Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-28@18:57:22 GMT

چگونه کرونا را در محیط‌های ورزشی کنترل کنیم؟

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۱۸۳۵۳

صراط:

عضو انجمن پزشکان ورزشی ایران می‌گوید: برای کنترل ویروس کرونا در محیط‌های ورزشی بهتر است ورزشکاران از محلول‌های ضدعفونی بالای ۷۰ درصد الکل برای تمیز کردن دست‌ها و وسایل استفاده کنند و کفش‌های ورزشی را نیز به جای کیف در کاور جداگانه قرار دهند.

حسین سعادت مهر در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ویروس کرونا از طریق تماس مستقیم با قطره‌های تنفسی فرد آلوده (از طریق سرفه و عطسه) و تماس با سطح آلوده منتقل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ویروس می‌تواند ساعت‌ها روی سطوح زنده بماند ولی با یک ضدعفونی ساده می‌توان آن را از بین برد، بهداشت و نظافت از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی گفت: هرچند ورزشکاران از سیستم ایمنی بالاتری نسبت به سایر افراد جامعه برخوردار هستند اما ورزشکاران تا ۲۴ ساعت بعد از فعالیت ورزشی میزان تاثیرپذیری‌شان از باکتری‌ها، ویروس‌ها و میکروب‌ها بیشتر می‌شود، به ویژه در رشته‌هایی مثل پرورش اندام که هنگام تمرین، میکرو ترومای زیادی در عضلات ایجاد می‌شود و سطح ایمنی کاهش می‌یابد. به عنوان نمونه فردی که سیستم ایمنی ضعیفی دارد امکان دارد دچار بیماری سرماخوردگی شود و خود این سرماخوردگی باعث ضعیف‌تر شدن و کاهش ایمنی بدن و در نهایت ابتلای فرد به یک بیماری دوم شود.

عضو انجمن پزشکان ورزشی ایران اضافه کرد: جهت تقویت سیستم ایمنی بدن به لحاظ تغذیه‌ای از غذاهای پرچرب پرهیز کنید زیرا چربی درگیری سیستم ایمنی بدن را زیاد می‌کند. همچنین می‌توانید از میوه‌های تازه و مرکبات، زنجبیل، یک حبه سیر خام، آویشن و چای سبز استفاده کنید.

وی در خصوص چگونگی کنترل ویروس کرونا در محیط‌های ورزشی نیز خاطرنشان کرد: جهت شرکت در باشگاه‌ها حتما از زیر انداز و حوله ورزشی استفاده کنید. بدون انداختن زیر انداز شخصی از دستگاه‌ها و تشک استفاده نکنید. از دست دادن و صحبت در باشگاه پرهیز و فاصله ایمن را رعایت کنید. همچنین لباس‌های پوشیده بپوشید تا پوستتان با وسایل باشگاه تماس پیدا نکند.

سعادت مهر افزود: استفاده از محلول‌های ضدعفونی بالای ۷۰ درصد الکل در محل ورزش برای تمیز کردن دست‌ها و سطوح وسایل بسیار مهم است. بعد از پایان ورزش نیز حتما لباس‌ها تعویض و در منزل استحمام کنید. همچنین کفش‌های ورزشی را داخل کیف ورزشی خود نگذارید و در کاوری جداگانه حمل شود.

وی اظهار کرد: فاصله ۱.۵ تا ۲ متری با دیگر افراد در تجمعات، مثل زمان حضور در ورزشگاه و محیط‌های ورزشی شلوغ را رعایت کنید و در فضاهای کوچک و بسته حدالامکان فعالیتی نداشته باشید. ضمن این که تهویه هوا بسیار مهم است، حتما فن‌های باشگاه روشن باشند.

سعادت مهر گفت: در صورتی که احساس کسالت داشتید، از شرکت در کلاس‌ها خودداری کنید. همچنین تا ویروس کرونا کنترل نشده در محیط‌هایی که افراد خیلی تجمع دارند، حضور پیدا نکنید.

عضو انجمن پزشکان ورزشی ایران در پایان خاطرنشان کرد: به لحاظ ذهنی و روانی خیلی خودتان را درگیر ویروس کرونا نکنید، نکات ایمنی را رعایت کنید و اجازه دهید زندگیتان در آرامش ادامه داشته باشد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: کرونا محیط های ورزشی باشگاه ورزشکاران صراط محیط های ورزشی سیستم ایمنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۸۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین‌اللهی، در پیامی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای، تقویت مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه‌ای و ایجاد محیط کار ایمن و بهداشتی به عنوان یک حق اساسی در محل کار را چارچوبی برای مقابله با خطرات نوظهور ناشی از تغییرات آب و هوایی برای سلامت کارگران، عنوان کرد.

متن کامل پیام وزیر بهداشت

نهم اردیبهشت ۱۴۰۳ مصادف با ۲۸ آوریل ۲۰۲۴ میلادی، روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای است و سازمان بین المللی کار در یک حرکت جهانی، شعار امسال را "زمان رو به اتمام است؛ در شرایط تغییر اقلیم، هم اکنون از ایمنی و بهداشت حرفه‌ای محیط کار اطمینان حاصل کنیم" اعلام کرده است.

تغییرات الگوهای آب و هوایی، تأثیرات قابل توجهی بر نیروی کار به ویژه ایمنی و سلامت کارگران برجای می‌گذارد و کارگران در مواجهه با سطوح بالاتری از عوامل مخاطره آمیز در محیط کار قرار می‌گیرند؛ این عوامل از جمله افزایش مواجهه با استرس گرمایی، اشعه فرابنفش، آلودگی هوا، مواجهه با مواد شیمیایی، وقوع حوادث بزرگ صنعتی، رویدادهای شدید آب و هوایی و افزایش بیماری‌های منتقله از طریق ناقلین می‌توانند در هر زمان با ایجاد بیماری‌های شناخته شده یا عوارض ناشناخته، سلامتی و ایمنی کارگران را به خطر بیاندازند.

امروزه ۱.۲ میلیارد شغل یا به عبارتی ۴۰ درصد از نیروی کار در جهان به دلیل تخریب محیط زیست در معرض خطر هستند. در فاصله سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۵ میلادی نیز سالانه ۲۳ میلیون سال عمر کاری به دلیل خطرات مختلف مرتبط با محیط زیست ناشی از فعالیت‌های انسانی یا تشدید آن، از بین رفته است.

کارگران در اغلب موارد اولین کسانی هستند که برای مدت طولانی و با شدت بیشتر در معرض اثرات تغییرات آب و هوایی قرار می‌گیرند و اغلب در معرض شرایطی هستند که عموم مردم می‌توانند از آن اجتناب کنند. بیماری‌های متعددی از جمله بیماری‌های ناشی از تنش‌های گرمایی، سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی و بیماری‌های تنفسی در کارگران با تغییرات آب و هوایی مرتبط است. بنابراین برای کاهش اثرات مخاطره آمیز و مخرب تغییرات اقلیم بر سلامت نیروی کار، باید اقدام فوری انجام داد.

تقویت مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه‌ای و ایجاد محیط کار ایمن و بهداشتی به عنوان یک حق اساسی در محل کار، چارچوبی برای مقابله با خطرات نوظهور ناشی از تغییرات آب و هوایی برای سلامت کارگران فراهم می‌کند.

در همین راستا جمهوری اسلامی ایران نیز همگام با حرکت‌های جهانی با استقرار سازوکارهای ایمنی و بهداشت حرفه‌ای در مجموعه‌های تولیدی دولتی و غیر دولتی برای اجرای مؤثر سیاست‌های ملی و برنامه های بهداشت حرفه‌ای به منظور کنترل عوامل زیان آور و شرایط مخاطره آمیز محیط کار و به حداقل رساندن اثرات تغییر اقلیم بر روی سلامت شاغلین اقدامات قابل توجهی را سامان داده است.

البته این مهم همچنان نیازمند سیاستگذاری مؤثر و کارآمد از طریق شفاف سازی، جلب مشارکت عمومی و افزایش مسئولیت پذیری همه ذی نفعان و شرکای اجتماعی با بهبود قوانین و اجرای آنها می‌باشد تا در سایه صیانت از سرمایه‌های انسانی کشور به عنوان محور توسعه پایدار به اهداف مدنظر رهبری در راستای جهش تولید با مشارکت مردم و رشد اقتصادی در کشور نائل شویم.

اینجانب ضمن تبریک روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای به تمامی همکارانی که این عرصه را برای خدمت به مردم عزیز کشورمان برگزیده اند و تقدیر از تلاش‌ها و زحمات آنان، از درگاه خداوند متعال بهروزی، موفقیت و توفیق روزافزون برای همه عزیزان، همکاران و خدمتگزاران جامعه بهداشت حرفه‌ای را خواستارم.

کد خبر 6091355 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • مانور ایمنی کارگاه‌های پرخطر در ایلام
  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • کمبود این ویتامین‌ها، دلیل شدت شوره سر!
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • سایپا سیتروئن C۵ Aircross را در ایران مونتاژ می‌کند
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد