Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور اعلام کرد: از اهالی برخی روستا‌های استان لرستان که در حاشیه رودخانه کشکان هستند خواسته شده تا منازل خود را تخلیه و به مناطق امن اسکان اضطراری و موقت عزیمت کنند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، علی بختیاری - سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در گفتگوی ۱۸:۳۰ با بیان اینکه طبق پیش بینی‌های بارش شدید باران و برف در اوایل هفته دستورالعمل هشدار زودهنگام خطاب به استانداران و روسای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران به تمامی ارگان‌های دست اندرکار مدیریت بحران و سوانح کشور ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او ادامه داد: از آنجایی که طبق آخرین پیش بینی‌ها سازمان هواشناسی احتمال آبگرفتگی و سیلابی شدن مسیل‌ها و معابر در مناطقی از غرب و جنوب غرب کشور وجود دارد که موجب لغزندگی جاده‌ها و اختلال در تردد خواهد شد؛ این سازمان بر افزایش آمادگی استان‌های متاثر از این سامانه تاکید کرده است.

بختیاری گفت: هم اکنون ستاد‌های فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در این مناطق با حضور نیرو‌های عملیاتی و واکنش سریع از هلال احمر، اورژانس، آب و برق، گاز و ارتباطات به صورت شبانه روزی تشکیل شده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور اضافه کرد: از اهالی برخی روستا‌های پلدختر استان لرستان که در حاشیه رودخانه کشکان هستند خواسته شده تا با قید فوریت منازل خود را ترک و به مناطق امن اسکان اضطراری و موقت عزیمت کنند.

بختیاری افزود: همچنین دانشگاه علوم پزشکی این استان موظف شده با هدف پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا محل‌های اسکان اضطراری سیل زدگان احتمالی را به مواد ضدعفونی کننده و ماسک‌های بهداشتی تجهیز کند.

فعالیت این سامانه فعلا ادامه خواهد داشت
سحر تاجبخش رئیس سازمان هواشناسی در ادامه برنامه تلفنی به گوینده ما گفت:اکنون شرایط فصلی به‌گونه‌ای است که در سطح شهر‌ها بارش باران و در ارتفاعات، بارش برف آغاز شده و بنا بر پیش بینی ها، فعالیت این سامانه فعلا ادامه خواهد داشت و تا روز پنجشنبه از مناطق شرقی خارج خواهد شد

او افزود: به احتمال زیاد در پی بارش‌ها در برخی استان‌ها بحران پیش رو خواهیم داشت.

او مناطق بحران خیز را این طور تشریح کرد:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   آماده‌باش کامل نیرو‌های امدادی هلال احمر در ۵ استان   مرتضی سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات در ادامه تلفنی به تشریح ارگان متبوعش پرداخت و از آماده‌باش کامل نیرو‌های امدادی هلال احمر در استان‌های ایلام، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان خبر داد.

همچنین استقرار بالگرد در ۵ استان در معرض خطر، پیش بینی پنج فروند بالگرد در استان‌های معین، تعیین استان‌های معین اول و دوم برای زمان حادثه، هماهنگی برای ارسال بسته‌های غذایی ۷۲ ساعته به استان‌های در معرض خطر، از دیگر اقدامات انجام شده برای مواجهه با شرایط جوی پیش بینی شده در پنج استان کشور است.

او گفت: با توجه به اینکه لرستان حساسیت بیشتری در مقایسه با سایر استان‌های درگیر بارش‌ها دارد و پیش بینی‌ها حتی بارش تا ۲۰۰ میلی متر را هم نشان می‌دهد؛ بنابراین نگاه ویژه‌ای به استان لرستان کردیم.

او افزود: استان همدان را به عنوان استان معین در پلدختر مستقر کردیم که قبل از آنکه اتفاقی بیفتد، استان معین با ۵۰ نیروی عملیاتی وارد صحنه شود و بتواند به مردم یاری رساند و اولویت نخست ما در این باره تخلیه منازل در مسیر خطر است.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: سیل استانهای کشور بحران اماده باش هلال احمر اسکان موقت بالگرد مدیریت بحران پیش بینی ها استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۲۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم

به گزارش همشهری آنلاین، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با لوکیا ایسانگا ناکاداما معاون نخست وزیر اوگاندا دیدار و درباره توسعه روابط در حوزه های مختلف ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت وگو کرد.

