Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام وزیر بهداشت با بیان اینکه ما در اعلام آمار مبتلایان و فوتی‌های ناشی ازکرونا صادقانه عمل کرده‌ایم گفت: اغلب کشورها در این زمینه پنهانکاری کرده‌اند از این رو ظرف دو هفته آینده با یک انفجار خبری در زمینه امر جهانی قربانیان روبرو خواهیم شد.

قدس آنلاین: ایرج حریرچی در نشست خبری مشترک با سخنگوی دولت در پاسخ به این سوال که چرا با وجود تأخیر زیاد در ورود کرونا به ایران آمار فوتی‌ها نسبت به مبتلایان در کشور ما بالا است، گفت: بیشتر کشورها متأسفانه سیاست مخفی‌کاری و کتمان را در پیش گرفته‌اند به همین دلیل هم آمارها درست اعلام نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: به عنوان مثال یکی از کشورهای جنوب خلیح فارس بعد از مدتها دیروز اعلام کرد که 18 نفر د این کشور قربانی کرونا شده‌اند.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه بسیاری از کشورها از جمله چند کشور همسایه ما اصلاً تجهیزات تست و امکان تشخیص بیماری را ندارد، گفت: حالا گفته می‌شود چرا بیماری در این کشورها نیست و ما درگیر شده‌ایم یا اینکه حریرچی گفت: الان دو نفر در کره جنوبی از افراد حاضر در سرزمین اشغالی بوده‌اند. آیا خبری از اسراییل می‌آید که چند نفر مبتلا هستند؟ 

وی با تاکید بر اینکه ما سیاست شفافیت و راستگویی را در پیش گرفته‌ایم، گفت: در روزهای آینده انفجار اخبار در مورد قربانیان کرونا در دیگر کشورهای جهان را شاهد خواهیم بود زیرا بیش از این نمی‌توانند پنهانکاری کنند.

ماسک داریم اما با پدیده احتکار روبه‌رو شدیم

وی درباره بحران ماسک و ضد عفونی کننده‌ها در کشور و اینکه چرا وزارت بهداشت با وجود پیش بینی ورود بیماری به کشور در زمینه تامین این کالا اقدامات لازم را انجام نداد، با بیان اینکه وزیر بهداشت بارها اعلام کرده است که مردم عادی نیازی به ماسک ندارند، گفت: سه گروه نیازمند استفاده از ماسک و تجهیزات پیشگیری هستند نخست  مراقبان، آن‌هم با سطح بندی مثل پرستار و پزشک مراقب یا افرادی که در خانه خود مراقبت می‌شوند و کسی در خانه از بیماری کرونا و آنفولانزا مراقبت می‌کند باید از  ماسک استفاده کند و گروه دیگر افراد با سندروم حاد تنفسی و آبریزش بینی و عطسه. 

حریرچی با بیان اینکه میزان عادی مصرف ماسک پیش‌بینی شده بود، خاطرنشان کرد: متاسفانه اینکه عده‌ای فکر می‌کنند از هر شرایطی می‌توانند سود ببرند سبب شد قیمت‌ها تا چند برابر افزایش پیدا کند و ما با احتکار ماسک از سوی برخی افراد روبه‌رو شدیم.

وی با قدردانی از اقدام دادستانی اردبیل در پلمپ دو داروخانه متخلف گفت: در جایی که چنین صحنه‌هایی مشاهده شده، برخورد می‌کنیم و مراکز بهداشتی از امروز در قم خانه به خانه ماسک و لوازم بهداشتی مورد نیاز را توزیع خواهند کرد.

معاون کل وزارت بهداشت در خصوص مسائلی که در مورد نبود تجهیزات و لباسهای مخصوص برای استفاده همه پرستاران مطرح شده و همچنین شیوه دفن قربانیان کرونا، گفت: استفاده از لباس برای مواجهه با بیماران مبتلا به کرونا سطح بندی دارد، همه پزشکان و پرستاران بخش های مختلف دلیل ندارد این لباس خاص را بپوشند، لباس فضانوردی را که پرسنل مراکز بهداشتی و درمانی در مواجهه با این بیماران می پوشند، پروتکل دارد و پوشیدن آن کار ساده‌ای نیست.

