Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@03:07:19 GMT

زور «آوای وحش» به «سونیک خارپشت» نرسید

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۱۸۵۳۲

زور «آوای وحش» به «سونیک خارپشت» نرسید

به گزارش حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ورایتی، پس از نبردی تنگاتنگ در باکس‌آفیس آمریکا، «سونیک خارپشت» توانست مانع صدرنشینی «آوای وحش» اقتباس جدید از کتاب مشهور جک لندن شود.

با اکران «آوای وحش» از تعطیلات آخرهفته، این دو فیلم نبرد جانانه‌ای را برای کسب جایگاه نخست پشت سر گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که انتظار می‌رفت «سونیک» بتواند جایگاه هفته پیش خود را حفظ کند، فیلم هریسون فورد تا جمعه فیلمی بود که راس جدول فروش را در اختیار گرفت؛ اما در نهایت این «سونیک» بود که تا پایان یکشنبه یعنی پایان تعطیلات آخر هفته، با فروش ۲۶.۳ میلیون دلار توانست «آوای وحش» را با فروش ۲۵ میلیون دلار در رده دوم قرار دهد.

انیمیشن «سونیک» در نهایت شگفتی هفته پیش در تعطیلات آخر هفته ۷۰ میلیون دلار فروش کرد و اکنون در دومین هفته اکرانش فروشش را از ۱۰۰ میلیون دلار هم عبور داد. این فیلم در مجموع در سراسر جهان در این مدت ۲۰۰ میلیون دلار فروخته است.

در عین حال «آوای وحش» که با رقم بزرگ ۱۲۵ میلیون دلار ساخته شده و محصول دیزنی و قرن بیستم است، در ۴۰ بازار خارجی ۱۵.۴ میلیون دلار فروخت و فروشش در سطح جهانی را به ۴۰.۲ میلیون دلار رساند.

این فیلم که جدیدترین اقتباس از کتاب به یادماندنی جک لندن از اوایل قرن بیستم است، با نقد‌های مختلفی روبه رو شده، هرچند سینمارو‌ها از آن لذت برده وبه آن امتیاز A منفی داده‌اند.

اما «پرندگان شکاری» محصول برادران وارنر با فروش ۷ میلیون دلار جایگاه سوم را کسب کرد. این فیلم با بازی مارگو رابی در مجموع در آمریکای شمالی ۷۲ میلیون دلار فروخته و در این مدت در مجموع در سطح جهان فروشش ۱۷۳.۷ میلیون دلار بوده است.

فیلم ترسناک «برامس: پسر دوم» دیگر فیلم تازه اکران هفته بود که از نمایش در ۲۱۵۱ سالن سینما ۶ میلیون دلار فروخت. در بازار بین‌المللی این فیلم ۲.۲۲ میلیون دلار فروش کرد تا کارش را در سطح جهان با ۸.۲۲ میلیون دلار شروع کرده باشد. این فیلم ادامه‌ای بر فیلم «پسر» محصول ۲۰۱۶ با بازی کیتی هولمز است.

«پسر‌های بد» محصول سونی با بازی ویل اسمیت هم جایگاه پنجم را در اختیار گرفت و با فروش ۶ میلیون دلاری در ششمین هفته اکرانش مجموع فروشش را به ۱۹۱ میلیون دلار رساند.

«انگل» نئون هم به فروشش ادامه می‌دهد و با فروش ۳.۱ میلیون دلار دیگر در هفته اخیر، تاکنون در آمریکا به رقم بزرگ فروش ۴۸.۹ میلیون دلار رسیده که برای فیلمی زیرنویس دار، فوق العاده است.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سینمای جهان فیلم سینمایی میلیون دلار آوای وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۸۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران

ایتنا - کمیسیون ارتباطات فدرال بزرگ‌ترین اپراتورهای تلفن همراه در ایالات متحده را به دلیل فروش اطلاعات موقعیت مکانی مشتریان خود بدون رضایت، با جریمه جمعی 200 میلیون دلاری محکوم کرده است.
کمیسیون ارتباطات فدرال بزرگ‌ترین اپراتورهای تلفن همراه در ایالات متحده را به دلیل فروش اطلاعات موقعیت مکانی مشتریان خود بدون رضایت، با جریمه جمعی 200 میلیون دلاری محکوم کرده است. AT&T  باید 57 میلیون دلار بپردازد، در حالی که Verizon باید 47 میلیون دلار بپردازد. در همین حال، Sprint  و T-Mobile با مجموع 92 میلیون دلار جریمه روبرو هستند. این کمیسیون تحقیقات عمیقی را در مورد افشای غیرمجاز و فروش داده‌های مکان واقعی مشترکین پس از افشای فعالیت‌های آنها در سال 2018 انجام داد.

به گزارش ایتنا، جسیکا روزن وورسل، کمیسر کمیسیون ارتباطات فدرال گفت:«  شرکت‌های مخابراتی اطلاعات موقعیت مکانی بی‌درنگ را به جمع‌آورنده‌های داده فروختند، و اجازه دادند این داده‌های بسیار حساس در دست شرکت‌های ثالثا، شکارچیان و سایر موارد قرار گیرد. »

به گفته این آژانس، این طرح پس از گزارش‌های عمومی مبنی بر اینکه یک کلانتر در میسوری با استفاده از اطلاعات موقعیت مکانی که شرکتی به نام Securus از اپراتورهای بی سیم دریافت می‌کند، افراد متعددی را ردیابی می کند، آغاز شد. این شرکت خدمات ارتباطی را به مراکز اصلاح و تربیت در کشور ارائه می‌دهد.

 
در حالی که اپراتورها در نهایت فعالیت خود را متوقف کردند، آژانس گفت که آنها به مدت یک سال پس از فاش شدن این رویه و پس از اینکه به کمیسیون قول دادند فروش داده‌های مکان مشتری را متوقف خواهند کرد، به اجرای برنامه‌های خود ادامه دادند. به‌علاوه، آنها بدون تضمین‌های معقول به کار خود ادامه دادند تا اطمینان حاصل کنند که خدمات قانونی با استفاده از اطلاعات مشتریانشان، مانند کمک‌های جاده‌ای و خدمات فوریت‌های پزشکی، واقعاً رضایت کاربران را برای ردیابی مکان‌هایشان جلب می‌کنند.

این شرکت‌ها گفتند که قصد دارند جریمه‌ها را به چالش بکشند. T-Mobile که با بزرگترین جریمه به ارزش 80 میلیون دلار روبرو است و اسپرینت 12 میلیون دلار جریمه شد گفته که جریمه بیش از حد است.AT&T  گفت که این تصمیم فاقد شایستگی قانونی و واقعی است و این تصمیم شرکت‌ها را به دلیل حمایت از خدمات مکانی نجات‌بخش مجازات می‌کند.»

دیگر خبرها

  • فروش ۱۹۰ کیلو طلا در حراج امروز
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • فروش ۱۹۰ کیلو طلا در حراج امروز +قیمت
  • ثبت ۱۵ هزار و ۹۴۹ ماموریت اورژانسی در هفته گذشته
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • کاهش فروش آیفون در چین و افت درآمد سالانه اپل
  • درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد
  • کاهش فروش آیفون در چین همزمان با شدیدترین افت درآمد سالانه اپل