Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد میکروبیولوژی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به تشریح عوامل مؤثر برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا پرداخت.

سیدرضا حسینی‌دوست در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه کرونا ویروس (covid-19) از نظر طبقه‌بندی با ویروس‌های سرماخوردگی، سارس و مرس هم‌خانواده است، اظهار کرد: آثار این ویروس‌ها در انسان در ابتدا موجب بروز علائم سرماخوردگی یا شبیه آنفلوانزا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تب و سرفه از جمله شایع‌ترین علائم کروناست که گاهی با تنگی نفس همراه بوده و حتی ممکن است به پنومونی یا ذات‌الریه منجر شود.

استاد میکروبیولوژی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران بیان کرد: رعایت بهداشت فردی از جمله شستشوی منظم دست‌ها با آب و صابون(هربار حداقل٢٠ ثانیه)، رعایت بهداشت تنفسی (پوشاندن دهان و بینی در هنگام عطسه و سرفه حتی‌المقدور با دستمال یکبار مصرف) و عدم حضور در اماکن عمومی در صورت داشتن علائم سرماخوردگی از عوامل مؤثر برای جلوگیری از شیوع ویروس کروناست.

حسینی‌دوست گفت: در دسترس بودن لوازم بهداشت فردی مانند آب و صابون، خشکن، دستمال کاغذی، سطل‌های زباله دارای درب پدالی، ژل ضد عفونی الکلی در اماکن عمومی مانند کلاس‌های دانشگاه و خوابگاه‌ها در کنترل شیوع آلودگی به کرونا ویروس موثر است.

وی خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد گرم‌تر شدن هوا موجب کاهش نسبی شیوع ویروس کرونا می‌شود. با این حال با توجه به نوسانات جوی زمستان و بهار ممکن است شرایط بدتری را از نظر شیوع عفونت کرونا ویروس شاهد باشیم؛ اعلام صادقانه موارد ابتلا و متوفیان کرونا توسط مسئولان مربوطه، ارائه آموزش‌ها و آگاهی‌های همگانی در کنار آمادگی‌های لجستیکی می‌تواند به مدیریت صحیح و مؤثر کرونا کمک کند.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران میکروبیولوژی شیوع ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۱۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دمنوشی که موجب جلوگیری از اضافه وزن می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، دمنوش بارهنگ بهترین دارو برای دستگاه گوارش محسوب می‌شود و از تجمع چربی در بدن و اضافه وزن جلوگیری می‌کند.

فارس نوشت: محمدباقر مینایی یک متخصص طب سنتی گفت: در صورتی که افراد دمنوش بارهنگ و خاکشیر را به صورت منظم در رژیم غذایی خود مصرف کنند هرگز دچار اضافه وزن نمی شوند.

وی ادامه داد: هر عضوی از بدن یا هر بدنی نسبت به دمنوش ها عکس العمل متفاوتی نشان می دهد، بنابراین نمی توان یک دمنوش واحد را برای همه افراد تجویز کرد. وی در خصوص دمنوش هایی که می توانند برای بدن مفید واقع شوند و از تجمع چربی و بروز اضافه وزن در افراد جلوگیری کنند.

مینایی اظهار داشت: دمنوش بارهنگ بهترین دارو برای دستگاه گوارش محسوب می شود که سبب رسوب زدایی از لوله گوارش می شود.

این متخصص طب سنتی با بیان اینکه افراد دچار اضافه وزن و چاقی می توانند هفته ای سه تا چهار مرتبه از دمنوش بارهنگ استفاده کنند، عنوان کرد: میزان استفاده از این دمنوش در اشخاص لاغر به یک تا ۲ بار در هفته کاهش پیدا می کند.

وی گفت:خاکشیر نیز یکی دیگر از گیاهانی است که در برقراری تعادل ماده غذایی و جذب آن نقش موثری ایفا می کند، بنابراین در صورتی که افراد دمنوش بارهنگ و خاکشیر را به صورت منظم در رژیم غذایی خود مصرف کنند هرگز دچار اضافه وزن نمی شوند.

مینایی تاکید کرد: نوشیدن دمنوش چای سیاه همراه با لیمو عمانی سیاه نیز سبب تعادل وزن بدن، تسکین سیستم اعصاب مرکزی و تقویت کبد و قلب می شود.

دمنوش سیب برای تعادل وزن بدن

وی تصریح کرد: نوشیدن دمنوش به لیمو همراه با بادرنجبویه و عناب نیز با برقراری تعادل بین سه عضو رئیسه بدن(قلب، مغز و کبد) تاثیر چشمگیری در تعادل وزن بدن ایفا می کند که برای تهیه این دمنوش به ازای هر یک نفر باید سه قاشق غذا خوری به لیمو را با نصف قاشق غذاخوری بادرنجبویه به همراه پنج تا هفت عدد عناب را در قوری محتوی ۲ لیوان آب دم کنند و پس از تبخیر شدن نصف این محلول آن را صاف کنند و سپس بنوشند.

این متخصص طب سنتی با بیان اینکه نوشیدن دمنوش سیب(چای سیب) نیز سبب رسوب زدایی مجاری عروقی بدن می شود، افزود: مصرف دمنوش گلابی(چای گلابی) نیز از افزایش جذب اسیدهای چرب حاصل از جذب اول جلوگیری می کند و تنها به اسید های چرب مفید اجازه جذب می دهد که استفاده از دمنوش سیب و گلابی در مبتلایان به کبد چرب توصیه می شود.

وی اظهار داشت: مصرف دمنوش نعناع وحشی نیز سبب بهبود التهابات لوله گوارش می شود، بنابراین مبتلایان به مشکلات گوارشی (کولیت، التهاب معده و زخم معده) باید ۳۰ دقیقه پیش از غذا این دمکرده را بنوشند.

مینایی با اشاره به مصرف گل بابونه شیرازی به خصوص در افراد میانسال و سالمند مبتلا به دیابت بیان کرد:این دمنوش ضددرد و التهاب استخوان است و روند تسریع طبع و مزاج انسان به سمت سردی را کاهش می دهد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898964

دیگر خبرها

  • ترفندی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز
  • گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • دمنوشی که موجب جلوگیری از اضافه وزن می‌شود
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا