Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مصطفی میرسلیم و سیدنظام الدین موسوی دو تن از منتخبین مردم برای مجلس یازدهم امشب ۴ اسفندماه با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری به بررسی چالش‌ها و اولویت‌های پیش روی مجلس یازدهم پرداختند.

میرسلیم منتخب مردم برای مجلس یازدهم در ابتدا با اشاره به اینکه قول میدهم تا پای جان به عهد خود وفادار بمانم گفت: مردم از مشکلات اقتصادی و بیکاری رنج می‌برند به طوریکه در مسئله اقتصادی مهمترین موضوع بیکاری است، بیکاری مانع کسب درآمد می‌شود و پس از آن به شخصیت افراد نیز ضربه وارد می‌شود لذا باید بر روی تولید حساب باز کنیم تا اشتغال ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه پرداخت مطالبات دولت به پیمانکارانی که کار خود را به پایان رسانده اند باید در اولویت قرار بگیرد افزود: این موضوع باعث شد تا کارگاه‌های بسیاری از آن‌ها تعطیل و در نهایت به افزایش بیکاری بیانجامد.

این منتخب مردم برای مجلس یازدهم با اشاره به اینکه متاسفانه با افت ارزش پول ملی مواجه شده ایم به طوری که ارزش دلاری که سه هزار تومان بود به ۱۵ هزار تومان رسیده است گفت: در این فاصله قیمت‌ها افزایش یافته و حقوق مردم تنها در حد ۱۵ درصد افزایش یافته است و لذا در این ماجرا مردم خیلی ضرر کردند به طوری که قدرت خرید آن‌ها افت کرده است، دولت حق ندارد به ارزش پول ملی دست بزند، دولت باید مصوبه مجلس را می‌گرفت، اما هیچ یک انجام نداد، چرا مجلس در برابر این حرکت بی تفاوت بود؟

او با اشاره به اینکه مجلس باید به قوانینی که اعتنا نمی‌شد توجه کند گفت: تمدن بارکود ترکیب شده است، یکی از مهمترین برنامه‌ها مسئله پرهیز از کسری بودجه است امسال دولت لایحه‌ای را به مجلس تقدیم کرده که دارای کسری است، کسری زمانی اتفاق می‌افتد که با درآمد‌ها نتوانیم هزینه‌ها را جبران کنیم، قرار بود مستقل از نفت باشیم که اتفاق نیفتاده است.

منتخب مردم برای مجلس یازدهم با اشاره به اینکه ما می‌توانیم ۱۰۰ هزار میلیارد تومان مالیات جدید بگیریم؛ ادامه داد: قانون مالیات دارای ضعف‌هایی است به طوری که از نظر عملکرد شاهد نشر مالیات در کشور هستیم به طوری که بسیاری از واسطه‌ها مالیاتی را در کشور پرداخت نمی‌کند، لذا باید به موضوع مالیات توجه کرد ادعا می‌شود ۵۰ درصد درآمد کشور از طریق مالیات به دست می‌آید.

او با بیان اینکه مجلس آینده سیاسی و جناحی نخواهد بود خاطرنشان کرد: کسانی که درآمد بادآورده دارند از مالیات فرار می‌کنند لذا باید ساختار به طور عمیق اصلاح شود.

میرسلیم با اشاره به اینکه نماینده مردم باید به فکر خدمت خالصانه باشد و تمام اقداماتش به صورت شفاف باشد گفت: نظارت بر عملکرد دولت و رفتار نمایندگان از اهمیت زیادی برخوردار است و نمایندگان در مجلس باید بر رفتار خود نظارت داشته باشند، یک نماینده نباید برای خود و مقام خود در مجلس کار کند بلکه باید تمام اقداماتش در راستای خدمت به مردم باشد.

سید نظام الدین موسوی با اشاره به اینکه مجلس در شرایط کنونی جایگاه اصلی را ندارد و تصمیم گیرنده نیست افزود: به رغم وجود مشکلات، فشار‌ها و تنگنا‌ها و تبلیغات دشمنان برای عدم حضور مردم در پای صندوق‌های رای شاهد حضور و مشارکت ملی مردم در این صحنه بودیم، با شعار نجات اقتصاد کشور به عرصه ورود پیدا کردم.

او با اشاره به شرایط کنونی مجلس اظهار داشت: در شرایط کنونی مجلس جایگاه خود را ندارد و نقش آفرینی را در رابطه با مسائل اساسی کشور ایفا نمی‌کند.

منتخب مردم برای مجلس یازدهم با اشاره به اینکه در مجلس باید شفافیت و اراده وجود داشته باشد گفت: وقتی مجلس شفاف نباشد نمی‌تواند مناسبات درستی با دستگاه‌های اجرایی داشته باشد، بسیاری از مردم سوال می‌کنند که نحوه تصمیم گیری در مجلس به چه صورت است، بحث معیشت با همه ابعاد آن دربرگیرنده مسئله بیکاری، تورم و تنزل در بازار است، اولویت کار مجلس باید معیشت و مسایل اقتصادی باشد، متاسفانه شاهد تلاطم و تزلزل در بازار هستیم بدون اینکه نظارت و برنامه خاصی در این رابطه وجود داشته باشد.

