Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-26@12:07:44 GMT

رحم جایگزین بیش از گذشته مورد قبول جامعه است

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۲۲۸۸۲

رحم جایگزین بیش از گذشته مورد قبول جامعه است

متخصص زنان و زایمان مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: افزایش آگاهی عمومی و پذیرش اجتماعی، روش رحم جایگزین به عنوان آخرین شانس فرزنددار شدن بیش از گذشته مورد قبول جامعه واقع شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، «الهام فیروزی» گفت: سومین درمان نازایی با روش رحم جایگزین در مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی استان اردبیل موفقیت‌آمیز بود و خانم 52 ساله‌ای بعد از 17 سال انتظار برای فرزنددار شدن و 6 بار ناکامی در استفاده از روش‌های کمک باروری در مراکز دیگر به این مرکز مراجعه کرد که بعد از انجام بررسی‌های پزشکی لازم، استفاده از روش رحم جایگزین پیشنهاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

متخصص زنان و زایمان مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی استان اردبیل تصریح کرد: بعد از تایید صلاحیت و بررسی‌های پزشکی، جنین فریز شده این زوج به رحم مادر حامل با موفقیت منتقل شد و در حال حاضر مادر دوم در حال طی مراحل بارداری است.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر با افزایش آگاهی عمومی و پذیرش اجتماعی، روش رحم جایگزین به عنوان آخرین شانس فرزنددار شدن بیش از گذشته مورد قبول جامعه واقع شده است و مورد استفاده قرار می‌گیرد، اضافه کرد: جایگزینی رحم زمانی ضرورت می‌یابد که زوجین همه عوامل دخیل در شکل‌گیری نطفه را دارند ولی به دلیل مشکلات رحمی، امکان داشتن فرزند از آن‌ها سلب شده است.

 

فیروزی یادآور شد: در صورت عدم وجود رحم، بیماری خاص که بارداری را با خطر مواجه کند، سقط‌ های مکرر که منجر به ناباروری و توقف حاملگی و عدم موفقیت در تکرار درمان با روش لقاح خارج رحمی یا دلایل ناشناخته که رحم توانایی حفظ و نگهداری جنین را نداشته باشد استفاده از رحم جایگزین به زوجین پیشنهاد می‌شود.

 

وی ادامه داد: در درمان ناباروری با بررسی‌های اولیه، علت مشخص و در مورد روش درمان تصمیم گرفته می‌شود که این تصمیم‌گیری در مورد هر زوجین با توجه به شرایط متفاوت است.

 

مرکز درمان ناباروی قفقاز جهاددانشگاهی استان اردبیل خدمات کمک باروری از جمله میکرواینجکشن، تلقیح آزمایشگاهی، انتقال جنین فریز شده، نگهداری جنین، اسپرم و تخمک، تلقیح داخل رحمی و همچنین انجام روش PRP برای درمان شکست مکرر لانه‌گزینی و تعیین جنسیت را با به‌روزترین امکانات و تجهیزات و با بهره‌گیری از کادر تخصصی و درمانی مجرب به زوجین مراجعه کننده ارائه می‌کنند.

پایان پیام/365

منبع: شبستان

کلیدواژه: رحم جایگزین زوج های نابارور مراکز ناباروری درمان ناباروری اردبیل قفقاز جهاددانشگاهی استان اردبیل روش رحم جایگزین درمان ناباروری مرکز درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۲۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه بیش از ۱۰۰ خدمت رایگان برای بارداری سالم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ جباری افزود:­ تا کنون ۲۱ قرارگاه جوانی جمعیت برگزار شده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   به گفته او، ­حدود ۵۰۰ مرکز آموزش هنگام ازدواج در سراسر کشور با خدمات رایگان فعال هستند.   جباری گفت: هم اکنون پوشش بیمه ناباروری در همه مراکز دولتی کاملا رایگان ارائه می‌شود و در همه استان‌ها حداقل یک مرکز ناباروری سطح ۳ وجود دارد.   به گفته رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت ­علاوه بر درمان، خدمات پیشگیری از ناباروری و اصلاح سبک زندگی هم در دستور کار قرار گرفته است.   جباری ادامه داد: هنوز درصد سزارین‌ها در کشور ما بالاست که برای سلامت مادر و جنین خطرات جدی به همراه دارد. ­ وی افزود: به روایت آمار، کودکان ناشی از سزارین نسبت به کودکان ناشی از زایممان طبیعی خطر ابتلا به آسم و بیماری تنفسی شان بیشتر است.   وی گفت: تجهیز خوابگاه‌های متاهل دانشجویی و افزایش وام ودیعه دانشجویی، کاهش نوبت شب کاری کادر درمان از جمله اقدامات وزارت بهداشت در راستای حمایت از قانون جوانی جمعیت صورت گرفته است.   جباری به اجرای منشور کرامت مادری در این راستا اشاره کرد و افزود: فاصله سن ازدواج و فرزند آوری از ۴ سال به ۳ سال کاهش یافته و توصیه ما به زوجین این است که تا دوسال ابتدای ازدواج به فرزندآوری اقدام کنند. ­

دیگر خبرها

  • پلمب مرکز غیرمجاز مامایی در اردبیل/متهم به مراجع قضایی معرفی شد
  • پلمب مرکز غیرمحاز مامایی در اردبیل/متهم به مراجع قضایی معرفی شد
  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • پیرترین پدر و مادرها کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • برنامه «ماه‌ترین پلاس» به سراغ پدران می‌رود
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است
  • ارائه بیش از ۱۰۰ خدمت رایگان برای بارداری سالم
  • نشان‌دار شدن ۱۳۹۱ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد
  • پذیرش ۸ هزار بیمار در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان