Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: با وجود بارش‌های قابل توجه در پاییز و زمستان امسال و وجود رطوبت کافی در اعماق خاک، انتظار می‌رود تا بهار امسال ملخ‌های صحرایی به سیستان و بلوچستان نیز وارد شوند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: با وجود بارش‌های قابل توجه در پاییز و زمستان امسال و وجود رطوبت کافی در اعماق خاک، انتظار می‌رود تا بهار امسال ملخ‌های صحرایی به سیستان و بلوچستان نیز وارد شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محسن حیدری داشت: از ابتدای سال زراعی تا امروز سه شنبه ۱۳۱ میلی متر باران در استان باریده که نسبت به بلندمدت ۱۶۰ درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه بارش‌های پنج ماه اخیر استان ۱۵ درصد از تمام بارش‌های سال زراعی گذشته نیز بیشتر است، افزود: بر اساس خروجی الگو‌های بلندمدت بارش انتظار می‌رود در ادامه سال و ابتدای سال آینده نیز سامانه‌های بارشی سیستان و بلوچستان را فرا گیرد.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: به طور کلی در ادامه اسفند تا ۱۱ فروردین بارش‌های نیمه شمالی و جنوبی استان بیش از نرمال ارزیابی می‌شود.

حیدری با بیان اینکه نرم بارش‌های دریافتی استان در اسفند و فروردین ماه به ترتیب ۲۰.۵ و ۱۵.۵ میلی متر است، گفت: امید است با بارش‌های اسفندو فروردین، میانگین بارش استان به بیش از ۱۵۰ میلی متر برسد.

وی با تأکید بر اینکه مدل‌های جوی بلند مدت از صحت ۷۰ درصدی برخوردار هستند، افزود: با توجه به فاصله زمانی باقی مانده تا فروردین و اردیبهشت، نمی‌توان پیش بینی دقیقی از میزان بارش‌های استان در ماه‌های آینده ارائه کرد.

این مسئول در ادامه با اشاره به رطوبت باقی مانده از فعالیت سامانه‌های اخیر در اعماق خاک و رویش گیاهان در دشت‌های نیمه جنوبی استان، گفت: شرایط هجوم ملخ‌های صحرایی در زمین و لایه‌های زیرین جو سیستان و بلوچستان وجود دارد و احتمال می‌رود این حشره مزاحم در فصل بهار وارد استان شود.

حیدری ادامه داد: دمای مناسب هوا، وزش باد‌های غربی-جنوب غربی در لایه‌های زیرین جو و ادامه بارش‌ها پیش بینی هجوم ملخ‌های صحرایی به استان را قوت می‌بخشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ملخ سیستان و بلوچستان ملخ صحرایی بارش باران سیستان و بلوچستان ملخ های صحرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۹۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار وقوع سیلاب در افغانستان

ریاست هواشناسی وزارت ترانسپورت و هوانوردی طالبان از احتمال بارش برف، بارش شدید باران، رعد‌وبرق و سرازیرشدن سیلاب‌ در ۱۷ ولایت کشور هشدار داده است.

این ریاست بارش برف و باران و سرازیرشدن سیلاب‌ را برای فردا (دوشنبه، ۱۰ ثور) در ولایت‌های بدخشان، تخار، سمنگان، بغلان، نورستان، کنر، لغمان، ننگرهار، پنجشیر، کاپیسا، پروان، بامیان، کابل، میدان وردک، لوگر، پکتیا و خوست پیش‌بینی کرده است.

ریاست هواشناسی افغانستان همچنین میزان بارش باران را در نقاط مختلف این ولایت‌ها بین ۱۵ تا ۳۰ میلی‌متر پیش‌بینی کرده است.

گفتنی است که در روزهای اخیر شمار زیادی از ولایت‌های کشور شاهد بارش شدید باران و سرازیرشدن سیلاب‌ بوده است.

به تازگی وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طبیعی اعلام کرد که بارندگی و سیلاب در سه روز اخیر در کشور جان هشت نفر را گرفته و سه نفر را زخمی کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • هشدار وقوع سیلاب در افغانستان
  • ورود سامانه بارشی به جو استان
  • بارش‌ ها ادامه دارد | کاهش نسبی دما در روزهای پایانی هفته
  • صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی + جزئیات
  • صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی  + جزئیات | امروز کدام مناطق بارانی است؟
  • هشدار هواشناسی برای خودداری از اتراق در حاشیه رودخانه‌ها
  • هشدار سطح زرد هواشناسی اصفهان درباره موج جدید بارش‌های همرفتی
  • باران چگونه تنش آبی سیستان و بلوچستان را شست؟
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به رگبار باران و وزش باد شدید
  • بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌ها | جزئیات خسارت از زبان سخنگوی مدیریت بحران