وزیر ارتباطات در این دیدار با اشاره به روابط دو کشور و سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، بر لزوم توسعه همکاری های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو کشور تاکید کرد. زارع‌پور در ابتدا با معرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، زمینه های کاری مختلف این وزارتخانه از پست، فضایی و زیرساخت تا دولت الکترونیک و ... را معرفی کرد.

زارع پور با اشاره به اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی در قاره آفریقا و تلاش برای گسترش روابط اقتصادی با کشورهای آفریقایی در این دولت، تاکید کرد: شرکت های فنی و مهندسی ایرانی در کشورهای مختلف آفریقایی و غیرآفریقایی پروژه های مهم زیرساختی را به انجام رسانده اند و این آمادگی وجود دارد تا پروژه های مشابه در حوزه های ارتباطات و اطلاعات نیز در این کشور ( اوگاندا) اجرایی شود.

وزیر ارتباطات به سفر هفته آینده معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه به اوگاندا اشاره کرد و گفت: این سفر با همراهی شرکت ها، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات انجام می شود و امیدوارم که این رفت و آمدها باعث گسترش روابط در این حوزه شود.

به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، زارع پور با اشاره به فعالیت شرکت های دانش بنیان بسیاری در حوزه های مختلف از جمله شرکتهای فناوری ارتباطات که زیرساخت دولت الکترونیک در ایران را با توانمندی های داخلی راه اندازی کرده اند، تصریح کرد: این شرکت ها علاقه مند و آماده حضور جدی در اوگاندا و کمک به رفع نیازهای این کشور در حوزه های مختلف و همچنین آماده انتقال دانش و تجربه به همتایان اوگاندایی خود هستند.

وزیر ارتباطات در این دیدار برای میزبانی وزیر تکنولوژی و فناوری اوگاندا اعلام آمادگی کرد و گفت: هیاتی ایرانی در آینده نزدیک با هدف مذاکرات تخصصی برای توسعه همکاری های فیمابین به اوگاندا سفرخواهد کرد.

معاون نخست وزیر اوگاندار نیز با اعلام خرسندی از حضور در ایران و بازدید از ظرفیت ها و توانمندی های این کشور در حوزه های مختلف، برای استفاده از این ظرفیت ها در جهت توسعه ارتباطات اعلام آمادگی کرد. وی ابراز امیدواری کرد که هیئت ایرانی را به وزیر مربوطه در دولت اوگاندا مرتبط سازد. ناکاداما لزوم آموزش نیروی انسانی اوگاندایی را یادآور شدند و از دوستان ایرانی درخواست کمک در زمینه کارورزی دانش آموختگان در حوزه ای سی تی و تربیت عملی و مهارتی نیروهای اوگاندایی را داشتند.

بیشتر بخوانید:

پروانه یکپارچه شبکه و خدمات به سه اپراتور ارتباطی اعطا شد

پیگیری تفاهمات انجام شده در سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، از جمله ارئه خدمات مشاوره فنی و مهندسی در خصوص گسترش نسل چهارم و پنجم تلفن همراه و نیز معرفی شرکت های توانمند ایرانی برای پیاده سازی این فناوری، مساعدت در تامین و تولید تجهیزات اصلی حوزه ارتباطات و مخابرات؛ کمک به ارتقای تکنولوژی های مخابراتی و ارتباطاتی و انجام بررسی های لازم بمنظور ایجاد بسترهای تحقق اقتصاد دیجیتال، برخی از محورهای دیدار وزیر ارتباطات با معاون نخست وزیر اوگاندا بود.

دو طرف ابراز امیدواری کردند با توجه به برنامه ریزی های انجام شده، امکان تبادل هیئت های سطح بالا فراهم شود.تفاهم سیاسی و زمینه های همکاری بین طرفین در همه حوزه های مورد اشاره می تواند منجر به قرارداد یا تفاهمنامه همکاری گردد.

کد خبر 848870 برچسب‌ها وزارت ارتباطات‌ و فناوری اطلاعات عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات سازمان فضایی ایران شرکت پست ایران و اوگاندا اینترنت اوگاندا

دیگر خبرها

  • بارش باران در مناطق مختلف آذربایجان شرقی
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • آماده‌باش برای مواجهه با سیلاب در استان های شمالی کشور
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده | تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • مانور پیشگیری از آبگرفتگی احتمالی و کمک به دفع آب‌های سطحی در معابر و خیابان‌های اهواز
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • آماده‌ باش دستگاه‌ های امدادی و خدمات‌ رسان در چهارمحال و بختیاری