Web Analytics Made Easy - Statcounter

از آنجایی که چندین مشتری به سرعت خواستار حذف بخش بازرگانی سوئیسی شرکت نفتی «روس‌نِفت» روسیه شدند، این شرکت بزرگ نفتی با دردسر‌های فنی مواجه شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، از آنجایی که چندین مشتری به سرعت خواستار حذف بخش بازرگانی سوئیسی شرکت نفتی «روس‌نِفت» (RTSA) روسیه شدند، این شرکت بزرگ نفتی با دردسر‌های فنی مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش رویترز، واشنگتن در ماه جاری تحریم‌هایی علیه واحد تجاری روس‌نفت در ژنو اعمال کرد و این شرکت را متهم کرد که کانال مالی برای دولت مادورو در ونزوئلا ایجاد کرده است.

مقامات آمریکا این شعبه روس‌نفت را به پشتیبانی کردن از بخش نفت ونزوئلا و مشارکت در انتقال نفت کشتی به کشتی و به طور فعال دور زدن تحریم‌های آمریکا متهم کرده‌اند.

روس‌نفت اعلام کرده است که فعالیت‌های این واحدش قانونی بوده و واشنگتن را به استاندارد‌های دوگانه متهم کرده است، زیرا این کشور به رقیب آمریکایی این شرکت یعنی شورون اجازه می‌دهد تا با ونزوئلا همکاری کند.

واشنگتن به شرکت‌ها ۹۰ روز مهلت داده تا مبادلات با RTSA را کاهش دهند، اما منابع تجاری می‌گویند چندین خریدار روس نفت به سرعت خواستار حذف این واحد از چرخه عرضه خود شده‌اند و گفته اند در غیر اینصورت احتمالا برای خرید نفت با مشکل روبرو خواهند شد.

یک منبع آگاه با فعالیت‌های روس‌نفت گفت: «از نظر فنی، این دردسر بزرگ است. شما باید بسیاری از قرارداد‌ها را تغییر دهید.»

منابع تجاری گفتند در حال حاضر، تمامی خرید‌های نفتی از روس‌نفت ادامه می‌یابد.

این تحریم‌های آمریکا به معنای متوقف کردن بازوی تجاری روس‌نفت از حمل و نقل نفت ونزوئلاست، اما منابع تجاری گفتند نشانه‌هایی وجود دارد که تحریم‌ها اکنون ارسال محموله‌های نفتی روسیه را پیچیده کرده است، زیرا شرکت‌ها تلاش می‌کنند تا از روس‌نفت تردینگ (بازوی تجاری روس‌نفت) که بخش اعظمی از فعالیتش در اروپاست، دوری کنند.

به گفته منابع آگاه، در میان مثال‌های پیچیدگی‌های فنی می‌توان به مزایده فروش ۱.۲ میلیون تن نفت کوره برای تحویل در ماه مارس- می‌از بنادر روسیه اشاره کرد.

رویترز نمی‌داند چرا روس‌نفت این حجم را دوباره ارائه داده است، اما RTSA قبلا هنگامی که مناقصه برای اولین بار در نوامبر گذشته اعلام شد، به طور مشخص در زنجیره عرضه به عنوان فروشنده مشخص شده بود.

به گفته منابع آگاه، RTSA دیگر در مزایده دوباره منتشر شده وجود ندارد.

RTSA، فروشنده دائمی نفت و محصولات روس‌نفت به بازیگران بزرگ نفت جهان از جمله بی‌پی، رویال داچ شل، ایکسون موبیل و گلنکور، ویتول و ترافیگورا بوده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: روس نفت نفت روس مادورو ونزوئلا تحریم ها روس نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۳۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بازرگانی آمریکا: تحریم علیه هوآوی جواب داد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، جینا ریموندو، وزیر بازرگانی ایالات متحده، طی اظهاراتی تراشه‌ای که در گوشی میت ۶۰ پرو شرکت هواوی به کار رفته را کم‌ارزش خواند و تاکید کرد، ادعاهای این شرکت درباره پیشرفت در ساخت تراشه‌ قابل توجه نیستند؛ با این استدلال که نشان می‌دهد محدودیت‌های اعمال شده ایالات متحده برای ارسال تراشه به چین و تحریم این کشور کارساز بوده است.

وی در اظهارات خود گفته است: کنترل‌های صادراتی کارساز بوده‌اند، زیرا تراشه هواوی چندان خوب نیست و سال‌ها از آنچه در ایالات‌متحده داریم، عقب‌تر است. ما پیچیده‌ترین نیمه‌رساناها را در جهان داریم.

هوآوی که از سال ۲۰۱۹ در لیست تحریم‌های تجاری قرار دارد، در آگوست سال گذشته میلادی با عرضه یک گوشی جدید مجهز به یک تراشه پیچیده، صنعت و دولت ایالات متحده را شگفت زده کرد. هواوی میت ۶۰پرو علیرغم تلاش‌های مداوم واشنگتن برای فلج کردن ظرفیت تولید نیمه‌ رساناهای پیشرفته، به عنوان نمادی از تجدید حیات فناوری چین در نظر گرفته شد.

واشنگتن چندین سال است که  تحریم‌های جدی علیه پکن اعمال کرده و بازار ابزار فناوری آن را به دلیل تامین نکردن تراشه‌های نیمه‌رسانای پیشرفته و عدم وجود ابزارهای مورد نیاز برای ساخت آنها مختل کرده است؛ همه این تحریم‌ها به دلیل نگرانی‌هایی که به دنبال احتمال تقویت قابلیت‌های نظامی چین قوت گرفته بود، اعمال شده است.

هوآوی، نمادی از آن جنگ فناوری است که توانست در بحبوحه تحریم تراشه، این قطعه را در مقیاس پیچیده‌ترین نوع آن بسازد و توسعه دهد و علاوه‌بر آن به دیگر بازارهای تجاری جهان صادر کند.

گوشی جدید هوآوی باعث شده دولت بایدن  جزئیات تراشه‌ای که از آن به عنوان پیشرفته ترین نیمه‌رسانایی که چین تاکنون تولید کرده یاد می‌شود را مورد بررسی قرار دهد، اگرچه اطلاعات به دست آمده از آن جزئی و اندک بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین
  • سرنوشت سیاسی بایدن در گروِ تحریم نفتی ایران | فارن پالسی: بایدن به دام افراطیون برای تحریم ایران نیفتد
  • بانک‌های چینی به دردسر افتادند؛ پای تحریم آمریکا در میان است
  • تاکید بر توسعه روابط تجاری وبازرگانی اصفهان وازبکستان
  • تحریم های جدید ایران تا چه حد جدی است؟
  • اجلاس اتاق‌های بازرگانی فضای اقتصادی اصفهان را تغییرمی‌دهد
  • مقابله با فضای رسانه‌ای علیه ایران از اهداف اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع همکاری آسیا
  • خبرگزاری آمریکایی: احتمالاً بایدن تحریم‌های نفتی ایران را اجرا نخواهد کرد
  • وزیر بازرگانی آمریکا: تحریم علیه هوآوی جواب داد
  • فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی