Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران از اختصاص بیمارستان‌های ویژه برای بیماران مبتلا به کرونا خبر داد.

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، مهدی رضایی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشستی با مسؤولان بیمارستان یاس، افزود: با توجه به شرایط کشور، همه بیمارستان‌های تابعه موظف هستند علاوه بر خدمات اورژانس، بخش‌هایی را هم برای بستری و خدمات دهی به بیمارانی در نظر بگیرند که موارد شدید کرونا در آن‌ها مشاهده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: با توجه به ارزیابی‌هایی که در سطح وزارت بهداشت و دانشگاه صورت گرفته مقرر شد  به جای پراکندگی در کل سطح بیمارستان‌های تابعه مواردی که مبتلا به این ویروس و یا مشکوک به ابتلا هستند، به صورت متمرکز و با رعایت اولویت بیمارستان‌هایی را کامل تخلیه کنیم و به این امر اختصاص دهیم.

رضایی ادامه داد: ساختمان بازسازی شده مجاور بیمارستان یاس نخستین اولویت دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده که وارد این فاز خدمتی شود؛ به این صورت که کامل بتوانیم بیماران بستری را انتقال دهیم، همچنین مرجع پذیرش بیمارانی باشد که لازم است برای گرفتن خدمات بستری به این مرکز درمانی ارجاع داده می‌شوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بیان اینکه  تصمیمات خوبی برای تامین نیروی انسانی متخصص و پرستار که در این مرکز باید ارائه خدمت کنند، گرفته شد، گفت: با مدیران گروه‌ها نیز هماهنگ شد پزشکانی که در وهله اول در گروه‌های تخصصی (طب اورژانس، بیهوشی، داخلی و عفونی) نیاز است را در این مرکز مستقر کنیم.

رضایی ادامه داد: تلاش می‌کنیم این مرکز درمانی را به عنوان بیمارستان کاملا اختصاصی به موارد مشکوک به کرونا تجهیز کنیم تا به بیماران مورد نیاز خدمات ارائه دهند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا درمان بیمارستان بیمار دانشگاه علوم پزشکی تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۰۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام دلفان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی لرستان هشت پروژه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است، اظهار داشت: یکی از این پروژه‌ها بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد بوده که ابتدا ۲۳ درصد پیشرفت داشت که الان پیشرفت فیزیکی آن به ۶۵ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه تعداد تخت‌های این بیمارستان از ۵۱۵ تخت به ۶۱۱ تخت رسیده است، افزود: اگر پرداخت اعتبار این بیمارستان به همین روال باشد، سال آینده افتتاح خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه بیمارستان «رازی» کوهدشت نیز ۵۵ درصد پیشرفت داشته که اعتبارات آن تأمین نشده است، ادامه داد: اگر اعتبار آن اختصاص پیدا می‌کرد، روند پیشرفت آن بیشتر می‌شد.

دلفان با بیان اینکه بخشی از اعتبارات این بیمارستان باید از سوی سازمان مدیریت و بخشی هم توسط وزارت بهداشت تأمین می‌شد، گفت: سازمان مدیریت نتوانسته سهم خودش را عملیاتی کند.

وی با بیان اینکه بیمارستان «گهر» دورود نیز ۲۵۶ تخت دارد و ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: سه پروژه دیگر سفر دولت شامل درمانگاه «بزنوید»، «چمن سلطان» و امامزاده «محمدحسن» تکمیل شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، افزود: همچنین زایشگاه خرم‌آباد که جز مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان بوده نیز عملیاتی و تکمیل شده است.

کد خبر 6087655

دیگر خبرها

  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور