Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر از اختصاص ۲۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات کمک‌های فنی اعتباری برای پرداخت یارانه به تسهیلات تأسیسات گردشگری به منظور حمایت از طرح‌ها و ایجاد اشتغال و توسعه گردشگری استان همدان خبر داد.

قاسمی گفت: طی سال جاری میراث فرهنگی با اعتباری که از طریق وزارت خانه و از محل اعتبارات صندوق ارزی و به صورت ریالی به استان‌ها اختصاص داده آماده پرداخت تسهیلات به طرح‌های گردشگری و ایجاد زیرساخت‌ها است و در ۱۱ ماه گذشته بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان از این محل در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اداره کل میراث فرهنگی استان همدان به منظور توسعه گردشگری و ایجاد زیرساخت‌های مناسب و به منظور بالا بردن سطح خدمات به گردشگران ابزار و مشوق‌های قانونی متنوعی را برای سرمایه گذاران ایجاد کرده است.

قاسمی از جمله این مشوق‌ها را ارائه تسهیلات ارزان قیمت از منابع مختلف بانکی و تخفیف در عوارض‌های قانونی تغییر کاربری زمین، صدور نقشه پروانه ساختمانی برشمرد و گفت: این اقدامات با همکاری دستگاه‌ها برای علاقمندان سرمایه گذاری در بخش گردشگری فراهم شده و بر همین اساس در حال حاضر بیش از ۱۵ پروژه با مبلغی بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان و اشتغال حدود ۲۳۰۰ نفر در بخش گردشگری استان در حال اجرا است.

تهیه طرح پروژه مطالعاتی محور بهار - لالجین استان همدان

معاون سرمایه گذاری میراث فرهنگی همدان همچنین گفت: در راستای جذب سرمایه گذاری در بخش گردشگری و توسعه زیرساخت‌ها و جاذبه‌های متنوع گردشگری استان همدان و در ادامه طرح مطالعاتی دامنه شمالی الوند و تعیین محدوده‌های منطقه نمونه گردشگری با همکاری دانشگاه بوعلی سینای همدان نسبت به طراحی سایت گردشگری خورزنه همدان اقدام شد.

علیرضا قاسمی گفت: در همین راستا سایت گردشگری خورزنه همدان که دارای جاذبه‌های تاریخی و طبیعی متنوعی است طراحی و در قالب یک بسته سرمایه گذاری آماده ارائه به سرمایه گذاران و علاقمندان فعالیت در این حوزه است.

وی بابیان اینکه پروژه مطالعاتی محور بهار، لالجین توسط معاونت سرمایه گذاری در حال تهیه است، گفت: این پروژه که از پروژه‌های مهم و محرک توسعه استان همدان است در سال جاری از محل اعتبارات استانی به منظور شناسایی ظرفیت‌های موجود این محور و ایجاد ظرفیت‌های جدید حوزه گردشگری و تقویت محور مواصلاتی شهر جهانی لالجین - همدان - غارعلیصدر با همکاری مشاور ذیصلاح توسط اداره کل استان در حال تهیه است تا با توجه به ظرفیت محور فوق زمینه سرمایه گذاری در این منطقه فراهم و زمینه ساز بالا بردن آمار گردشگران به همدان شود.

صدور ۵۳ موافقت اصولی در استان همدان

معاون سرمایه گذاری میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی همدان همچنین گفت: کمیته فنی بررسی درخواست‌های متقاضیان ایجاد تأسیسات گردشگری در معاونت سرمایه گذاری استان همدان به منظور بررسی ۱۰ طرح برگزار شد.

علیرضا قاسمی گفت: این کمیته که به صورت ماهانه و بمنظور بررسی کارشناسی درخواست‌های متقاضیان با حضور نمایندگان تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری برگزار شود که در جلسه مورد نظر تقاضای ایجاد چند اقامتگاه بوم گردی، سفره خانه سنتی و هتل در استان همدان مورد بررسی قرار گرفت.

وی گفت: در سال جاری بیش از ۵۳ موافقت اصولی برای ایجاد تأسیسات گردشگری در استان همدان صادر شده که نسبت به سال گذشته ۲۰ در صد رشد داشته است.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا استان همدان تغییر کاربری گردشگری گردشگری و صنایع دستی یارانه انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی تأسیسات گردشگری سرمایه گذاری میراث فرهنگی استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۰۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان واریز یارانه اردیبهشت ۱۴۰۳؛ تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک؟

فرایند واریز یارانه اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ از پنجشنبه هفته جاری آغاز می‌شود.

به گزارش اقتصادنیوز، ۱۱ قلم کالای اساسی شامل برنج ایرانی، حبوبات، شیر کم‌چرب، پنیر، ماست کم‌چرب، مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند برای حفظ سفره مردم از تورم در سبد غذایی طرح کالابرگ الکترونیک تعریف شد.

دولت از ۱۷ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ به مدت سه ماه (تا ۱۸ اردیبهشت) مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک را تحت عنوان «طرح فجرانه» اجرا کرد. در این فاز، «شرط ۲۰۰ هزار تومان خرید از یارانه» حذف شد، اما اعتبار تشویقی آن از ۱۲۰ هزار تومان (اعتبار تشویقی کالابرگی) به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافت.

روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه، آخرین روز اعتبار طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک است، اما دولت هنوز در خصوص ادامه روند این سازوکار پرطرفدار، خبر جدیدی اعلام نکرده است.

در این زمینه، سیدرضا یحیوی مشاور معاون رفاهی و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرده بود که «حمایت از معیشت مردم ادامه‌دار است، اما بستگی به این دارد که در چه قالب و طرحی ادامه یابد.»

بر اساس جدول زمان‌بندی سازمان هدفمندی یارانه‌ها، زمان واریز یارانه‌ها اردیبهشت ماه دهک‌ها به این شرح است:

دیگر خبرها

  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • اعلام آخرین مهلت استفاده از کالابرگ الکترونیکی
  • زمان واریز یارانه اردیبهشت ۱۴۰۳؛ تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک؟
  • افزایش اعتبار بن دانشجویی در نمایشگاه کتاب
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • جزئیات یارانه اختصاص یافته به دانشجویان، طلاب و اساتید
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • طرح فجرانه کالابرگ ادامه پیدا می‌کند؟
  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی با کالابرگ الکترونیکی خرید کردند