Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرانک کبیری روز یکشنبه با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز شهرکرد با تشریح موفقیت خود در رویداد کرسی یونسکو در ترویج علم افزود: فراخوان شرکت در این رویداد علمی از حدود یک ماه گذشته آغاز شد و در همین خصوص دستاوردها و فعالیت‌هایی که در حوزه گسترش علم و ساده‌سازی مفاهیم آن تاکنون انجام داده بودم را به دبیرخانه این رویداد علمی ارسال کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پس از آن، طرح اولیه‌ای که برای دبیرخانه رویداد ارسال کردم ،مورد تایید قرار گرفت و مقاله‌ای در همین رابطه ارسال کردم که در نهایت مورد تایید نهایی قرار گرفت و جزو ۶ زن برتر کشور در حوزه ترویج علم با هدف ساده‌سازی برای عموم مردم همزمان با روز جهانی زن شناخته شدم.

کبیری، برگزاری این رویدادهای علمی و معرفی زنان برتر را از اقدامات شایسته یونسکو در خصوص الگوسازی برای دختران و زنان جامعه دانست و گفت: زنان جامعه باید بدانند که در مسیر موفقیت سختی‌های بسیاری وجود دارد که نباید تسلیم آن شوند از همین رو آشنایی آنها با الگوهایی که در مسیر موفقیت، سختی‌های بسیاری را پشت سرگذاشته‌اند، انگیزه بالایی ایجاد می‌کند.

عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد با بیان اینکه زنان جامعه امروز از جایگاه قابل قبولی در عرصه‌های مختلف برخوردار شده‌اند، تصریح کرد: زنان به ویژه در عرصه علم و فناوری در سال‌های اخیر به موفقیت‌های بسیاری دست پیدا کرده‌اند اما در عین حال در خصوص تولید ثروت نتوانسته از این حوزه به نحو مطلوبی بهره‌برداری کنند.

کبیری همچنین از کم‌توجهی دولت نسبت به واگذاری پست‌های مدیریتی به زنان انتقاد کرد و گفت: زنان در جایگاه مدیریتی به نقطه مطلوب نرسیده‌اند و این موضوع می‌طلبد مدیریت کلان کشور به زنان اعتماد بیشتری داشته باشد و از این ظرفیت در پست‌های مدیریتی بهره گیرد.

وی همچنین نقش زنان در توسعه پایدار روستایی را بی‌بدیل دانست و افزود: بانوان روستایی نقش بسیار مهمی در کارآفرینی و اشتغال برعهده دارند که باید این جایگاه را ارج نهاد و از آن بیش از پیش الگوسازی کرد.

کبیری با تاکید بر اجرای صحیح  قوانین، خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر قوانین خوبی در مجلس شورای اسلامی در حمایت از زنان تصویب شده اما قوانین در برخی موارد به خوبی اجرا نمی‌شود.

به گزارش ایرنا، رویداد کرسی یونسکو در ترویج علم، با بررسی ایده‌ها و تجربیات زنان در زمینه علم و فناوری با هدف ساده‌سازی علم برای همه، گسترش طرز فکر علمی و علاقمند کردن مردم یا گروه‌هایی از آنان به فعالیت‌های علمی، برترین آنها را انتخاب و ارائه می‌کند.

عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد با ارائه تجربیات کاری خود در زمینه ساده‌سازی و گسترش علم و فناوری در جامعه موفق شد از میان ۲۰۰ نفر، پس از داوری به عنوان یکی از ۶ نفر برگزیده کشوری انتخاب شود.

برچسب‌ها دانشگاه شهرکرد حقوق زنان چهارمحال وبختیاری یونسکو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه شهرکرد حقوق زنان چهارمحال وبختیاری یونسکو دانشگاه شهرکرد حقوق زنان چهارمحال وبختیاری یونسکو علم و فناوری ساده سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۳۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی ایرانسل، رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی؛ از داده تا ثروت»، توسط دانشگاه اراک، با حمایت ایرانسل، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی، شهرداری و شورای شهر اراک، پارک علم و فناوری استان مرکزی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک و شرکت آلومینیوم ایران، از چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک و پارک علم و فناوری استان مرکزی، برگزار می‌شود. ایرانسل علاوه بر حمایت از این رویداد، به همراه تیم داوری ایرانسل لبز، در مرحله اختتامیه و داوری ایده‌های نوآور حوزه هوش مصنوعی، مشارکت می‌کند.

این رویداد حوزه هوش مصنوعی، موضوعات رایانش تکاملی، یادگیری ماشین، رباتیک، بینایی ماشین، بازشناسی گفتار و پردازش رایانه‌ای، ایده‌های نوآور و فناور مرتبط با حوزه‌های مختلف از جمله صنعت، مدیریت شهری، فناوری اطلاعات، بهداشت و سلامت، سرویس‌های مالی، آموزش، سرگرمی و بازی، تحلیل شبکه‌های اجتماعی و …، را مورد ارزیابی قرار می‌دهد و به نفرات و تیم‌های برتر، جوایز ارزنده نقدی و امکان پذیرش در پارک علم و فناوری اراک را اهدا می‌کند. مخاطبین این رویداد نیز دانشجویان، اساتید، پژوهشگران، کارآفرینان و صنعت‌گران فعال در حوزه هوش مصنوعی‌اند.

این رویداد که از امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز شده است، با برگزاری بوت‌کمپ در روز چهارشنبه ۱۲ اردیهبشت ۱۴۰۳ ادامه پیدا می‌کند و مراسم اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان نیز، شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۳، در پارک علم و فناوری استان مرکزی، برگزار می‌شود. توسعه اشتغال دانش‌بنیان و استفاده از ظرفیت نخبگان در توسعه صنعت فناوری‌اطلاعات و ارتباطات، تسهیل و حمایت از ایجاد و توسعه زیست‌بوم نوآوری و افزایش عمق بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی در این صنعت و نیز تجاری‌سازی، ایجاد یا توسعه بازار برای شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه، از جمله اهداف ایرانسل در حمایت از زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور است که با برگزاری و مشارکت در رویدادهای استارتاپی، اعلام فراخوان‌های همکاری و امضای توافق‌نامه‌ها با سازمان‌ها، نهادها، دانشگاه‌ها و بنیادهای علمی، حمایت از طرح‌های تحقیقاتی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و…، توسط مجموعه ایرانسل لبز که بازوی تحقیق و توسعه ایرانسل است، پیگیری می‌شود.

دیگر خبرها

  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
  • یکی از رسالت‌های «مهر» روایت الگوهای موفق حلقه‌های میانی است
  • درخشش بانوی کماندار یزدی در مسابقات تیراندازی با کمان شانگهای چین
  • «رویداد استارتاپی شتاب» در پارک علم و فناوری قم برگزار شد
  • برگزاری رویداد جوانی جمعیت یک اتفاق بزرگ است
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)
  • بانوی پاراتکواندوکار قمی در راه رقابت‌های قهرمانی آسیا
  • رونمایی از شش محصول صنایع خلاق و فرهنگی در رویداد «مانوین»
  • بانوی پاراتکواندوکار قمی مسافر رقابت‌های قهرمانی آسیا شد.