Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-08@13:44:03 GMT

بهبودی ۲ بیمار مبتلا به کرونا در گیلان

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۲۰۷۲۵

بهبودی ۲ بیمار مبتلا به کرونا در گیلان

استاندار گیلان گفت: دو مورد جدید ابتلای قطعی به کروناویروس در استان گزارش‌ شده و دو نفر دیگری که پیش‌تر بستری بودند، پس از مداوا در بیمارستان و بهبودی، به خانه بازگشته‌اند.

به گزارش مشرق، ارسلان زارع در نشست مقابله با گسترش کرونا ویروس استانبا حضور آیت‌الله فلاحتی نماینده ولی‌فقیه در گیلان در استانداری اظهار کرد: مبنای عمل ما در مقابله با ویروس کرونا، دستاوردها و رویکردهای علمی بوده و همه دستورالعمل‌ها کارشناسی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برگزاری جلسات در رابطه با کرونا ویروس تصریح کرد: به سبب اهمیت موضوع شیوع ویروس کرونا در گیلان از هفته‌های گذشته جلسه شورای پدافند غیرعامل، قرارگاه زیستی و مدیریت بحران با یکدیگر ادغام شدند و اکنون هریک از زیرمجموعه‌ها، وظایف مشخصی را بر عهده‌دارند.

استاندار گیلان با بیان اینکه همه دستگاه‌های اجرایی موظفند برحسب وظیفه قانونی خود و بر مبنای دستورالعمل ملی عمل کنند، افزود:  شیوع این ویروس تنها مرتبط با گیلان نیست، بلکه در سراسر کشور نمونه‌هایی از آن مشاهده‌شده و کارشناسان خبره بر روی بیماری و شیوه درمان آن پژوهش و تحقیق می‌کنند.

زارع با تأکید بر اینکه هر ۲۴ ساعت گزارش عملکردی از اقدامات صورت گرفته جهت کنترل و پیشگیری از شیوع این ویروس باید ارائه شود، گفت: نقص‌ها، کمبودها و مشکلات به بنده گزارش شود تا بتوانیم از اختلالات، پیشگیری کرده و در صورت کوتاهی، برخورد کنیم.

وی با تأکید بر ارائه آموزش لازم در خصوص این ویروس بیان کرد: همواره به موضوع آموزش، افزایش سطح آگاهی مردم و تلاش برای پیشگیری از شیوع و گسترش ویروس کرونا تأکید دارم که در تحقق این مهم، رسانه ملی نقش مؤثری ایفا می‌کند.

استاندار گیلان بر لزوم آگاهی بخشی از سوی رسانه ملی در همه بخش‌ها نسبت به شیوع ویروس کرونا تأکید کرد و افزود: با توجه به اینکه رعایت مسائل بهداشتی اهمیت بالایی در کاهش خطر ابتلا به این بیماری دارد، باید اطلاع‌رسانی را تقویت کنیم.

زارع تنویر افکار عمومی و آشنایی مردم با این ویروس را در کاهش نگرانی آن‌ها به میزان قابل‌توجهی مؤثر دانست و گفت: از صداوسیما می‌خواهیم در برنامه‌های پربیننده، نسبت به روشنگری در خصوص این ویروس و ارائه راهکارهای لازم جهت حفظ سلامتی اقدام کند.

وی از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خواست با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، در جهت افزایش سطح پیشگیری از ویروس در صنوف، مراقبت‌های بهداشتی را انجام دهند.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه در شرایط خاصی در مقابله با ویروس قرار داریم، گفت: نهادهای نظارتی، قضایی، دیوان محاسبات و بازرسی نهایت همکاری را با دستگاه‌های دولتی برای ترک تشریفات یا خرید اقلام موردنیاز داشته باشند.

زارع خطاب به مدیران استانی بیان کرد: از مدیران استانی می‌خواهیم با بررسی شرایط موجود نسبت به ساماندهی کارکنان و یا اعمال تدابیری همچون شیفت بندی کارکنان، اجرای دورکاری و یا موافقت با تأخیر حضور آنان، اقدام کنند.

نماینده عالی دولت در گیلان از سازمان صمت استان خواست تا موضوع تولید مواد ضدعفونی‌کننده، ملزومات بهداشتی و صابون را مورد پیگیری قرار دهد و با همکاری اتاق اصناف برای تولید و صادرات به‌گونه‌ای عمل کنند که در بازار کمبودی وجود نداشته باشد.

وی با تأکید بر رعایت نکات بهداشتی در ادارات افزود: به‌منظور اعمال اقدامات پیشگیرانه، از فردا حضوروغیاب کارکنان بدون ثبت اثرانگشت و با استفاده از شیوه‌های جایگزین صورت گیرد.

