Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبر آنلاین، با انتشار اخبار ورود ویروس کرونا به ایران، ضرورت توجه به مدارس با توجه به حضور و تجمع دانش‌آموزان بسیار ضروری است البته دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرده است که اردوهای دانش‌آموزی برگزار نشود و دانش‌آموزان در مدارس در یک مکان تجمع نکنند.

 به نظر می‌رسد رعایت نکات بهداشتی در مدارس به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا شرط ضروری است و باید اطلاع‌رسانی لازم به دانش‌آموزان و معلمان ارائه شود اما در سوی دیگر ماجرا این  سؤالات نیز مطرح است که آیا توصیه‌های پیشگیرانه به دانش‌آموزان در کنترل ویروس کرونا کفایت می‌کند؟ آیا تجهیزات لازم برای ضدعفونی کردن دست دانش‌آموزان یا سرویس‌های بهداشتی مدارس و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. و. در اختیار مدارس قرار دارد؟ آیا به تعطیلی مدارس در استان‌های درگیر نیاز نیست؟

البته برخی استان‌های کشور از جمله استان تهران به مدت یک هفته تا دو روز مدارس را تعطیل کرده‌اند؛ طبق گفته‌های مسعود ثقفی سخنگوی آموزش وپرورش شهر تهران، مدارس تهران در روزهای یکشنبه و دوشنبه ۴ و ۵ اسفند تعطیل شد تا ضدعفونی تجهیزات و سطوح مدارس انجام شود و دانش‌آموزان با امنیت بیشتر در مدارس حضور یابند.

در شرایط فعلی در مدارس کشور که محل تجمع تعداد زیادی از دانش‌آموزان است باید دو موضوع مورد توجه باشد؛ نخست تأمین تجهیزات لازم برای ضدعفونی کردن دست‌ دانش‌آموزان و سطوح مدارس؛ دوم اینکه با توجه به تراکم بالای دانش‌آموزان در کلاس‌های درس " در کلان‌شهرها بیشتر کلاس‌های درس بالای ۳۵ دانش‌آموز دارند" برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا ادامه تعطیلی مدارس تا چه اندازه نیاز است؟

تصمیم‌گیری درباره تعطیلی مدارس 

در همین رابطه حسن ضیاءالدینی مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه با توجه به شیوع بیماری‌های تنفسی و کرونا ویروس به تمام استان‌های کشور یعنی دانشگاه‌های علوم پزشکی و مدیران کل آموزش‌وپرورش استان‌ها اختیار لازم داده شده است تا در صورتی که مواردی مشاهده شد بتوانند مدارس را تعطیل کنند، گفت: برخی استان‌ها مدارس را تعطیل کردند.

وی افزود:‌ تصمیم درباره تعطیلی مدارس با رئیس دانشگاه علوم پزشکی و مدیرکل آموزش‌وپرورش هر استان است، در تهران چون مشکل خاصی درباره کرونا مشاهده نشده است به منظور ضدعفونی‌کردن مدارس بعد از برگزاری انتخابات تصمیم گرفته‌شد تا به مدت دو روز تعطیل شوند.

کرونا در مدارس مشکلی ایجاد نکرده است

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: در صورت نیاز و با تصمیم  وزارت بهداشت، مدارس تعطیل خواهند شد و این به وضعیت کرونا ویروس در تهران و استان‌ها بستگی دارد البته کرونا در مدارس مشکلی ایجاد نکرده است و بیشتر در مدارس بر بحث پیشگیری و آموزش تأکید داریم.

ضیاءالدینی ادامه داد: آموزش‌ها را در مدارس آغاز کرده‌ایم و امیدواریم با پیشگیری و ارائه آموزش‌های لازم از شیوع ویروس کرونا در جامعه جلوگیری کنیم.

چرا دانشگاه‌ها یک هفته و مدارس دو روز تعطیل شد؟

وی در پاسخ به این پرسش فردی که ویروس کرونا را دارد تا ۱۰ روز علائمی ندارد برهمین اساس شاید فردی مبتلا باشد و دیگران ندانند این مسئله در محیط مدارس با توجه به تجمع دانش‌آموزان بسیار اهمیت دارد، چگونه است که دانشگاه‌ها تا پایان هفته تعطیل شد اما مدارس را فقط دو روز تعطیل کردید؟ مطرح کرد:‌ آموزش و پرورش آمادگی لازم را برای تعطیلی مدارس دارد اما قرارگاه کرونا در وزارت بهداشت قرار دارد و مسئولیت کار با آنهاست، اگر تصمیم بگیرند مدارس تعطیل شود از نظر ما مشکلی وجود ندارد و همکاری می‌کنیم.

دانش‌آموزان دارای علائم سرماخوردگی مدرسه نروند

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش‌وپرورش در پاسخ به این پرسش که آموزش‌ها در مدارس برای پیشگیری از کرونا به چه صورت است؟ افزود: مسئله مهم در کرونا بحث پیشگیری و رعایت بهداشت فردی است و آموزش‌ها به دانش‌آموزان در این رابطه است یعنی تأکید می‌کنیم حتما دست‌های خود را بشویند، از تماس با افراد مشکوک خودداری کنند، هنگام سرفه و عطسه دهان خود را بگیرند و اگر علائم سرماخوردگی دارند به مدرسه نروند و در خانه بمانند، مدیران مدارس همکاری لازم را دارند و غیبتی برای دانش‌آموزان حساب نخواهد شد؛ البته اگر وزارت بهداشت اعلام کند آماده تعطیلی مدارس هستیم.

ضیاءالدینی درباره تأمین تجهیزات ضدعفونی از جمله ماسک و ژل ضدعفونی کننده در مدارس گفت: صابون مایع تأمین شده است، روز گذشته دستور دادیم مواد ضدعفونی‌کننده برای مدارس آماده شود و قرار شده در اسرع وقت در استان‌های کشور انجام شود البته مدارس چندین استان کشور با توجه به شرایط تعطیل شده است و به وزارت بهداشت اعلام کردیم در صورت نیاز  آمادگی تعطیل مدارس را داریم و اگر رئیس دانشگاه‌های علوم پزشکی در تهران اعلام کنند از نظر آموزش‌وپرورش مشکلی برای تعطیلی مدارس وجود ندارد.

کد خبر 486308 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش كرونا در ايران مدرسه و مدارس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش كرونا در ايران مدرسه و مدارس دانش آموزان آموزش و پرورش تعطیلی مدارس آموزش وپرورش وزارت بهداشت ویروس کرونا دانشگاه ها آموزش ها استان ها تعطیل شد دو روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۳۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • گلایه داوطلبان از عدم فعالسازی گزینه ثبت نام آزمون ترمیم معدل در سایت مای مدیو