Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه اینترنتی دیفنس وان در گزارشی نوشت: پنتاگون از نحوه عملکردش درباره اعلام تعداد نظامیان دچار صدمه مغزی شده در اثر حمله موشکی روز ۷ ژانویه ایران به پایگاه هوایی عین الاسد در عراق دفاع کرد. به رغم ادعای اولیه کاخ سفید و پنتاگون در سالم ماندن نظامیان آمریکایی پس از حملات موشکی به پایگاه عین الاسد، اکنون اعلام می‌شود ۱۱۰ تن از نظامیان آمریکایی آسیب مغزی دیده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ژنرال پل فریدریش، جراح متخصص مغز و اعصاب در ستاد مشترک ارتش آمریکا در این باره اعلام کرد، عوارض آسیب مغزی اغلب نامشخص است. این علائم می‌تواند همه چیز از سردرد گرفته تا سرگیجه، مشکلات حافظه، مشکلات تعادل، مشکل در تمرکز یا تحریک پذیری را در بر بگیرد.

وی بعدازظهر دوشنبه با شرکت در یک کنفرانس خبری در مقر پنتاگون با بیان این مطلب به خبرنگاران گفت: خیلی از مردم می‌گویند چرا ما بلافاصله همه افراد دچار صدمات مغزی تراماتیک را شناسایی نکردیم؟ چون علائم و نشانه‌های این نوع صدمات مغزی نسبتا نامشخص هستند و اگرچه برخی از نظامیان - از جمله کسانی که تا شعاع پنجاه متری از انفجار موشک‌ها بوده اند و آن‌هایی که از قبل نشانه‌های صدمات ملایم مغزی در آن‌ها شناسایی شده بود - به طور خودکار زیر نظر پروتکل‌های پنتاگون قرار داشتند، ولی برخی دیگر تا مدت‌ها بعد تجربه مشاهده این علائم را به مقامات بالا گزارش نکرده بودند.

نحوه عملکردپنتاگون در تشخیص و تاخیر در اعلام شمار مصدومان حملات موشکی ایران به پایگاه نظامیان آمریکایی در عراق، زیر ذره بین افکار عمومی قرار گرفته است.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ابتدا ادعا کرد در حمله موشکی ایران به کسی هیچ آسیبی نرسیده و پس از افشای نخستین اخبار درباره شناسایی اولین گروه از نظامیان مصدوم مغزی یک هفته پس از این حملات، ترامپ سعی کرد شدت جراحت این نظامیان را کم اهمیت جلوه دهد و گفت این افراد دچار "سردرد" شده اند و صدماتشان "جدی" نیست.

ادعای اولیه ترامپ مبنی بر اینکه "حال همه سربازان ما خوب است" در شرایطی مطرح شد که ایران و آمریکا سعی داشتند از وضعیت متشنج آن زمان تنش زدایی کنند و تصمیم برای کم اهمیت جلوه دادن نظامیان مصدوم شده احتمالا بخشی از این تلاش بوده است. ولی به تدریج آمار نظامیانی که مبتلا به صدمات مغزی ملایم تشخیص داده می‌شدند همچنان افزایش یافت تا اینکه پنتاگون روز جمعه تازه‌ترین آمار را ۱۱۰ تن اعلام کرد. گفته می‌شود ۳۵ تن از این نظامیان برای ارزیابی بیشتر به آلمان اعزام شده اند. برخی دیگر نیز به منظور ادامه درمان به آمریکا بازگردانده شدند.

فریدریش همچنین از ابزار و روش‌های ارتش آمریکا برای شناسایی و تشخیص آسیب‌های مغزی دفاع کرد و گفت این ابزار‌ها آخرین بار در سال ۲۰۱۶ به روز رسانی شد و معاینه جسمانی، مشاوره با بیمار و انجام یک رشته آزمایش حافظه را در بر می‌گیرد.

وی افزود موشک‌های بالستیک واقعاً مهمات بزرگی محسوب می‌شوند و این واقعیت که هیچ کس جراحتی جسمی نداشته کاملاً خارق العاده است!

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پایگاه عین الاسد حمله موشکی ایران پنتاگون دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۵۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است

یک کارشناس برجسته انگلیسی روی کار آمدن مجدد ترامپ در آمریکا را بخصوص خطری برای اروپای شرقی دانسته و از اروپایی‌ها خواست برای استقلال در امنیت و دفاع از خود وارد عمل شوند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، بن آنسل، استاد علوم سیاسی در کالج نوفیلد دانشگاه آکسفورد و یکی از کارشناسان برجسته دموکراسی بریتانیا در گفتگویی با روزنامه دی ولت آلمان در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تحولات بین المللی غرب اقتدار خود را از دست داده است گفت: غرب نسبتا قدرت خود را از دست داده است. قبل از سال 1989، حمله به غرب توسط قدرت‌های غیر غربی، امری عادی بود. سپس اتحاد جماهیر شوروی فروپاشید و ایالات متحده آمریکا خود را به عنوان قدرت مسلط تثبیت کرد. در آن زمان، بسیاری معتقد بودند که دموکراسی بالاخره پیروز شده است. اما اینطور نبود. کم کم روسیه و چین همزمان بالا رفتند و اوج گرفتند که این منجر به از دست رفتن نسبی قدرت جهانی در غرب شد، همانطور که امروز مشاهده می کنیم.

وی درباره خطرات روی کار آمدن مجدد ترامپ در آمریکا گفت: من معتقد نیستم ترامپ ساختار به اصطلاح دموکراسی آمریکا را تهدید می کند. او تصمیمی برای دور زدن کنگره یا محدود کردن حق رای نمی گیرد. اما او تهدیدی برای دموکراسی در اروپای شرقی است. او در صورت وقوع جنگ از استونی، لتونی یا لیتوانی دفاع نخواهد کرد. بنابراین کشورهای اروپایی باید وارد عمل شوند. اروپایی‌ها اکنون متوجه شده‌اند که دیگر نمی‌توانند به آمریکایی‌ها برای محافظت ازخود تکیه کنند. اروپای ها باید سال ها پیش، زمانی که ایالات متحده قبلاً در این باره شکایت می کرد، درباره معنای آن بحث می کردند. اما هیچ کس این شکایات را جدی نگرفت.

وی در ادامه همچنین به افزایش محبویت احزاب راست پوپولیستی در آستانه انتخابات اروپا پرداخته گفت: بسیاری از نارضایتی ها و بی اعتمادی در غرب از این واقعیت ناشی می شود که رشد اقتصادی در اکثر کشورها برای دو دهه راکد بوده است. سیاست ما در این شرایط منفی‌تر و توزیع‌کننده‌تر می‌شود. با توجه به این موضوع، خوشحال کردن مردم بسیار دشوار است، زیرا همه معتقدند که زندگی برای آنها سخت تر از والدینشان است.

ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشتترامپ محدودیت‌های جدید در پرونده کلاهبرداری خود را پذیرفت

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افشاگری سی‌ان‌ان از فاجعه فرودگاه کابل هنگام خروج نظامی آمریکا
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • طرح سرویس مخفی آمریکا برای محافظت از ترامپ در صورت زندانی شدن
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • پنتاگون: از طرح حمله اسرائیل به رفح خبر نداریم
  • هشدار پنتاگون به عراق درباره ادامه حملات علیه نیروهای آمریکا
  • کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است
  • پنتاگون: آمریکا مذاکرات با نیجر را آغاز کرد 
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • پنتاگون: مذاکرات بر سر خروج نظامی از نیجر آغاز شد