زارع با تأکید بر لزوم افزایش بهره‌وری گفت: باید با تقویت همدلی و هم‌افزایی بیشتر، شیوع ویروس کرونا را تحت کنترل قرار دهیم و اقدامات خود را اثربخش نماییم.

استاندار گیلان با تأکید بر حفظ آرامش در شرایط کنونی تصریح کرد: باید آرامش اجتماعی را حفظ کنیم و جامعه از هرگونه تنش و استرس دور باشد و امروز مهم‌ترین مسئله استان پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا است و آمادگی مراکز برای پذیرش افزایش یابد.

به گفته زارع، به‌منظور تسریع در عملیات مقابله با کروناویروس، بر اساس مصوبه این جلسه، دستورالعمل‌های دانشگاه علوم پزشکی به دستگاه‌های اجرایی به‌منزله مصوبه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران و حکم قانون است.

وی از بهبودی دو نفر از مبتلایان به کرونا ویروس خبر داد و گفت: پس از نمونه‌برداری از بیماران مشکوک و بر اساس گزارش وزارت بهداشت، دو مورد جدید ابتلای قطعی به کروناویروس در استان گزارش‌شده و دو نفر دیگری که پیش‌تر بستری بودند، پس از مداوا در بیمارستان و بهبودی، به خانه بازگشته‌اند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: انتخابات98 کرونا لیگ قهرمانان آسیا سلامت دانشگاه علوم پزشکی وزارت بهداشت گیلان اتاق اصناف ویروس کرونا استاندار گیلان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۰۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد

یونس عرب مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان اینکه آمار ابتلا به بیماری تالاسمی در استان‌های شمالی و جنوبی کشور بیشتر است، اطهار کرد: در واقع آمار ابتلا به تالاسمی در استان‌هایی که در مجاورت دریا قرار دارند بیشتر است.

وی ازدواج‌های فامیلی را نیز یکی از عوامل اصلی ابتلا به تالاسمی عنوان کرد و ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان آمار ابتلا بالاست، چون دو فاکتور اصلی وجود دارد یعنی هم در مجاورت دریا قرار گرفته و هم ازدواج‌های فامیلی در این استان آمار بالایی دارد. در واقع این استان با داشتن یک‌هفتم بیماران تالاسمی و جمعیت ۳ هزار و ۷۵۰ بیمار، رکورددار تولد بیماران تالاسمی است.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی به استان‌های مازندران، خوزستان، بوشهر و گلستان اشاره کرد و افزود: آمار بیماران تالاسمی در تهران هم کم نیست، در تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی داریم که هم مهاجرت در این آمار دخیل است و هم بخش دیگر آن به ازدواج‌های فامیلی برمی گردد.

عرب گفت: در استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، آذربایجان غربی، کردستان، همدان، قزوین و یزد کمترین بیمار تالاسمی وجود دارد.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی با بیان اینکه کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی دستاورد بزرگی در نظام سلامت کشور است، گفت: هم اکنون در کل سال در حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ نوزاد مبتلا به تالاسمی به دنیا می‌آید که این در حالی است که در سال‌های گذشته این آمار به بیش از هزار نفر می‌رسید، در واقع این دستاورد بزرگی در حوزه سلامت کشور به شمار می‌رود.

یاسر داودیان، رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران نیز به خبرنگار آنا گفت که واردات داروی بیماران تالاسمی با تحریم‌ها به مشکل برخورده است. به همین دلیل داروسازان تلاش کردند دارو‌های بیماران تالاسمی را در داخل کشور تولید کنند و در حال حاضر تعداد زیادی از بیماران تالاسمی که دچار مشکل ژنتیکی خونی هستند از این دارو‌ها استفاده می‌کنند و باید زمان بگذرد تا میزان تاثیر این دارو‌ها مشخص شود.

وی تصریح کرد: امیدوارم از سوی وزارت بهداشت برنامه‌ای اتخاذ شود تا مشکلات بیماران صعب‌العلاج و نادر همانند تالاسمی به زودی مرتفع شود.

 رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران در ادامه با بیان اینکه ۲۷ سال پیش نخستین بیمار تالاسمی در آمریکا شناسایی شد و در حال حاضر، این بیماری شایع‌تر شده است، گفت: با توجه به توان حمایتی دولت و شرایطی که بیماران دارند، انتظار داریم وزارت بهداشت و هر دستگاه مرتبط با بیماران صعب‌العلاج تدبیری بیندیشند تا بیمار به جز درد بیماری، درد دیگری نداشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل