Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از ابلاغ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص تعطیلی دانشگاه‌ها تا آخر هفته جاری به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، دانشگاه‌ها تمهیدات مختلفی را برای مبارزه با این ویروس برنامه‌ریزی کردند.

تعطیلی خوابگاه‌ها و ضدعفونی آنها، آموزش و توصیه‌های بهداشتی و تعطیلی دانشگاه‌ها از جمله اقدامات انجام شده دانشگاه در مقابله با کرونا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود فتوحی فیروزآباد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا در این خصوص افزود: از روز جمعه که خبر شیوع کرونا در کشور منتشر شد، دانشگاه تجهیزات و امکانات لازم را در این خصوص تدارک دید و روز شنبه سوم اسفندماه نیز ستاد مبارزه با ویروس کرونا در دانشگاه تشکیل شد.

وی گفت: در کمیته‌ای که تشکیل شد، رییس دانشگاه، اعضای هیات رئیسه، معاونان، رییس مرکز بهداشت دانشگاه، ‌مسوول تاسیسات و رییس شورای صنفی دانشگاه حضور داشتند.

رییس دانشگاه شریف با بیان اینکه برای برگزاری کلاس‌ها به صورت الکترونیکی فعلا برنامه‌ای تدارک دیده نشده است، اظهار داشت: در همه رشته‌ها امکان برگزاری کلاس آموزشی به صورت الکترونیکی وجود ندارد. زیرا  زیرساخت‌های لازم فراهم نیست و جنس بعضی از واحدهای درسی نیز حضوری است. البته قرار است این موضوع در جلسه پیش روی کمیته بررسی شده و راهکار لازم برای آن اتخاذ شود.

رییس دانشگاه صنعتی شریف در خصوص تخلیه خوابگاه‌ها نیز گفت: پیرو ابلاغ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تخلیه خوابگاه‌های دانشگاه صنعتی شریف در دستورکار قرار گرفته است. در صورت ادامه دار بودن تعطیلی دانشگاه‌ها و خوابگاه‌ها، تابع تصمیم‌های وزارتخانه‌های بهداشت و علوم هستیم.

وی ادامه داد: برای دانشجویان مقطع دکتری که درحال تحقیق برای رساله خود هستند، تلاش می‌کنیم در جایی دیگر اسکان داده شوند. البته شرایط این دانشجویان که جزو موارد خاص هستند، بررسی شده و سپس اجازه حضور آنها در خوابگاه داده می‌شود.

فتوحی درباره اینکه آیا تا امروز دانشجوی مشکوک به ویروس کرونا در دانشگاه شریف شناسایی شده یا خیر؟ گفت: یک نفر از دانشجویان که علائم ویروس آنفولانزا را داشت، به مراکز درمانی معرفی کردیم و منتظر جواب تست او برای ویروس کرونا هستیم.

رییس دانشگاه صنعتی شریف با ابراز نگرانی از کمیاب شدن وسایل بهداشتی و ضدعفونی کننده نیز گفت: شمار جمعیت خوابگاهی و دانشگاهی زیاد و قابل ملاحظه هستند و از طرفی تهیه وسایل ضدعفونی کننده و بهداشتی که در بازار کمیاب شده اند، مشکلاتی را برای پوشش بهداشتی این تعداد ایجاد کرده است. 

فتوحی در خصوص دیگر برنامه هایی که در دانشگاه عملیاتی شده یا در حال اجرا است نیز یادآور شد: تدوین راهنمای پیشگیری فردی و پوسترهای مربوطه و ارسال به تمام واحدهای دانشگاه برای اطلاع رسانی، ساخت نماهنگ آموزشی توصیه‌های فردی، توزیع راهنمای توصیه‌های بهداشت فردی در همه خوابگاه‌های دانشجویی، موظف بودن نیروهای خدماتی به ضدعفونی پیوسته محیط کار، پذیرش مستمر دانشجویان و کارکنان با علائم مشابه سرماخوردگی در مرکز بهداشت و درمان، لغو همه همایش‌ها، رویدادها و بازدیدهای دانشگاه تا پایان سال، حذف ثبت اثر انگشت برای کارکنان، ایجاد امکان ضدعفونی کردن دست‌ها در ورودی رستوران، بازرسی روزانه کامل نیروهای طبخ و توزیع توسط کارشناس مربوطه و اطمینان از سلامت آنها و اجبار استفاده نیروهای پیمانکار تغذیه از دستکش و ماسک مناسب از جمله برنامه های اجراشده یا در حال اجرای این دانشگاه است.

وی با تاکید بر اینکه باید امکانات بیشتری برای تست افراد مشکوک به ویروس کرونا و قرنطینه افزایش یابد، خاطرنشان کرد: با هوشیاری و همکاری همزمان مردم و مسوولان می توانیم از شیوع این ویروس جلوگیری کنیم. 

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشجو بیماری های ویروسی دانشگاه صنعتی شریف محمود فتوحی فیروز آباد پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشجو بیماری های ویروسی دانشگاه صنعتی شریف ویروس کرونا دانشجو بیماری های ویروسی دانشگاه صنعتی شریف دانشگاه صنعتی شریف رییس دانشگاه ویروس کرونا خوابگاه ها دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۰۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاس اولی‌ها برای سنجش سلامت ثبت نام کنند/آخرین مهلت آخراردیبهشت

به گزارش خبرنگار مهر، حسین دولت دوست ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: مهلت ثبت نام برای سنجش نوآموزان، تا پایان اردیبهشت ماه است و با توجه به پایان مهلت سنجش نو آموزان، والدین در اسرع وقت اقدام کنند.

وی بیان داشت: سامانه نوبت‌گیری برنامه ملی سنجش بدو ورود به دبستان و کودکستان در سال ۱۴۰۳ باز شده است و والدین می‌توانند با مراجعه به سایت my.medu.ir برای نوبت‌گیری اقدام کنند.

دولت دوست تصریح کرد: متولدین اول مهر ۱۳۹۶ تا اول مهر ۱۳۹۷ که در مهر ۱۴۰۳ وارد پایه اول دبستان می‌شوند، باید در برنامه سنجش بدو ورود شرکت کنند.

وی افزود: بدون سنجش سلامت، امکان ثبت‌نام در پایه اول دبستان وجود ندارد.

کد خبر 6097437

دیگر خبرها

  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • کلاس اولی‌ها برای سنجش سلامت ثبت نام کنند/آخرین مهلت آخراردیبهشت
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • فرجام مجاهدی که نامش بر دانشگاه صنعتی نشست
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • تصاویر پربازدید از شمایل جدید دانشگاه شریف
  • تصاویر پربازدید از شمایل جدید دانشگاه شریف + عکس