Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@14:21:23 GMT

۳ روش عالی جایگزین دندان از دست رفته

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۳۲۳۵۶

۳ روش عالی جایگزین دندان از دست رفته

نتیجه کشیدن، از دست رفتن یا مرگ دندان یک جای خالی با کلی عوارض و مشکلات ریز و درشت مثل کج شدن سایر دندان ها، دشواری در رعایت بهداشت دهان و دندان و زشت شدن لبخند و … است. اگر میخواهید با این عوارض روبرو نشوید باید یک جایگزین دندان پیدا کرده و جای خالی را پر کنید.
 صرف نظر از اینکه چه چیزی باعث از دست رفتن دندان شده، روش‌های مختلفی برای جایگزین دندان وجود دارد که ما در این مقاله به ۳ روش عالی پر کردن جای خالی دندان خواهیم پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



۳ روش جایگزین دندان
ایمپلنت دندان
ایمپلنت دندان اصلی ترین، مهمترین و ایمنترین روش جایگزین دندان‌ها است. فرقی نمیکند شما یک دندان از دست داده باشید یا همه آن‌ها را، در هر صورت میتوانید به ایمپلنت‌ها به چشم دندان‌های دائمی و شیک خودتان نگاه کنید.

ایمپلنت‌ها از بخش‌های مختلفی تشکیل شده اند و مهمترین بخش آن یک پیچ تیتانیومی است که با عبور از لثه به استخوان فک متصل میشود. سپس دو قطعه دیگر برای تکمیل عمل ایملپنت دندان روی آن پیچ قرار داده میشود. ایمپلنت‌ها طول عمر بسیار بالایی دارند و اگر عمل جایگذاری آن توسط یک متخصص ایمپلنت خوب در یک کلینیک تخصصی کاشت ایمپلنت انجام شود بهترین نتایج را تجربه خواهید کرد.

معایب و مزایای ایمپلنت دندان
دندان جایگزین شده با ایمپلنت کاملا شبیه دندان واقعی شما با همان ظاهری سفید و همیشگی است.
هرچند که عیب و ایراد محسوب نمیشود، اما کاشت ایمپلنت نوعی روش جایگزین کردن دندان است که به صورت جراحی انجام میشود؛ و طی چند ماه به طور کامل بهبود پیدا خواهید کرد.
این عمل جراحی کمی هزینه بر است. اما هزینه ایمپلنت دندان در مقایسه با مزایای بیشمار آن مساله چندان مهمی نیست.

بریج یا پل ثابت دندانپزشکی
اگر برای پر کردن جای خالی دندان یا به اصطلاح برای جایگزین دندان، ایمپلنت را نمی‌پسندید هنوز هم روش‌های زیادی برای شما وجود دارد. بعد از ایمپلنت دندان مهمترین روش جایگزین دندان استفاده از بریج‌ها یا پل‌های دندانی است. اگر بپرسید که بریج دندانی چیست؟ خواهیم گفت که بریج‌ها به مجموعه یک یا بیشتر از یک تاج دندان مصنوعی اطلاق میشود که با کمک یا بدون کمک دندان‌های مجاور در محل جای خالی دندان نصب میشوند.

مزایا و معایب بریج دندان
پل‌های دندانی به دلیل اینکه مانند دندان‌های طبیعی هستند و طبیعی به نظر می‌رسند میتوانند جایگزین شایسته‌ای برای دندان‌های شما باشند. با کمک این دندان‌های جدید شما میتوانید لبخند زیباتری داشته باشید.
خوشبختانه بریج‌ها از ایمپلنت‌ها بسیار ارزانتر هستند،
اما نکته منفی در خصوص آن‌ها این است که تمیز کردن اطراف و زیر پل‌ها کمی دشوار است.
پل‌ها طول عمر کمتری نسبت به ایمپلنت دندان داشته و نیاز به مراقبت بیشتر دارند.

پروتز دندان متحرک
اگر شما یک یا تعداد کمی دندان از دست داده باشید میتوانید از ایمپلنت و پل دندانی برای جایگزین دندان‌های از دست رفته خود استفاده کنید. اما اگر تمام دندان هایتان از دست رفته باشد شما دیگر از بریج نمیتوانید استفاده کنید و تنها از ایمپلنت کامل و پروتز دندان یا همان دندان مصنوعی میتوانید استفاده کنید.

از آنجایی که شاید پروتز کردن تمام دندان‌ها هزینه زیادی بطلبد شما شاید دوست داشته باشید روی پروتز‌ها یا دندان‌های مصنوعی حساب باز کید.

پروتز دندان دو نوع است. پروتز کامل متحرک و پروتز ناکامل یا پارشیل که هرکدام کاربرد مختلف و مخصوصی دارند. دندان‌های مصنوعی هرچند که مشکلاتی به همراه دارند، اما به دلیل اینکه عملکرد دندان‌های از دست رفته شما را انجام داده یا تقلبد میکنند، میتوانند به راحتی هم ظاهر شما را بهتر نشان دهند و هم عملکر جویدن و صحبت کردنتان را بهبود ببخشند.

مزایای و معایب استفاده از پروتز دندانپزشکی
پروتز‌های دندان در داخل دهان طبیعی به نظر می‌رسند و ظاهر بدی ندارند؛ و همچنین تعمیر و جایگزین کردن آن‌ها هزینه زیادی نمیخواهد. در کل پروتز‌ها در مقایسه با سایر روش جایگزی دندان‌ها هزینه بسیار کمتری دارند؛ و راحت‌تر نصب میشوند.
از سوی دیگر ممکن است برخی افراد پروتز‌های دندانی را ناراحت کننده بدانند، اما به محض عادت کردن به آن‌ها دیگر این مشکل را نخواهند داشت.
دندان‌های مصنوعی یا همان پروتز دندان معمولا باید به صورت روزانه تمیز شوند و نیاز به مراقبت زیادی دارند که شاید برخی افراد حوصله اینکار را نداشته باشند.

جای خالی دندان‌های از دست رفته چه مشکلی برای شما به وجود می‌آورد؟
جای خالی دندان در بعضی موارد، ممکن است تأثیرات کمی داشته باشد. بسته به مکان دندان کشیده شده یا از بین رفته، ممکن است مشکلات زیر را تجربه کنید:

جای خالی دندان اگر در عقب دهان باشد از لحاظ ظاهری مشکلی برای شما پیش نمی‌آورد، زیرا دیده نمیشود. اما در جویدن غذا برایتان مشکل پیش خواهد آورد، زیرا وظیفه جویدن غذا روی دوش دندان‌های طرفی و آسیاب است. اگر این دندان‌ها از بین بروند شما نمیتوانید بجوید و غذا را بدون اینکه کامل بحوید قورت میدهید؛ بنابراین باید به فکر جایگزین دندان باشید.
اگر دندان از دست رفته در جلو دهان باشد لبخند شما را به شدت به خطر میاندازد.
اگر دندان‌های زیادی از دست رفته باشد شکل صورت شما به طور کلی تغییر میکند و پیرتر از آنچه هستید به نظر میرسید. زیرا دندان‌های گونه هاف لب‌ها و بخش‌های مختلف صورت را بالاتر نگه میدارند و شما را جوانتر نشان میدهند.
جای خالی دندان روی تکلم و گفتار نیز تاثیر میگذارد

برای جایگزین کردن دندان باید کجا بروم؟
اگر یک یا تعدادی از دندان‌های خود را از دست داده اید حتما باید به فکر جایگزین دندان‌های خود باشید تا عوارض ذکر شده در بالا را تجربه نکنید. کسی که میتواند جای خالی دندان‌های شما را پر کند یک دندانپزشک متخصص است که به تمام روش‌های ترمیم، زیبایی و یا جراحی دهان و دندان مسلط باشد. این متخصص معمولا در یک کلینیک دندانپزشکی فوق تخصصی خوب پیدا میشود بنابراین لطفا کار جایگزین کردن دندان را به یک دندانپزشکی عمومی و یا سایر متخصصین دندانپزشکی واگذار نکنید.       منبعکبهداشت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: دندان ایمپلنت ایمپلنت پارسی خبر جای خالی دندان ایمپلنت دندان جایگزین دندان برای جایگزین جایگزین کردن دندان از دست پروتز دندان روش جایگزین دست رفته ایمپلنت ها یک دندان پروتز ها دندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۲۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود

مرتضی صانعی طاهری گفت: با اینکه هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی‌های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت‌های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

وی با تاکید بر اینکه در آینده پزشکانی موفق‌تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی فعالیت کرده و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیرپذیری رشته‌های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته‌ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته‌اند.

وی با اشاره به برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک برگزار می‌شود، افزود: یکی از محور‌های اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش‌های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر وگردن و همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته صانعی طاهری، از هوش مصنوعی می‌توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریع‌تر و دقیق‌تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویربرداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان‌ها، تصویربرداری سایر ارگان‌ها و تصویربرداری جنین می‌توان بهره گرفت.

وی ادامه داد: از دیگر کاربرد‌های هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می‌توان به وقت‌دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی‌ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه‌های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم‌میهنان سراسر کشور داشت.

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگترین کنگره‌های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می‌رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست‌ها و سایر رشته‌های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست‌ها، دستیاران رادیولوژی و رشته‌های مرتبط و نیز با حضور بیش از ۴۰۰ سخنران به ارایه جدیدترین دستاورد‌های علم تصویربرداری خواهد پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • نفس راحت پائز: تیم ملی تا دندان مسلح شد
  • مسیر افزایش طول عمر دندان هموار شد/ تبدیل دندان پوسیده به دندان سالم
  • لبخند زیبا و جذاب، راز جذابیت لبخند بازیگران چیست؟
  • بهترین خوراکی‌ها برای جایگزین کردن آن با شیرینی (فیلم)
  • ۵ خوراکی که سلامت دندان را تهدید می‌کند
  • تولید محتوا با هوش مصنوعی جایگزین تولید محتوای انسانی شده است؟
  • از استخر‌های بزاق تا وجود میلیون‌ها باکتری در دهان
  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی