Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-27@02:07:19 GMT

ملاقات مردمی در بیمارستان‌های اصفهان ممنوع شد

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۲۶۴۶۴

خرداد: سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: به‌منظور مقابله با انتشار ویروس کرونا و رعایت حال بیماران بستری، ملاقات مردمی در همه بیمارستان‌های این استان تا اطلاع بعدی ممنوع شد.  
به گزارش خرداد ،آرش نجیمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هم اکنون همه بیمارستان‌های استان در حالت آماده باش قرار دارند و برای جلوگیری از مراجعه بیماران مشکوک به کرونا، تصمیم بر آن شد تا تماس‌های مردمی با بیماران به کمترین حد ممکن کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: ملاقات‌های مردمی در هیچکدام از بیمارستان‌های استان انجام نمی‌شود و بیماران بستری مانند گذشته فقط می‌توانند یک همراه داشته باشند.
سرپرست مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: این کار تا زمانی که تصمیم مجددی در مورد ملاقات بیماران گرفته نشود، ادامه خواهد داشت.
وی از  شهروندان و مراجعه‌کنندگان خواست تا برای اطلاع از حال بیماران خود از تلفن، شبکه‌های اجتماعی و تماس‌های ویدئویی استفاده کنند.
نجیمی با بیان اینکه دستور جلوگیری از ورود همراهان به همه بیمارستان‌های استان ابلاغ شده است، تاکید کرد: از مردم تقاضا داریم تا با درک شرایط موجود، همکاری لازم را با مسوولان بیمارستان‌ها داشته باشند و برای جلوگیری از احتمال انتشار ویروس کرونا، از حضور در مراکز درمانی و ملاقات با بیماران خودداری کنند.
وی گفت: مراجعه نکردن مردم به بیمارستان‌ها، شرایط مدیریت بیمار را برای مسوولان این مراکز تسهیل می‌کند.
پیشنهاد رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مبنی بر تعطیلی مدارس به ستاد ملی مبارزه با کرونا داده شد 
سرپرست مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین با بیان اینکه تعطیلی مدارس استان به ستاد ملی مبارزه با کرونا واگذار شده است، تصریح کرد: پس از تایید قطعی ۲ مورد بیمار مبتلا به کرونا در این استان، پیشنهاد تعطیلی مدارس استان توسط رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به ستاد ملی مبارزه با کرونا داده شد.  
نجیمی با اشاره به اینکه ستاد ملی مبارزه با کرونادر تهران، امروز هم تشکیل جلسه داد، ابراز امیدواری کرد که این ستاد با پیشنهاد رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان موافقت کند.
هم اکنون ۱۰ درصد از ظرفیت همه بیمارستان‌های استان با امکانات و تجهیزات لازم برای پذیرش و مراقبت از بیماران احتمالی و مشکوک به بیماری کرونا در حالت آماده باش هستند.
شیوع ویروس کرونا، اواخر دسامبر گذشته(آذر/دی) از چین آغاز شد و تاکنون هزاران نفر در این کشور به این ویروس مبتلا شده و صدها نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.
این بیماری، قابل پیشگیری است و با راهکارهای ساده می‌توان از شیوع و ابتلا به آن جلوگیری کرد.
مردم باید از تماس‌های غیرضروری و حضور در میان ازدحام جمعیت پرهیز کنند، فاصله منطقی را با همه افراد(یک متر) رعایت کرده و روبوسی و دست دادن‌های غیرضروری را کنار بگذارند.
همچنین افرادی که علائم بیماری سرماخوردگی دارند، در منزل بمانند و بسرعت مراقبت‌های درمانی را از طریق پزشکان در پیش بگیرند و با سایر افراد تماس نداشته باشند.
شستن مداوم دست‌ها با آب و صابون یکی از بهترین راهکارها برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری است.
استان اصفهان دارای بیش از ۶ هزار تخت بیمارستانی در ۵۳ بیمارستان (۳۸ دولتی و ۱۵ خصوصی و خیریه) است. برچسب ها: اصفهان ، دانشگاه علوم پزشکی

منبع: خرداد

کلیدواژه: اصفهان دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ستاد ملی مبارزه با کرونا بیمارستان های استان همه بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۶۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام دلفان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی لرستان هشت پروژه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است، اظهار داشت: یکی از این پروژه‌ها بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد بوده که ابتدا ۲۳ درصد پیشرفت داشت که الان پیشرفت فیزیکی آن به ۶۵ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه تعداد تخت‌های این بیمارستان از ۵۱۵ تخت به ۶۱۱ تخت رسیده است، افزود: اگر پرداخت اعتبار این بیمارستان به همین روال باشد، سال آینده افتتاح خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه بیمارستان «رازی» کوهدشت نیز ۵۵ درصد پیشرفت داشته که اعتبارات آن تأمین نشده است، ادامه داد: اگر اعتبار آن اختصاص پیدا می‌کرد، روند پیشرفت آن بیشتر می‌شد.

دلفان با بیان اینکه بخشی از اعتبارات این بیمارستان باید از سوی سازمان مدیریت و بخشی هم توسط وزارت بهداشت تأمین می‌شد، گفت: سازمان مدیریت نتوانسته سهم خودش را عملیاتی کند.

وی با بیان اینکه بیمارستان «گهر» دورود نیز ۲۵۶ تخت دارد و ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: سه پروژه دیگر سفر دولت شامل درمانگاه «بزنوید»، «چمن سلطان» و امامزاده «محمدحسن» تکمیل شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، افزود: همچنین زایشگاه خرم‌آباد که جز مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان بوده نیز عملیاتی و تکمیل شده است.

کد خبر 6087655

دیگر خبرها

  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور