Web Analytics Made Easy - Statcounter

رامین ربیعی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران با بیان اینکه این طرح تا پانزدهم فروردین سال آینده ادامه دارد، اظهار داشت: طرح ویژه بازرسی و نظارت با هدف پایش و نظارت بر عملکرد بخش های مختلف خدماتی و کالایی تا نیمه نخست فروردین سال آینده در تمام شهرستان های استان البرز اجرا می شود.

وی با اشاره به افزایش تقاضای عمومی در روزهای پایانی سال ، لزوم کنترل و نظارت بر وضعیت بازار کالا و خدمات در مراحل تأمین،  توزیع، ارائه خدمات و قیمت، تصریح کرد: ایجاد زمینه مناسب برای تأمین و توزیع مایحتاج عمومی، جلوگیری از تخلفات احتمالی و رسیدگی فوری به شکایات و گزارش های مردمی از مهم ترین اهداف این طرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ربیعی تصریح کرد: در بخش کالایی بر عملکرد عرضه کالاهای اساسی شامل نان، لبنیات، گوشت قرمز، شکر، گوشت مرغ، برنج، تخم مرغ، میوه، قند، روغن نباتی، پوشاک، کیف، کفش، آجیل، خشکبار، خواربار، شیرینی جات، سردخانه ها، انبارها، میادین میوه و تره بار نظارت می شود.

وی نظارت بر بخش خدماتی را شامل فعالیت بر قالیشویی ها، شرکت های مسافرتی، حمل و نقل درون شهری و برون شهری، اماکن تفریحی- فرهنگی، سیاحتی- زیارتی، واحدهای اقامتی، غذاخوری ها و رستوران های بین شهری عنوان کرد.

ربیعی گفت: همچنین با اجرای این طرح بر تامین، توزیع و قیمت میوه به خصوص سیب و پرتقال، مراکز نگهداری کالاها شامل سردخانه ها و انبارها، بررسی میزان موجودی کالا، برپایی فروش های فوق العاده و حراج در واحدهای صنفی، رعایت سود قانونی خرده و عمده فروشی ها، نصب برچسب قیمت، صدور فاکتور، عملکرد مراکز خرید نظیر میادین میوه و تره بار، فروشگاه های عرضه پوشاک، آجیل و خشکبار و شیرینی جات، حُسن اجرای قیمت های مصوب پایانه های مسافربری و حمل و نقل درون شهری نظارت ویژه صورت خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه با متخلفان و گران‌فروشان برابر قانون برخورد می‌شود؛ اظهار داشت: مردم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف گرانفروشی، کم فروشی، درج نکردن قیمت و عدم صدور فاکتور مراتب را با سامانه ۱۲۴ مطرح نمایند.

استان البرز حدود ۱۲۰ هزار واحد صنفی دارد.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت البرز بازار محصولات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت البرز بازار محصولات وزارت صنعت معدن و تجارت البرز بازار محصولات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۲۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت راه اندازی بازارچه‌های موقت در ۴۳ شهر چهارمحال و بختیاری

غلامعلی حیدری در نشست کارگروه تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری با اشاره به ضرورت ایجاد بازارچه‌های موقت عرضه مستقیم کالا‌های اساسی با قیمت ۱۵ درصد زیر قیمت بازار و نقش آنها در کنترل و کاهش تورم در استان گفت: راه‌اندازی این بازارچه‌ها در تمام ۴۳ شهر این استان در دستور کار قرار دارد.

استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: پارسال با پیگیری‌های انجام شده بازارچه‌های موقت در ۲۴ شهر این استان دایر شد.

وی افزود: برپایی بازارچه‌های موقت، نمایشگاه‌ها و روز بازار‌ها در کاهش نرخ تورم استان نقش بسزایی داشته است و این سیاست به برای امسال نیز در دستور کار دستگاه‌های اجرایی ذیربط قرار دارد.

حیدری گفت: با توجه به نقش بازارچه‌های عرضه مستقیم کالا‌های اساسی در تامین کالا‌های مورد نیاز و همچنین رضایت مردم تلاش می‌شود این بازارچه‌ها از موقتی به دائمی تبدیل شوند.

بیشتر بخوانید

بازارچه‌های دائمی باید در چهارمحال و بختیاری دایر شود

وی ادامه داد: تلاش می‌شود با رصد بازار و ذخیره‌سازی مناسب کالا‌های مورد نیاز مردم تامین و هرگونه کمبودی در خصوص تامین کالا‌های اساسی در کمترین زمان ممکن برطرف شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری همچنین بر ضرورت نظارت کامل از سوی دستگاه‌های نظارتی با هدف پیشگیری از هرگونه احتکاری از سوی برخی افراد سودجو تاکید کرد.

حیدری بر ضرورت نظارت کافی و لازم بر داروخانه‌ها و رفع هرگونه کمبود در خصوص دارو‌های مصرفی و مورد نیاز، تامین قطعات یدکی و همچنین لاستیک خودرو و بنگاه‌های املاک و مسکن در استان تاکید کرد.

وی گفت: فرمانداران و اعضای کمیسیون اقتصادی نسبت به برقراری نمایشگاه‌های فصلی اهتمام ورزند و تولیدات خانگی را در این بازار‌ها با قیمت مناسب به دست مردم برسانند.

استاندار چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: خرید و فروش مسکن نهضت ملی در بنگاه‌های املاک خلاف قانون است و باید با نظارت از این اقدام پیشگیری شود.
حیدری با تاکید بر نظارت کامل و لازم در خصوص تامین شکر مورد نیاز صنف و خانوار اضافه کرد: سازمان جهادکشاورزی امکانات لازم برای خرید گندم و همچنین تامین به موقع مطالبات کشاورزان و گندمکاران را فراهم کند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • صعود ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیونی قیمت سواری لوکس خارجی
  • اجرای طرح نظارت بر بازار لاستیک خودرو در مازندران
  • طرح ویژه بازرسی از بازار لاستیک خودرو
  • توزیع رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی با دلار چند نرخی!
  • ضرورت راه اندازی بازارچه‌های موقت در ۴۳ شهر چهارمحال و بختیاری
  • اجرای طرح تشدید نظارت بر کالا‌های اساسی در لرستان
  • انجام بیش از ۲ هزار مورد بازرسی و نظارت در چهارمحال و بختیاری
  • راه‌اندازی بازارچه‌ها در چهارمحال و بختیاری در دستورکار باشد