Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان خطاب به منتخبان مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی از ادوار سال‌های گذشته این اتحادیه و لزوم رسیدگی به وضعیت اقتصادی و معیشتی جامعه پیامی منتشر کرد.

در بخش ابتدایی این پیام به ادوار اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان آمده است: ملت شریف ایران با وجود مشکلات مختلف معیشتی و اقتصادی که در این برهه درگیر آن هستند؛ پای آرمان ها و ارزش های اسلام و انقلاب ماندند و با حضور در پای صندوق های رای، منتخبان خود در مجلس شورای اسلامی را انتخاب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اکنون که توفیق خدمت و این پشتوانه مهم نصیب جنابعالی شده، ضمن تبریک؛ برای شما آرزوی سربلندی و توفیق خدمت را از خداوند متعال خواستاریم. در پیام اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان بیان شده است: رای مردم به نیروهای انقلابی، وظیفه سنگینی بر دوش تمام فرزندان انقلابی سیدعلی خامنه‌ای است و امروز باید با مدیریت جهادی و تلاش شبانه روزی به سمت اصلاح امور و معضلات کشور حرکت کرد که از اولویت‌های اصلی رسیدگی به وضعیت معیشتی و ساختار اقتصادی کشور است. در بخش دیگری از این پیام آمده است: در همین راستا باتوجه به حضور 7 نفر از اعضای سال‌های گذشته جامعه اسلامی دانشجویان، امید است بزرگواران با تشکیل فراکسیون ادوار جامعه اسلامی دانشجویان زمینه فعالیت تخصصی، انقلابی و جهادی نیروهای حزب اللهی را برای خدمت به مردم و رفع مشکلات فراهم کنید. اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیش از 80 دفتر دانشگاهی در سراسر کشور آمادگی خود جهت کمک در مسائل گوناگون از کارهای پژوهشی برای تصویب قوانین تا کمک به نظارت بر حسن اجرای قوانین در کشور را اعلام می‌‌دارد. انتهای پیام/ 300 / 320 اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان مجلس شورای اسلامی بهبود ساختار اقتصادی کشور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان مجلس شورای اسلامی بهبود ساختار اقتصادی کشور اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۴۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمول تعیین دستمزد کارگران تغییر می‌کند؟

 

وی در گفتگو با تابناک با تاکید بر اینکه تعیین عادلانه دستمزد یعنی دادنِ فرصتِ چانه‌زنی و اعمال نفوذِ برابر به تمام طرفین مذاکره گفت: مسئولیت تعیین دستمزد در قانون کار در چارچوب یک نظام چانه‌زنیِ سه‌جانبه است و مجلس ساختار چانه‌زنی ندارد. سپردنِ تعیین حقوق کارگران به مجلس، عملا به معنای بی‌صداترکردن و بی‌نظرتر کردنِ کارگران است.

میرغفاری گفت: شورای‌عالی کار تنها جایی است که کارگران می‌‎توانند بر سرِ معیشتِ خود چانه‌زنی کنند، که به نظر می‌رسد وزیر کار می‌خواهد همین را هم نقض و مسئولیت تصمیم‌گیری در رابطه با حقوق و دستمزد را واگذار کند.

نماینده کارگران در شورایعالی کار گفت: ایراد شورای‌عالی کار، به عنوان یک ساختار سه‌جانبه، این است که دولت به عنوان کارفرمای بزرگتر که قدرتِ بیشتری برای چانه‌زنی دارد، نهایتا در مورد دستمزدِ کارگران تعیین تکلیف می‌کند. اگر دولت در این ساختارِ سه‌جانبه نقشِ واسطه‌‎گری و تنظیم‎گریِ خود را به درستی انجام دهد و در مذاکراتِ مزدی و سایر مذاکراتِ شورای‌عالی کار، میانه‌گری کند به عدالت نزدیک می‌شویم. نیازی نیست برای دستمزدِ عادلانه کار را به مجلسِ شورای اسلامی که فاقدِ ساختار سه‌جانبه است واگذار کنیم.

میرغفاری تاکید کرد: سه جانبه‌گرایی انحصارا خاص ایران نیست؛ بیش از ۹۲ کشور عضو سازمان بین‌المللی کار با ساختار سه جانبه‌گرایی، حقوق و دستمزد را تعیین می‌کنند؛ حتی در کشور‌هایی که نظام سرمایه داری لیبرال در آن حاکم است نیز سه‌جانبه‌گرایی رعایت می‌شود.

 

وی بیان کرد: اینکه عده‌ای می‌گویند مذاکرات را به مجلس می‌سپاریم و نظرِ گروه کارگری را هم جویا می‌شویم، با سه‌جانبه‌گرایی فاصله دارد. سه‌جانبه‌گرایی همانطور که قبلا گفتم به معنای مذاکره و گفتگو در یک موقعیتِ برابر با شرکای اجتماعی است. نباید نقش کارگران را در مذاکراتِ مزدی بیش از این تقلیل داد، طوری که آن‌ها در مورد حقوق کارگران فقط یک نظرِ ساده بدهند! به این کار چانه‌زنی نمی‌گویند و چه بسا در سال‌های بعد همین را هم از آن‌ها بگیرند.

میرغفاری گفت: ساختار سه‌جانبه‌ی شورای‌عالی کار ذیل قانون کار و مربوط به بخش خصوصی است. قانون کار نیز یک قانون آمره است و برای جلوگیری از بهره‌کشی از کارگران در مقابل کارفرمایان نوشته شده است. همین قانون وظیفه‌ی تعیین حداقل حقوق را بر عهده‌ی شورایعالی کار گذاشته است. اگر قرار است قانونگذار برای حداقل دستمزد تعیین تکلیف کند، عملا واردِ حوزه‌ای شده که به آن ربطی ندارد. در واقع تصمیم‌گیری در مورد روابط بین کارگران و کارفرمایانِ بخش خصوصی وظیفه‌ی مجلس و دولت نیست که بدون حضور شرکای اجتماعی تصمیم بگیرند.

این نماینده کارگری گفت: این ساختار سه‌جانبه در دولت‌های مختلف نقض شده است، اما مسئله این است که باید برای قدرتمند کردن و واقعی‌تر کردنِ این ساختار تلاش کنیم. باید قدمی رو به جلو داشته باشیم نه اینکه هر روز یک قدم از حقوقِ خود عقب‌تر برویم؛ در واقع نباید فرصتِ چانه‌زنی را واگذار کرد.

دیگر خبرها

  • مبارزه با فساد و تأمین امنیت روانی جامعه اولویت دستگاه عدلیه است
  • تأمین امنیت روانی جامعه در اولویت دستگاه عدلیه است
  • مبارزه با فساد در اولویت برنامه‌های عدلیه است
  • جامعه کارگری پیشتاز جهش تولید و جنگ اقتصادی است
  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • فرمول تعیین دستمزد کارگران تغییر می‌کند؟
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند
  • نظامیان آمریکا از سرکوب دانشجویان حامی فلسطین دست بکشند
  • ابهامات خط و نشان ارزی در دقیقه ۹۰ مجلس یازدهم
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد