلا به ویروس کرونا در فارس تأیید نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
گفتنی است این اطمینان وجود دارد که در صورت مشاهده موارد ابتلا به ویروس کرونا در استان فارس، موضوع در سایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز sums.ac.ir ، رسانه ملی و خبرگزاری‌های رسمی به شهروندان آگاهی‌رسانی می‌شود. انتظار می‌رود که هم‌استانی‌های گرامی برای پیشگیری از هرگونه ابتلا به بیماری‌های واگیر به ویژه ویروس کرونا، تنها به هشدارهایی که از مراجع رسمی اعلام می‌شود توجه نموده  و از دامن زدن به شایعات و بازنشر اخبار جعلی که آرامش جامعه را بر هم می‌زند، خودداری فرمایند. بطور ویژه از فعالان فضای مجازی، به ویژه مدیران و کاربران گروه‌ها و صفحات شبکه‌های اجتماعی خواهش می‌شود از انتشار اخبار غیرمستند و غیرموثق خودداری نموده و در راستای انتشار آموزش‌های پیشگیری از بروز بیماری اقدامات لازم را صورت دهند. لازم به ذکر است دبیرخانه شورای فضای مجازی استان فارس در راستای ساماندهی فعالیت‌های تولید محتوا و آگاهی‌رسانی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اقدامات متعددی همچون کلیپ، اینفوگرافی، توصیه‌های بهداشتی در دست اجرا دارد. خاطر نشان می‌گردد، انتشاردهندگان محتواهای جعلی و اخبار کذب در مورد بیماری کرونا ویروس با غفلت و بی‌توجهی به پیامدهای انتشار اکاذیب، موجب ترس و ناامنی روانی در جامعه و خسارات فراوان مادی و معنوی خواهند بود که علاوه بر تضییع حقوق شهروندان، موجب آسیب‌های جدی به امنیت روانی جامعه خواهند شد. لذا مجدداً تاکید می‌گردد هموطنان عزیز با جدی گرفتن توصی‌های بهداشتی و پیشگیری از بروز بیماری‌ها در انتشار مطالب از منابع موثق دقت و هوشیاری لازم بعمل آورند. شهروندان محترم می‌توانند با مراجعه حضوری به مراکز پلیس فتا یا مراجعه به سایت cyberpolice.ir گزارش‌های خود را ثبت نمایند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فضای مجازی شایعه کرونا ویروس کرونا فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۱۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل

ایسنا/مازندران رییس اتحادیه صنف قصابان شهرستان بابل در جلسه آموزشی مبارزه با تب کریمه کنگو اظهار کرد: با جلوگیری از قاچاق گوشت در شهرستان، پیشگیری‌های لازم جهت بروز بیماری‌های واگیر بین دام و انسان به شرایط مطلوبی رسیده است.

دکتر کوروش نظری مسئول نظارت دامپزشکی شهرستان بابل نیز با بیان اینکه با شروع فصل گرما، شیوع تب کریمه کنگو بیشتر می‌شود، افزود: علائم این بیماری تشابه عجیبی به آنفلوآنزا دارد.

وی خاطرنشان کرد: ویروس از طریق کنه قهوه‌ای رنگ وارد بدن دام می‌شود و معمولا افراد مبتلا به تب کریمه کنگو دچار خونریزی‌های زیرپوستی شده و در برخی موارد نیز به مرگ منجر خواهد شد.

نظری با اشاره به اینکه افرادی که با گوشت تازه دام کشتار شده در تماس هستند، بیشتر ریسک ابتلا دارند، خاطرنشان کرد: این ویروس حتی با له کردن کنه و آغشته شدن محتوای کنه بر روی پوست دام نیز قابل انتقال است.

این مسئول با تاکید بر اینکه کشتارگاه‌ها موظف هستند ۲۴ ساعت گوشت را در سردخانه نگه داشته و پس از آن، اقدام به توزیع کنند، افزود: بیشترین آمار ابتلای بیماری تب کریمه کنگو مربوط به قاچاق گوشت است و توصیه ما این است که قصابان از کشتارگاه مجاز گوشت تهیه کنند.

 نظری اظهار کرد: متاسفانه در این زمینه یک نفر دامپزشک ساکن سیستان‌وبلوچستان نیز فوت شده است.

او درخصوص علائم بیماری نیز یادآور شد: علائم این بیماری همراه با درد شدید استخوان‌ها، افسردگی و تغییر خلق و خو بوده و ممکن است درمان این بیماری چند ماه زمان ببرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از حاشیه بیمارستانی خواننده پاپ تا انتشار آلبوم آقای شاعر!
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • تمرکز نشر صاد بر انتشار داستان‌هایی با روایت ایرانی است
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • انتشار شایعات عجیب درباره ریحانه پارسـا به دلیل یک کلیپ! | تصویر
  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل