Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@07:59:44 GMT

با پولدارترین مهندسان دنیا آشنا شوید

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۴۰۴۸۴

با پولدارترین مهندسان دنیا آشنا شوید

همه آن‌ها میلیاردر نمی‌شوند. می‌شوند؟ میلیاردر بودن یک چیز متفاوت است و برای آنکه تبدیل به یکی از آن‌ها شوی باید کاری خارق‌العاده‌ای انجام دهی.

در ادامه اسامی بعضی مهندسانی را می‌آوریم که کاری خارق‌العاده انجام داده‌اند و حالا تبدیل به پولدارترین مهندسان دنیا شده‌اند.

جف بیزوس

جف بیزوس که یک کارآفرین در صنعت پیشگام تجارت الکترونیک است، در سال ۱۹۹۴ تصمیم گرفت فعالیت خود در حوزه مالی را ترک و رؤیای خود را دنبال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیزوس قبل از ایجاد شرکت خود یعنی آمازون که بر پایه اینترنت بود، در وال استریت برای بسیاری از شرکت‌های مختلف کار کرده بود. او با فیتل- یک شرکت ارتباطات راه دور- کار خود را آغاز کرد سپس به بنکرز تراست رفت تا ساختار شبکه آن‌ها را توسعه دهد. آخرین شغل او در شرکت D.E Shaw به‌عنوان مهندس فنی بود. آمازون به‌عنوان یک کتابفروشی آنلاین شروع شد و حالا بزرگ‌ترین شرکت خرده‌فروشی آنلاین در جهان است. در سپتامبر ۲۰۱۸ آمازون، دومین شرکت در جهان (پس از اپل) بود که به یک تریلیون دلار سرمایه در بازار رسید.   دانشگاه محل تحصیل: پرینستون (در رشته مهندسی برق و علوم کامپیوتر)

میزان ثروت: ۱۱۶ میلیارد دلار

منبع سرمایه: سایت آمازون

برنارد آرنالت

برنارد آرنالت یک تاجر فرانسوی و رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت معروف چند ملیتی لوازم لوکس با نام لویی ویتان است. او مدرک مهندسی خود را از دانشگاه اکول پلی تکنیک دریافت کرده و بعضی از برند‌های لوکس مثل کریستین دیور را نیز کنترل می‌کند.

 دانشگاه محل تحصیل: اکول پلی تکنیک فرانسه

میزان ثروت: ۱۱۲ میلیارد دلار

منبع سرمایه: لویی ویتان

بیل گیتس

بیل گیتس، بنیانگذار شرکت مایکروسافت، یکی از تأثیرگذارترین افراد دنیای تکنولوژی باقی‌مانده است. با وجود آنکه او تحصیلات خود در دانشگاه هاروارد را به پایان نرساند، کار‌های فوق‌العاده‌اش در زمینه علوم کامپیوتری باعث شد که به او مدرک افتخاری از این دانشگاه اعطا شود. گیتس بعد از ترک مایکروسافت، کار‌های بشردوستانه متعددی را دنبال کرد. او تا سال ۲۰۲۰ بیش از ۳۵ میلیارد دلار از طریق بنیاد بیل و ملیندا گیتس به برنامه‌های تحقیقاتی مختلف علمی و سازمان‌های خیریه اهدا کرده است.

دانشگاه محل تحصیل: هاروارد (افتخاری) 

میزان ثروت: ۱۰۸ میلیارد دلار

منبع سرمایه: شرکت مایکروسافت   کارلوس اسلیم هلو

کارلوس اسلیم، تاجر، سرمایه‌گذار و نیکوکار مکزیکی است. او در سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ ثروتمند‌ترین فرد دنیا بود تا اینکه بیل گیتس جایش را گرفت. او اخیرا به واسطه سرمایه‌گذاری از طریق هلدینگ گروپو کارسو، مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره تلمکس، آمریکا موویل و سامسونگ مکزیک است.

دانشگاه محل تحصیل: دانشگاه ملی خودمختار مکزیک 

میزان ثروت: ۶۲ میلیارد دلار

منبع سرمایه: گروپو کارسو، دایورسیفاید

مارک زاکربرگ

مارک زاکربرگ اخیرا در سن ۳۴ سالگی به‌عنوان جوان‌ترین فردی که تا به حال به چنین ثروتی دست پیدا کرده، شناخته شده است. او فیسبوک را از خوابگاهش در دانشگاه هاروارد همراه ادواردو ساورین، داستین موسکوویتز و ۲ نفر دیگر از دوستانش آغاز کرد. همه چیز برای سرگرمی بود تا اینکه زوکربرگ تصمیم گرفت این شبکه اجتماعی داخلی را به دانشگاه‌های دیگر نیز وسعت دهد. بعد از ۶ سال فیسبوک ۵۰۰ میلیون کاربر داشت. او که هاروارد را نیمه کاره رها کرده بود، در سال ۲۰۱۷ مدرک افتخاری این دانشگاه را دریافت کرد. 

دانشگاه محل تحصیل: هاروارد (افتخاری) 

میزان ثروت: ۷۶ میلیارد دلار

منبع سرمایه: شرکت فیسبوک
 لری پیج

لری پیج همراه سرگئی برین، شرکت آلفابت و گوگل را ۲۱ سال قبل تاسیس کردند. این دو همدیگر را در دانشگاه استنفورد و سر کلاس‌های درس وقتی پیگیر دریافت مدارک افتخاری این دانشگاه بودند، ملاقات کردند. او مخترع مشهورترین الگوریتم جست‌و‌جو در گوگل است.

دانشگاه محل تحصیل: دانشگاه میشیگان و دانشگاه استنفورد (رشته مهندسی کامپیوتر) 

میزان ثروت: ۶۱ میلیارد دلار

منبع سرمایه: شرکت آلفابت   موکش آمبانی

موکش آمبانی در ۱۲ سال گذشته به‌عنوان ثروتمندترین فرد هندوستان شناخته شده است. صنایع ریلاینس در سال ۲۰۱۸ درآمد سالانه ۶۰ میلیارد دلار را به نام خود ثبت کرده است و بیشترین جهش را در رتبه‌بندی فورچون میان شرکت‌های دنیا داشته است. این شرکت در اوایل دهه ۶۰ میلادی توسط پدرش تاسیس شد. او از جوانی وارد کسب و کار خانوادگی شد. از سال ۲۰۱۴ او و خانواده‌اش که در آنتیلا زندگی می‌کنند، صاحب گران‌ترین خانه جهان با قیمت ۲ میلیارد دلار هستند.

دانشگاه محل تحصیل: مؤسسه صنایع شیمیایی هندوستان، مهندسی شیمی

میزان ثروت:60 میلیارد دلار

منبع سرمایه: صنایع ریلاینس (RIL)   سرگئی برین

سرگئی برین در سن ۶ سالگی همراه با خانواده‌اش از اتحادیه جماهیر شوروی سابق به آمریکا مهاجرت کردند. او در دانشگاه مریلند ریاضیات و بعد علوم کامپیوتر خواند. در دوره‌ای که در دانشگاه استنفورد حضور داشت با همکار و شریکش -لری پیج میلیاردر- آشنا شد و هر دو کاری کردند که دنیای اینترنت و روش جست‌و‌جو در آن تغییر کرد. برین بیشتر به‌خاطر نوآوری‌هایش در تکنیک‌های داده‌کاوی که بعدا در گوگل استفاده شد، شناخته می‌شود.

دانشگاه محل تحصیل: دانشگاه مریلند و دانشگاه استنفورد (رشته مهندسی کامپیوتر) 

میزان ثروت: 60 میلیارد دلار

منبع سرمایه: شرکت آلفابت

مایکل بلومبرگ

مایکل بلومبرگ یک شرکت خصوصی مالی، نرم‌افزاری، اطلاعات محور و رسانه‌ای است که مقر آن در نیویورک است. مایکل بلومبرگ پایه‌گذار این شرکت، سیاستمدار و تاجر آمریکایی و صد و هشتمین شهردار نیویورک است. بعد از تکمیل تحصیلاتش در رشته مهندسی در دانشگاه جان هاپکینز در سال ۱۹۶۴ و رشته ام‌بی‌ای در مدرسه تجارت هاروارد، کار خود را در وال استریت به‌عنوان کارگزار اوراق بهادار آغاز کرد. ۱۰ سال طول کشید تا شرکت خود را تاسیس کند و بلومبرگ تا سال ۲۰۱۵ از مرز ۳۲۵ هزار مشترک سالانه عبور کرد.

دانشگاه محل تحصیل: جان هاپکینز، رشته مهندسی برق 

میزان ثروت: ۵۶ میلیارددلار

منبع سرمایه: شرکت بلومبرگ

چارلز کوک 

چارلز کوک، برادر بزرگ‌تر دیوید کوک است و هم‌اکنون به‌عنوان مدیرعامل صنایع کوک فعالیت می‌کند. اگر چه او در خانواده‌ای ثروتمند به دنیا آمد، اما در سال‌های اولیه با سختی‌ها و کشمکش‌های بسیاری روبه‌رو شد. در مصاحبه‌ای چارلز توضیح داد پدرش به‌شدت می‌خواست که او سخت کار کند، انگار که محروم‌ترین فرد جهان باشد. وی دارای مدرک لیسانس مهندسی عمومی و فوق لیسانس مهندسی مکانیک است.

دانشگاه محل تحصیل:‌ام‌ای تی    

میزان ثروت: ۴۵ میلیارد دلار

منبع سرمایه: صنایع کوک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر علم و دانش مهندس مارک زاکربرگ جف بزوس بیل گیتس دانشگاه محل تحصیل دانشگاه استنفورد میلیارد دلار رشته مهندسی میزان ثروت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۰۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند

 غلامرضا رضایی در گردهمایی سه روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد ضمن بیان ظرفیت‌های این دانشگاه، دستاوردهای انقلاب اسلامی در دانشگاه‌ها را تشریح کرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه سیستان و بلوچستان ۱۱ هزار دانشجو دارد، اظهار کرد: این دانشگاه در تمام شاخص‌های وزارت علوم در طول عمر انقلاب اسلامی رشد داشته است.

رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان با اشاره به عملکرد مرکز مشاوره این دانشگاه گفت: مرکز بهداشت و مشاوره این دانشگاه نسبت به سال‌های قبل بسیار متحول شده است.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان نیز بیان کرد: مدیران مراکز مشاوره و مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های کشور گرد هم جمع شدند تا نظام مسائل جسمانی و روانی و اجتماعی جامعه دانشجویی را مورد بحث و بررسی قرار دهند زیرا جنس مسائل هر دانشگاه متفاوت و در حال تغییر است.
دکتر ابراهیم نعیمی افزود: باید مدیران، هم اندیشی داشته باشند و این تغییرات را در نظام مسائل بررسی و چالش‌ها را در جلسات و کمیسیون‌ها مطرح کنند و برای برون رفت از این چالش‌ها به راهکارهای اجرایی و محکم برسند.
وی بیان کرد: قطعا دانشجویانی که وارد دانشگاه می‌شوند، متولدین دهه ۸۰ هستند که سن نوجوانی را به تازگی پشت سر گذاشته و چالش‌هایی را پیش رو دارند که همکاران مشاوره دانشگاه‌ها هم نوع برخوردشان و هم تلاش‌شان برای حل نظام مسائل دانشجویان متفاوت است که امیدواریم در این جلسات با استفاده از تجربیات و آخرین پژوهش‌ها و یافته‌هایی که به اشتراک می‌گذارند به شرایط بهتر دست پیدا کنیم.

سیستان و بلوچستان رنگین کمان فرق و مذاهب

سوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز در این همایش اظهار کرد: این استان در میان افکار عمومی به عنوان رنگین کمان فرق و مذاهب به شمار می‌آید، شهدای شاخصی همچون شهید میرحسینی دارد و کوچکترین شهید کشور شهید سبیل اخلاقی در نیکشهر است.

حجت الاسلام عبدالواحد بامری بیان کرد: یکی از رویش‌های ارزشمند انقلاب اسلامی در سیستان و بلوچستان، وجود این دانشگاه است که ۴۲۰ نفر هیات علمی و ۵۰ استاد تمام دارد و در سال گذشته در میان رتبه بندی کشور رتبه ۱۲ را از لحاظ علمی و آموزشی کسب کرد.

مدیر مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه سیستان و بلوچستان، نیز در این همایش گفت: رویکرد دفتر مشاوره در ابتدا پیشگیرانه است که با استفاده از مشاوران و کارشناسان مربوطه در این راستا اقدام می‌کنیم.

زهرا نیکبخت افزود: ۱۲ مشاور و روانشناس در دانشگاه سیستان و بلوچستان راستای کمک به دانشجویان تلاش می‌کنند تا در ارائه خدمات به دانشجویان اقدامات ارزنده‌ای انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • قهر پسران دهه هشتادی با دانشگاه
  • شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا
  • فیلم| عاقبت آزادی‌بیان درآمریکا؛ قرار دادن دانشجویان و اساتید اخراجی دانشگاه کلمبیا در لیست سیا و منع آنها از تحصیل و اشتغال
  • فهرست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت اعلام شد
  • با شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا آشنا شوید | آغاز تا انجام اومااویا
  • برگزاری رویدادی برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • اینجا از هر ۱۰ سرمایه، ۹ تا بر باد می‌رود
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد/ تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است