حریرچی ادامه داد: افرادی که بر اثر بیماری کرونا می میرند، نحوه دفن، شست‌وشوی آنها و در چه عمقی از زمین دفن شوند، بر اساس پروتکل سازمان جهانی بهداشت انجام می‌شود.

وی با طرح این سوال که آیا ما به همکاران خودمان ابتلای افراد به کرونا را نمی‌گوییم تا آنها مبتلا شوند؟ گفت: ما نه می‌خواهیم دروغ بگوییم نه امکان دروغ گفتن داریم. افرادی هم که بصورت غیر رسمی آمار فوتی های افراد مبتلا به کرونا را اعلام می کنند باید نامه رسمی و محرمانه در این زمینه به ما بدهند، آنها بر اساس چه ادعایی این کار را انجام می دهند، وزارت بهداشت تنها منبع رسمی ارایه آمار است.

مردم به بیمارستان های اعلام شده مراجعه نکنند
معاون وزیر بهداشت با تاکید بر این که بیمارستان مرجع تشخیص نداریم بلکه آزمایشگاه مرجع تشخیص داریم که در تهران در سه مرکز به این امر اختصاص یافته است، خاطرنشان کرد: مردم نمی‌توانند به آنجا مراجعه کنند صرف این که احساس می کنند مشکوک هستند چرا که انجام آزمایش قبل از علامت دار شدن انجام نمی‌شود.

وی افزود: بیمارستان های منتخب هم بیمارستان هایی است که فقط ستاد مبارزه با کرونا، مبتلایان را به آنجا منتقل می‌کند و هر کسی نمی‌تواند مراجعه کند.

خبر وزیر ترکیه‌ای را دیدند و خبر وزیر ما را ندیدند

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره اینکه چرا ورود بیماری به کشور دیر و پس از مرگ دو قربانی اعلام شد و برخی اطلاعات را در این زمینه وزیر بهداشت ترکیه خبری کرد هم گفت: ما ظهر چهارشنبه و به فاصله نیم ساعت پس از مثبت شدن تست اولین قربانیان خبر را اعلام کردیم و تاخیری نداشتیم. و همان روز هم خبر مشکوک و تحت نظر قرار گرفتن 735 نفر را نیز گفتیم. 

حریرچی خاطرنشان کرد: روز جمعه وزیر بهداشت ما با همتای ترکیه‌ای خود تماس داشت و رایزنی‌هایی انجام داد و وزیر بهداشت ترکیه نیز به نقل از آقای دکتر نمکی مسائلی را گفت و توئیت کرد، اما نمی‌دانیم به چه دلایلی خبر مقام ترکیه‌ای بیشتر دیده و سندیت گرفت و ما را به پنهانکاری متهم کردند، در حالی که ما خیلی جلوتر همان مسائل را اعلام کرده بودیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از شش هزار کیت آزمایشگاهی در کشور موجود است گفت ما را دروغگو و کتمان کننده فرض نکنید.

مردم را تحریک کردند

وی درباره اعتراض مردم برخی شهرها به اختصاص بیمارستانهایی در مناطق آنها به قرنطینه کرونا هم گفت: بالاخره باید این بیماران را در هر منطقه به بیمارستانی منتقل کنیم. ما در شهرهای بزرگ چند بیمارستان در سه لایه پیش بینی کرده‌ایم و کل بیمارستان به بیمار کرونا اختصاص دارد. اینکه ما بیمارستان بزنیم ممکن نیست و  در برخی استان‌ها مخالفت‌هایی هست که مردم را تحریک کردند که چرا این بیماران را به شهر ما می‌آورید. خب کجا باید ببریم؟

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ایرج حریرچی ویروس کرونا وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۵۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله نخست‌وزیر استرالیا به ایلان ماسک: او یک «میلیاردر متکبر» است

ایلان ماسک، مالک شبکه اجتماعی ایکس ( توئیتر سابق) بار دیگر به دلیل امتناع از حذف ویدیوهایی در این شبکه که برخی آن را «مروج خشونت» می‌دانند، با انتقادهای شدید روبرو شده است.

به گزارش بی بی سی، ماسک در حال حاضر در استرالیا و در برزیل با پرونده‌های حقوقی علیه این شبکه مواجه است.

در تازه‌ترین مورد، آنتونی آلبانیزی، نخست‌وزیر استرالیا، ایلان ماسک را «میلیاردر متکبر» خواند و گفت: «آقای ماسک تصور می‌کند که فراتر از قانون است.»

این اظهارات آقای آلبانیزی، در پی بالا گرفتن جدال بر سر صحنه‌های فیلم مربوط به حمله با چاقو در یک کلیسا در شبکه اجتماعی ایکس(توئیتر سابق) صورت می‌گیرد.

روز دوشنبه، دادگاهی در استرالیا به ایکس دستور داد تا فیلم‌های این حمله را که هفته گذشته در سیدنی روی داد، از روی این شبکه حذف کند.

پیشتر ایکس اعلام کرد، تنها در صورتی که «قانون آن را ملزم به آن کند» این کار را خواهد کرد.

مالک ایکس همچنین پیش از این دولت آقای آلبانیزی را به سانسور متهم کرده بود.

هفته گذشته کمیسر امنیت الکترونیک استرالیا، که یک تنظیم‌کننده مستقل است، ایکس و دیگر رسانه‌های اجتماعی را تهدید کرد که در صورت حذف نکردن ویدئوهای چاقو زدن در یک کلیسای مسیحی، با جریمه‌های سنگینی مواجه خواهند شد. پلیس این حمله را «تروریستی» خوانده است.

ایکس استدلال کرده است که این دستور «در محدوده قوانین استرالیا نیست.»

علاوه بر این مورد، ایکس و کمیسیون امنیت الکترونیک استرالیا همچنین درگیر یک پرونده حقوقی به دلیل «عدم ارائه اطلاعات از سوی ایکس در مورد نحوه ردیابی و حذف مطالب مربوط به کودک آزاری آنلاینی» هستند.

مشکل ماسک با دادگاه عالی برزیل چیست؟

در همین حال دادگاه عالی برزیل به شبکه اجتماعی ایکس تا روز جمعه فرصت داده است که توضیح دهد چرا «به طور کامل از احکام مربوط به مسدود کردن برخی اکانت‌ها در این شبکه تبعیت نکرده است.»

این تصمیم بخشی از تحقیقاتی است که در اوایل ماه جاری به دستور قاضی الشاندر دی مورائس، قاضی دیوان عالی برزیل آغاز شد.

این تحقیقات پس از آن انجام گرفت که ایلان ماسک اعلام کرد، حساب‌هایی را که قاضی دستور انسداد آن‌ها را در ایکس داده بود، دوباره فعال خواهد کرد.

قاضی الشاندر دی مورائس از شبکه اجتماعی ایکس خواسته بود تا حساب‌های کاربرانی را مسدود کند که اطلاعات نادرست منتشر می‌کنند.

گمان می‌رود این پروفایل‌ها به جنبش‌های راست افراطی مرتبط باشد که محتوای مربوط به شورش‌های ۸ ژانویه سال گذشته را منتشر کردند.

در این شورش‌ها هزاران نفر از حامیان ژائیر بولسونارو، رئیس‌جمهور سابق برزیل به کنگره، دادگاه عالی و کاخ ریاست‌جمهوری آن کشور یورش بردند.

پیش از این آقای ماسک با انتشار پستی در ایکس گفته بود که این محدودیت‌ها خلاف قانون اساسی بوده و به همین دلیل از حکم دادگاه برزیل تبعیت نشده است.

در هنگام شروع این تحقیقات وزیر ارتباطات برزیل، از آقای ماسک انتقاد کرد و با حروف بزرگ نوشت که«شبکه‌های اجتماعی سرزمین بی‌قانون نیستند.»

اگر ایکس از حکم دادگاه برزیل پیروی نکند، روزانه ۱۰۰ هزار رئال برزیل، معادل ۱۹ هزار و۷۷۴ دلار جریمه خواهد شد و به گفته ناظران احتمال زیادی وجود دارد که این شبکه اجتماعی در برزیل مسدود شود.»

tags # ایلان ماسک سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ وضعیت افسردگی در کشور
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • حمله نخست‌وزیر استرالیا به ایلان ماسک: او یک «میلیاردر متکبر» است