Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو هیئت مدیره سازمان مردم نهاد محیط زیست با بیان اینکه دستورالعمل نحوه مشارکت و تعامل نهاد‌های مردمی با قوه قضاییه یک اقدام فوق العاده بود، گفت: من نسبت به این دستورالعمل خیلی خوش بین هستم. تاریخ انتشار: 16:10 - 05 اسفند 1398 - کد خبر: ۵۹۹۹۳۴

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، به نقل از دانشجو، علی کشمیری، عضو هیئت مدیره سازمان مردم نهاد محیط زیست در خصوص دستورالعمل نحوه مشارکت و تعامل نهاد‌های مردمی با قوه قضاییه بیان کرد: این دستورالعمل یک اقدام فوق العاده بود و مردم متوجه خواهند شد که آقای رئیسی چه خدمتی به آن‌ها کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت مدیره سازمان مردم نهاد محیط زیست اظهار کرد: ما سال‌ها برای چنین روزی تلاش می‌کردیم و آقای رئیسی این هدیه را با ابلاغ این دستورالعمل به ما داد. این دستورالعمل خیلی از مشکلات جامعه را حل می‌کند و اعتمادسازی را بیشتر می‌کند. در حال حاضر سیستم نظام‌مند و نهادینه شده و باید در اجرا خود را نشان دهد.

وی افزود: من فکر نمی‌کردم تا ۱۰ سال دیگر به چنین جلسه‌ای برسیم، اما جلسه با رئیس قوه قضاییه واقعا برای من غافلگیرکننده بود چرا که حضور خود آقای رئیسی به نوعی ابلاغ درون قوه‌ای بود و در فواصل تعریف شده‌ای قرار است این جلسات در تهران تمدید شود و در مراکز استان‌ها با توجه به دستورالعمل ملزم شدند که هر سه ماه یکبار این جلسه را در استان خود برگزار کنند.

کشمیری بیان کرد: من نسبت به این دستورالعمل خیلی خوش بین هستم، مردم در حال حاضر در خیلی از حوزه‌ها اعتماد خود را به برخی از دستگاه‌های دولتی از دست داده اند، اما با ابلاغ دستورالعمل نحوه مشارکت و تعامل نهاد‌های مردمی با قوه قضاییه اعتمادسازی در حال شکل گرفتن است.

ببینید: حضور رئیس قوه قضاییه در انتخابات مجلس شورای اسلامی و میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری

عضو هیئت مدیره سازمان مردم نهاد محیط زیست در ادامه گفت: اگر جرمی در حوزه محیط زیست رخ دهد و تخریب و یا تصرفی صورت بپذیرد، قبل از اینکه ضابطان متوجه شوند، مردم و سازمان‌های مردم نهاد متوجه می‌شوند، لذا از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد و مردم در حوزه محیط زیست می‌توان استفاده کرد.

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آقای رئیسی قوه قضاییه حقوقی و قضایی دستورالعمل نحوه مشارکت و تعامل نهاد های مردمی با قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۵۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از الگوهای نوین مشارکتی در پروژه‌های شهری اصفهان

در نشست رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان و مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان، بر تحقق عملی شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» و استفاده از الگوهای نوین مشارکتی در پروژه‌های شهری اصفهان تاکید شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مصطفی نباتی‌نژاد در نشستی با مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با اشاره به تأکید شورای اسلامی شهر بر حمایت از برنامه‌هایی که امکان رونق و توسعه پایدار شهر اصفهان را فراهم می‌سازد، گفت: تقویت روندهای کارشناسی و فرایندهای تصمیم‌گیری‌ها در دستور کار مرکز پژوهش‌های شورای شهر قرار دارد و این مرکز از توسعه شبکه نخبگانی شهر حمایت می‌کند.

وی افزود: تلاش می‌کنیم موضوع مشارکت‌محوری و داده‌محوری را در شهرداری پُررنگ کنیم و انتظار داریم که سایر دستگاه‌ها نیز در این زمینه به این مرکز کمک کنند، چرا که این نگاه باعث جلوگیری از اتلاف منابع و افزایش میزان بهره‌وری در پروژه‌های شهری می‌شود.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به استقبال شورای اسلامی شهر از توسعه پروژه‌های مشارکتی افزود: استفاده از سپرده‌های راکد خرد و کلان مردم، مستند سازی با شاخص‌های ترکیبی و ایجاد مشوق‌های سرمایه‌گذاری در پروژه‌های شهرداری اصفهان از جمله اتفاقاتی است که می‌تواند محرک توسعه سرمایه‌گذاری در شهر اصفهان باشد.

نباتی‌نژاد تصریح کرد: همچنین ضرورت دارد با استفاده از ظرفیت‌های گسترده شهر اصفهان، برنامه‌هایی مدون همچون بازدید از نمایشگاه‌های سرمایه‌گذاری بین‌المللی را دستور کار قرار دهیم تا با شناخت بیشتر امکان جذب سرمایه‌گذاران خارجی در پروژه‌های شهر اصفهان فراهم شود.

از پیشنهادهای مشارکت‌کنندگان در زمینه تعریف پروژه‌های توسعه شهری، استقبال می‌کنیم

در ادامه این نشست مسعود حیدری مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان نیز با اشاره به موضوعات تبیین شده و برنامه‌های مدون سازمان در سال جاری گفت: تبیین راهکارهای عملی شعار سال در دستور کار سازمان قرار دارد و در نظر داریم با استفاده از الگوهای نوین مشارکتی امکان مشارکت حداکثری شهروندان و توسعه فضای سرمایه‌گذاری در پروژه‌ها را فراهم سازیم.

وی تاکید کرد: سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی برای افزایش مشارکت مردمی و ورود بخش خصوصی، خود را متوقف به پروژه‌های موجود خویش نمی‌کند و از پیشنهادهای مشارکت‌کنندگان در زمینه تعریف پروژه‌های توسعه شهری، استقبال می‌کند.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان اضافه کرد: به‌منظور افزایش مشارکت شهروندان تعریف پروژه‌های جدید و جذاب را در دستور کار قرار داده‌ایم و امیدواریم با تسهیل فرایندهای اداری و تلطیف بعضی قوانین و مقررات میزان مشارکت مردم را در پروژه‌های مختلف شهر افزایش دهیم.

کد خبر 747496

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام
  • نحوه مشارکت مردم اسلامشهر در بازسازی عتبات عالیات اطلاع رسانی شود
  • فرمانداریهای استان تهران برای همکاری با دبیرخانه ۱۰روز فرصت دارند
  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • تمرکز شهرداری‌ها در ارزش‌افزوده تولید و ثروت باشد
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی
  • هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند
  • استفاده از الگوهای نوین مشارکتی در پروژه‌های شهری اصفهان
  • همایش پاکسازی محیط زیست در ملارد برگزار شد