موسوی با اشاره به اینکه قرار نیست از مردم پایین دست مالیات اخذ شود گفت: صحبت ما مالیات گرفتن از کارمند و کارگر نیست آن‌ها منظم‌ترین اقشار جامعه در پرداخت مالیات به حساب می‌آید، متاسفانه کسانی که درآمد بالایی دارند مالیات خود را پرداخت نمی‌کنند و دچار فرار مالیاتی و یا مالیات‌های معوق هستند.

او با اشاره به اینکه مجلس باید به قانون خود احترام بگذارد گفت: کسری بودجه دولت باید جبران شود و از سوی دیگر قیمت مسکن باید کاهش پیدا کند لذا باید اقتصاد را با معیشت مردم به عدالت نزدیک کنیم و پس از آن زیر ساخت‌های اقتصادی را مهیا کنیم بنابراین باید فضای اقتصاد ایران را نظم ببخشیم.

موسوی با اشاره به اینکه نماینده‌ای که شفافیت لازم را ندارد نمی‌تواند پیگیرحقوق مردم باشد ادامه داد: نمایندگان باید دارای نگاه کلان و از نقشه راه برخوردار باشند تا بتوانند به اهداف مورد نظر دست پیدا کند، سیاست‌های کلی نظام که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده است در دنیا بی نظیر است، قانون پولشویی را یکی از مترقی‌ترین قوانین است، اما به آن عمل نمی‌شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم سید مصطفی میرسلیم سید نظام الدین موسوی منتخب مردم برای مجلس یازدهم او با اشاره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۵۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند!

آفتاب‌‌نیوز :

حمیدرضا رستگارپور در گفتگو با ایلنا درباره اثر وضع مالیات بر افزایش قیمت کالا اظهار اشت: یکی از موضوعاتی که باعث بالا رفتن قیمت‌ها می‌شود دقیقا موضوع مالیات است و وقتی در قانون بودجه سهم مالیات را مشخص می‌کنند اینکه چقدر از بودجه قرار است از مالیات تامین شود. این سهم خود به خود اثر وضعی خود را بر روی قیمت تمام شده کالا می‌گذارد.

وی ادامه داد: در واقع این هشدار را می‌دهد که انواع کالا براساس قانون بودجه تا چه حدی و تا چه درصدی گران می‌شوند و افزایش قیمت هم در نهایت منجر به کاهش قدرت خرید مردم می‌شود و با وجود اینکه هنوز مالیات سال ۱۴۰۳ اعمال نشده، اما شاهد گرانی‌های پیش از موعد آن هستیم.

رییس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه این آلارم‌ها منجر به ایجاد انتظارات تورمی می‌شوند، گفت: این انتظار تورمی برای تمام کالا‌ها وجود دارد و قدرت خرید مردم هم نسبت به خرید کالا به طور قطع کمتر می‌شود و می‌بینیم در حالی که کمتر از دو ماه از سال گذشته، اما برخی از کالا بین ۳۰ تا ۴۰ درصد گران شده‌اند و تنها دلیل آن هم انتظارات تورمی است.

رستگارپور افزود: دولت باید تدبیری برای انتظار تورمی ایجاد شده داشته باشد. در جامعه این توصر ایجاد می‌شود که مطمئن هستند که کالا گران می‌شود، اما این افزایش قیمت چه زمانی قرار است اعمال شود و اساسا علت آن چیست؟ در حالی که گفته می‌شود برای مثال قرار است که تا انتهای سال قیمت جدید اعمال شود، اما در ابتدای سال اثر آن را می‌بینیم. 

وی با بیان اینکه بودجه ریزی نباید به گونه‌ای باشد که مردم را به سمتی هدایت کند که پول را به کالا تبدیل کنند، تاکید کرد: تقریبا تمام مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند و هم فعال اقتصادی و فعال در کسب و کار‌ها و هم مردم عادی پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند. از این رو مسئولان کشور باید برای این موضوع تدبیری بیندیشند تا ریال حداقل برای یک سال پشتوانه داشته باشد، یعنی مردم مطمئن شوند که ارزش این پول حداقل یک سال حفظ می‌شود و این خواسته ما در اصناف هم است.

رییس اتاق اصناف تهران گفت: در مجموع برداشت ما در اتاق اصناف این است که سال ۱۴۰۳ می‌تواند سال پر رونقی باشد و عوامل متعدد این موضوع را نشان می‌دهند و امسال فرصت‌های خاصی برای رونق اقتصاد دارد و اینگونه تلقی می‌شود اوضاع تیره و تار هم نیست.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌دانند!
  • مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند!
  • بخش تولید شرایط ایده‌آلی ندارد/ گلایه فعالان اقتصادی از مالیات
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟
  • ادعای میرسلیم درباره حرکت اطرافیان خلخالی برای ریختن در خانه مردم
  • نساجی - پرسپولیس؛ می‌خواهم زنده بمانم! / پیش بازی
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف