Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، حسین مدرس خیابانی در نشست هماهنگی طرح نظارت و بازرسی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان که با حضور رضا رحمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت در حال برگزاری است، گفت: اگرچه وزارت بهداشت اجازه برگزاری همایش سراسری نظارت و بازرسی ایام پایانی سال، ایام نوروز و ماه مبارک رمضان را مطابق با برنامه صادر نکرد، اما مشابه آن همایش، به صورت ویدئوکنفرانس امروز اجرایی شده؛ این در حالی است که مجموعه تنظیم بازار و دستگاه‌های نظارتی در برهه‌های مختلف امسال از جمله مقاطع همراه با شوک‌های تورمی، افزایش قیمت بنزین و شیوع ویروس کرونا، امتحان خود را به خوبی پس داده‌اند؛ اما تکمیل کننده همه این اقدامات، تنظیم بازار شب عید است که باید تلاش شود مایحتاج مورد نیاز مردم به موقع تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آغاز برنامه‌های تنظیم بازار از دی ماه

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: برنامه‌های تنظیم بازار از دی ماه آغاز شده و در سه بخش تامین، توزیع، کنترل و نظارت نیز برنامه ریزی های مختلفی تاکنون اجرایی شده است، این درحالی است که به لحاظ تولید، وضعیت بسیار مطلوبی در حوزه کالاهای مورد نیاز شب عید و تامین و تدارک کالاهای اساسی مورد نیاز مردم، در کشور به چشم می‌خورد و ذخایر کالایی در سطح قابل قبولی قرار دارد.

وی با اشاره به وفور کالای اساسی در انبارها و بنادر جنوبی و شمالی کشور تصریح کرد: در حال حاضر، یکی از مسائل و مشکلات پیش روی ستاد تنظیم بازار، دپو و رسوب بیش از حد کالاهای اساسی در بنادر جنوبی و شمالی کشور است که مشخصاً عصر امروز، در دفتر معاون اقتصادی رئیس جمهور جلسه‌ای در رابطه با تسهیل برای کاهش رسوب کالا برگزار خواهد شد.

ورود تقاضای مضاعف به بازار برای خرید کالاهای اساسی به دلیل شیوع کرونا

مدرس خیابانی در خصوص رفتارهای هیجانی مردم در روزهای گذشته در پی شیوع ویروس کرونا گفت: تدارک خوبی برای این افزایش تقاضا دیده شده و هیچ گونه جای نگرانی در بازار برای تامین نیاز مردم وجود ندارد، این در حالی است که افزایش تقاضای ایام پایانی سال را پیش بینی کرده بودیم؛ چراکه هر سال به طور طبیعی، مردم بعد از دریافت عیدی و پاداش سالانه خود، اقدام به خرید مایحتاج خود تا نیمه‌های فروردین و به میزان دو برابر نیاز عادی خود می‌کنند؛ به هر حال مردم نیز باید بدانند که در فروشگاه‌های زنجیره‌ای، می‌توانند به حد نیاز خود و به وفور، کالا را تهیه کنند.

توزیع مداوم کالاهای تدارک دیده شده برای توزیع در نمایشگاه‌های بهاره

وی با اشاره به دستور وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای لغو برگزاری نمایشگاه‌های بهاره در سراسر کشور، افزود: مجموعه کالاهایی که برای برگزاری نمایشگاه‌های بهاره تدارک دیده شده بود به مرور توزیع می‌شود، اما به هر حال باید توجه داشت که شرایط کنونی بازار، دارای یک فضای هیجانی است؛ این در حالی است که در هیچ ویروسی که در دنیا شیوع یافته، وجهه سیاسی غالب نبوده است، به نحوی که اکنون یکی از مقامات آمریکایی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در چین اعلام کرد که ایالات متحده آمریکا به دنبال توقف اقتصاد چین است، پس این امر نشان می‌دهد که بخشی از نگرانی مردم برای مقابله با این ویروس و کنترل و مدیریتی که باید در این حوزه صورت گیرد، کاملاً طبیعی است، ولی فشار رسانه‌های بیرونی معاند و فضای مجازی، به این تلاطم و نگرانی دامن می‌زند.

مدرس خیابانی با اشاره به وارد شدن تقاضای مضاعف مردم برای خرید کالاهای اساسی به بازار به دلیل نگرانی از شیوع ویروس کرونا گفت: بخشی از این نگرانی باعث هجوم مردم به فروشگاه‌ها برای خرید کالاهای اساسی شده و به این منظور، مردم باید بدانند که کالا به وفور در بازار وجود دارد و اگر بیش از حد خرید کنند، ممکن است که بخشی از سرمایه و نقدینگی خود را حبس کنند؛ چراکه بخشی از کالاها قابل نگهداری نیست و مایحتاج عمومی مردم، مواد غذایی و فاسدشدنی است و تاریخ مصرف آن می‌گذرد.

وی افزود: وزارت صنعت به اصناف، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، میادین میوه و تره بار و واحدهای صنفی ابلاغ کرده که توزیع کالاها را بدون وقفه و بدون محدودیت کالا توزیع کنند.

بخشی از نگرانی مردم در بازار ناشی از فضای سیاسی رسانه‌های معاند است

وی افزود: همچنین با دستور وزیر صنعت و ابلاغ قائم مقام وزیر صمت به شرکت بازرگانی دولتی و شرکت پشتیبانی امور دام، کالا بدون محدودیت و به میزان تقاضای بازار، عرضه خواهد شد و جای نگرانی نیست.

به گفته مدرس خیابانی، اتفاقی که در چند روز اخیر در سایه شیوع ویروس کرونا در بازار کالاها رخ داده، طبیعی بوده و حاکی از نگرانی مردم است که امیدواریم دستگاه‌های ذیربط شیوع این بیماری را کنترل کنند، اما نگرانی مضاعفی نیز در این رابطه از سوی فضای مجازی به جامعه تزریق می‌شود که بخشی از آن جنبه سیاسی دارد.

وی با بیان اینکه کالاهای اساسی به اندازه کافی ذخیره سازی شده است؛ گفت: تدارک خوبی برای تامین کالاهای مورد نیاز نمایشگاه‌های بهاره دیده شده بود که به دلیل تجمعات ناشی از آن، وزارت بهداشت اجرای آن را ملغی اعلام کرده است، بنابراین کالاهای تدارک دیده شده برای توزیع در این نمایشگاه‌ها، در میادین میوه و تره بار و فروشگاه‌های زنجیره‌ای تزریق خواهند شد؛ این در حالی است که همواره در ایام اسفندماه، بیشتر از عرضه‌های معمول، کالا تزریق می‌کردیم، اما فراوانی کالا بیش از دو برابر نیاز کشور است و هر چقدر تقاضا افزایش یابد، کالا برای پاسخگویی وجود دارد؛ در حالی که مردم نباید نقدینگی خود را محبوس کنند و کالا را به میزان فزاینده ای که نیاز به آن ندارند، خرید کنند.

فروکش کردن تب خرید کالا تا دو هفته آینده

مدرس خیابانی پیش بینی کرد که رفتار هیجانی حداکثر تا دو هفته آینده همراه بازار باشد و گفت: سازمان میادین میوه و تره بار، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و همه مجموعه اصناف آمادگی دارند که مثل سالهای قبل، پاسخگو باشند؛ این در حالی است که بخش عمده‌ای از کالاها ذخیره سازی مطلوبی دارند و بیش از دو برابر نیاز کشور موجودی وجود دارد؛ پس این کالاها بدون محدودیت به استان‌ها و شبکه‌های توزیع مطمئن، ارایه خواهند شد.

حاشیه امنی برای محتکران وجود ندارد

وی اظهار داشت: آنچه که امروز ما را گرد هم آورده است، از جنس حلقه سوم یعنی کنترل و تشدید نظارت است، پس باید درست بر روی مراکز نگهداری کالا متمرکز شد و به تخلفات احتکار و امتناع از عرضه به سرعت رسیدگی شود. البته ما موجودی کالا را در سامانه انبارها تحت نظر داریم و حاشیه امنی برای انبارها نیست؛ ضمن اینکه لیست کالاهایی که ارز ۴۲۰۰ تومانی گرفته‌اند، به سازمان‌های نظارتی از جمله دادستانی و وزارت اطلاعات ومراجع ذیربط ارایه شده است.

مدرس خیابانی گفت: همه کالاها تحت رصد و کنترل سازمان حمایت است و بازرسان اتاق اصناف ایران و تهران نیز بازار را کنترل می‌کنند و در عین حال، سازمان تعزیرات حکومتی نیز همچون سال ۹۸ که همکاری بسیار خوبی را شکل داده بود، همکاری را ادامه خواهند داد.

وی افزود: همه تلاش‌های باید منجر به این باشد که بازار آرامی را به مردم تحویل دهیم، این در حالی است که در بخش کالارسانی نیز، شبکه عظیمی همچون شبکه اصناف دارند که فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه و تره بار و نیز به کمک آنها نیز حضور دارند. بخش عمده‌ای از این نگرانی و رفتار غیرطبیعی که در خرید داریم، عمدتاً از جنس نگرانی‌های ناشی از اطلاع رسانی فضای مجازی است، اما جای نگرانی نیست؛ به هر حال در قرارگاهی که شیوع ویروس کرونا را کنترل می‌کند، دولت مسلط است.

مدرس خیابانی گفت: مجموعه دولت نیز وزارت بهداشت را کمک می‌کند که بیماری را کنترل کند، ضمن اینکه مجموعه ستاد تنظیم بازار و وزارت صنعت نیز همراهی کامل دارند و طرح‌های ویژه نظارتی ما نیز از اول اسفندماه کلید خورده است که به هر حال مانور و گشت‌های نظارتی را هم با قدرت پیش خواهیم برد.

اصناف و مردم به هم رحم کنند، کالا کافی است نباید مردم تحت فشار باشند

وی افزود: هیچ اتفاق جدیدی در بازار نیست، ولی به بهانه کرونا بخشی از کالاهای خاص خریداری می‌شود، این در حالی است که در مورد لیموترش و سیر، اگرچه به گفته معاون وزیر بهداشت خیلی تاثیری در پیشگیری از این بیماری ندارند، اما به هر حال کالاها به اندازه کافی در تدارک قرار دارد و بخشی از این افزایش خرید، به رونق و اشتغال مجموعه‌های صنفی کمک می‌کند؛ پس ما نگران نیستیم و بیش از حد تصور مردم، ذخیره سازی صورت گرفته است؛ اما مردم باید نگران باشند که این کالاها تاریخ مصرف دارند، پس تقاضای خرید خود را به مرور وارد بازار سازند.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت از سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان درخواست کرد تا کنترل ویژه بر روی بازار صورت گیرد؛ این درحالی است که امروز مردم انتظار دارند که به موقع بازار کنترل شده و به شکایات آنها به موقع رسیدگی شود.

وی افزود: اتاق اصناف تهران و ایران و حتی اتاق بازرگانی نیز به میدان بیایند و علاوه بر توزیع مطمئن کالاهای مورد نیاز مردم، هوای هموطنان را داشته باشند و اعلام کنند که کاسبان و مغازه داران هوای مردم را دارند و دولت نیز همه آنچه که در توان دارد را به میدان خواهد آورد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: ویروس کرونا ستاد تنظیم بازار شرکت پشتیبانی امور دام اتاق اصناف تهران وزارت اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۷۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از طرح‌های مختلف همزمان با روز شوراها در بوشهر

رئیس شورای اسلامی استان بوشهر با اشاره به اینکه در هفته شوراها برنامه‌های مختلف فرهنگی، هنری، عمرانی و اجتماعی تدوین شده است، گفت: در این هفته از طرح‌های مختلف در شهرها و روستاهای استان بوشهر بهره‌برداری می‌شود. - اخبار استانها -

عبدالخالق برزگرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با گرامیداشت هفته شوراها از 9 تا 15 اردیبهشت اظهار داشت: در این هفته برنامه‌های مختلفی تدارک و تدوین شده است.

وی، عناوین هفته شوراها را برشمرد و گفت: 9 اردیبهشت به‌عنوان شوراها، تولید با مشارکت مردمی، 10 اردیبهشت، شوراها  و مشارکت اجتماعی زنان، 11 اردیبهشت شوراها و ارتقای سرمایه اجتماعی، 12 اردیبهشت شوراها و شاخص‌های کیفیت زندگی، 13 اردیبهشت شوراها و شادابی و نشاط اجتماعی، 14 اردیبهشت شوراها و رونق تولید و کارآفرینی و 15 اردیبهشت شوراها و درآمد پایدار محلی نامگذاری شده است.

رئیس شورای اسلامی استان بوشهر تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستاها را یکی از نقاط عطف تاریخ سیاسی ایران نام برد و افزود: تشکیل شوراهای اسلامی را نشان از ظرفیت سیاسی ایران برای جلب مشارکت بیشتر مردم در اداره امور کشور، تحقق مردم سالاری دینی و تمرکززدایی دارد.

برزگرزاده با بیان اینکه تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا نقش مهمی در تحقق مشارکت مردم در فعالیت‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و عمرانی دارد اضافه کرد: این نهاد در تسریع و تسهیل فرآیندهای توسعه، تقویت ارتباط و تعامل مردم با حاکمیت، بهره‌گیری مطلوب از ظرفیت، توان و قابلیت‌های مردم به‌عنوان بازیگران و کنشگران اصلی و صاحبان اصلی نظام در فرایند توسعه ملی نقش تاثیرگذاری دارد.

وی، 9 اردیبهشت را مصادف با فرمان تاریخی امام راحل(ره) در سال 1358 مبنی بر تثبیت حاکمیت ملت ایران در سرنوشت خویش و تشکیل شوراهای اسلامی اعلام و خاطرنشان کرد: ارتقای شأن منزلت و جایگاه شوراهای اسلامی پایه شامل عشایر، روستایی و شهری در بخش، شهرستان و استان هدف از برگزاری مراسم روز شوراهاست.

رئیس شورای اسلامی استان بوشهر بهره‌گیری از ظرفیت شوراهای اسلامی در تحقق شعار سال، پیشبرد اهداف و برنامه‌های نظام اسلامی و معرفی دستاوردهای شوراهای اسلامی به مردم و سایر دستگاه‌های اجرایی را از دیگر اهداف اجرا برنامه‌های هفته شوراها دانست.

برزگرزاده، هم‌اندیشی با صاحبان علم و تجربه، جوانان، زنان، نخبگان و اقشار مختلف مردم را از دیگر اهداف برگزاری این مراسم ذکر و بیان کرد: این هم‌اندیشی در راستای بررسی آسیب‌ها و چالش‌های پیش‌روی شوراهای اسلامی و راهکارهای برون‌رفت از آنها برگزار می‌شود.

وی تجلیل از برترین‌های خانواده بزرگ شوراهای اسلامی و شهروندان نمونه برتر در تعامل با شوراها را از دیگر امور در این هفته دانست و اضافه کرد: در هفته شوراها ضمن برگزاری همایش با حضور منتخبین شوراهای اسلامی شهر و روستا در سطح استان بوشهر و شهرستان‌‌ها، از اقدامات و فعالیت‌های شوراهای اسلامی شهر و روستا تجلیل می‌شود.

رئیس شورای اسلامی استان بوشهر تعداد اعضای شوراهای استان را یک‌هزار و 460 نفر دانست و خاطرنشان کرد: در استان بوشهر 10 شورای اسلامی در سطح شهرستان، 25 شورا در بخش‌ها و 40 شورا در سطح شهرها تشکیل شده است.

برزگرزاده با بیان اینکه در مجموع یک‌هزار و 250 نفر عضو شوراهای روستایی این استان هستند، تصریح کرد: 150 نفر اعضای شوراهای اسلامی روستاهای استان بانو و مابقی آقایان هستند.

وی تعداد اعضای شورای اسلامی شهرهای استان بوشهر را 210 نفر اعلام کرد و گفت: در هفته شوراها برنامه‌های مختلف فرهنگی، هنری، عمرانی و اجتماعی تدوین شده و در این هفته از طرح‌های مختلف در شهرها و روستاهای استان بوشهر بهره‌برداری می‌شود.

رئیس شورای اسلامی استان بوشهر وی جایگاه شوراها در قانون اساسی را بسیار رفیع دانست و افزود: اعضای شوراهای اسلامی طبق وظیفه قانونی، همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم و به‌صورت مستمر پیگیر حل مشکلات مردم در بخش‌های مختلف هستند.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • بهره‌برداری از طرح‌های مختلف همزمان با روز شوراها در بوشهر
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد