Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان امور عشایر کشور با بیان اینکه اکنون حداقل ۹۵ درصد محلات عشایری دارای راه دسترسی هستند، گفت: همچنین بیش از ۵۳ درصد عشایر کشور از آب آشامیدنی سالم و استاندارد برخوردار هستند.

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، کرمعلی قندالی شامگاه امشب در شورای عشایر استان خراسان‌جنوبی، اظهار داشت: استان خراسان‌جنوبی به‌رغم بیابانی بودن، سرشار از مزیت‌ها و استعدادهایی بوده که به نحو شایسته مورد توجه قرار نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: فارغ از بحث زیرساخت‌ها، بهداشت و درمان، فرهنگ به‌معنای عام و آموزش به‌معنای عام از دغدغه‌های عشایر این استان است و در راستای رفع این دغدغه‌ها، دستگاه‌های متولی باید از ستادهای ملی مطالبه کنند.

رئیس سازمان امور عشایر کشور با بیان اینکه آئین‌نامه ساماندهی امور عشایری را در سال گذشته تا درب مجلس بردیم تا به قانون تبدیل کنیم، اضافه کرد: اگرچه این آئین‌نامه نیازمند بازنگری است اما ۹۰ درصد از آن در هر برهه از زمان قابل اجرا بوده که می‌طلبد مورد توجه قرار گیرد.

تخصیص ۶۰۰ میلیارد برای اجرای طرح تولید گوشت قرمز

قندالی با اعلام اینکه در سال جاری ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح زنجیره‌ای تولید گوشت قرمز در کشور تخصیص می‌یابد، تبیین کرد: در سال ۹۴ قریب به ۱۰ هزار تن کنسانتره بین جامعه عشایری توزیع شده که این میزان طی سال گذشته به ۱۸۰ هزار تن رسیده است.

وی با اشاره به پرداخت ۱۲۰ میلیارد تومان تسهیلات دامپروری به عشایر خراسان‌جنوبی در سال گذشته، عنوان کرد: طی این سفر نیز ۱۹ میلیارد تومان از ردیف ملی برای رفع مشکلات آبی عشایر استان خراسان‌جنوبی اختصاص داده‌ایم.

رئیس سازمان امور عشایر کشور با بیان اینکه اکنون حداقل ۹۵ درصد محلات عشایری دارای راه دسترسی هستند، عنوان کرد: همچنین بیش از ۵۳ درصد عشایر کشور از آب آشامیدنی سالم و استاندارد برخوردار هستند.

پروژه‌ای به‌نام راه نداریم!

قندالی با اشاره به اعتبارات حوزه راه و سهم سازمان امور عشایری در این خصوص، مطرح کرد: در ردیف اعتباری ملی سازمان امور عشایری پروژه‌ای به نام راه نداریم و پروژه‌های حوزه راه باید از طریق اعتبارات استانی اجرایی شود لذا 95 درصد از مناطق عشایری ایران راه دسترسی دارند و بعضی از راه‌ها نیاز به ترمیم دارد.

وی با اعلام اینکه در سال جاری هشت هزار خانوار و سال آینده ۱۷ هزار خانوار عشایری در سطح کشور به انرژی خورشیدی مجهز می‌شوند، تبیین کرد: نهاده‌های مورد نیاز دام عشایر با ارز رسمی چهار هزار و ۲۰۰ تومانی وارد شده و به نحوی ذخیره‌سازی صورت گرفته که تا پایان سال ۹۸ نگرانی در این خصوص نداریم.

احداث کارخانه کنسانتره در حوزه عشایر

رئیس سازمان امور عشایر کشور به حوزه پوشش تلفن همراه اشاره و مطرح کرد: در حوزه دسترسی عشایر به تلفن همراه نیز وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف شد در برنامه ششم توسعه ۸۰ درصد مناطق عشایری که تلفن همراه ندارند را با نصب تجهیزات به آنتن تلفن مجهز کند.

قندالی با اشاره به احداث کارخانه کنسانتره در حوزه عشایر، خاطرنشان کرد: برای نخستین بار در کشور توسط عشایر این کارخانه در حال ساخت است که در نوع خود اقدامی بی‌نظیر محسوب می‌شود.

انتهای پیام/69039/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خراسان جنوبی عشایر قندالی رئیس سازمان امور عشایر تلفن همراه انرژی خورشیدی سازمان امور عشایر تولید محلات عشایری تسهیلات دامپروری زیرساخت آبرسانی به عشایر رئیس سازمان امور عشایر کشور خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۲۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون آغاز شد

ایسنا/اردبیل مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل از آغاز دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان با حضور بیش از ۷۵ آلاچیق و غرفه در شهر جعفرآباد بیله‌سوار خبر داد.

حسن محمدی ادیب گفت: این جشنواره با حضور عشایر سراسر استان و گروه‌هایی از کشورهای منطقه در روزهای ۶ و ۷ اردیبهشت ماه در شهر جعفرآباد شهرستان بیله‌سوار برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: در این جشنواره ۴۵ آلاچیق عشایری شامل ۳۵ آلاچیق عشایر استان اردبیل و ۱۰ آلاچیق از سایر نقاط کشور حضور دارند و به ارائه فرهنگ و زندگی عشایری می‌پردازند.

به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی استان اردبیل وی با اشاره به اینکه آلاچیق‌های عشایری از استان‌های کهکیلویه و بویراحمد، کرمانشاه، آذربایجان شرقی و غربی و چند استان دیگر در این جشنواره حضور دارند، تأکید کرد: همچنین در این جشنواره ۳۰ غرفه صنایع‌دستی و محصولات فرهنگی نیز حضور دارند که به ارائه محصولات اقوام مختلف می‌پردازند.

محمدی ادیب ادامه داد: انتظار می‌رود که همانند دوره‌های قبل جشنواره کوچ عشایر در این دوره نیز در روز جمعه با استقبال پرشمار علاقمندان روبرو باشیم و برنامه‌های مختلفی مانند کوچ نمادین، عروسی عشایری، بازی‌های بومی و محلی، مسابقه تیراندازی با کمان سنتی، شو اسب، مسابقه برترین قوچ مغان، مسابقه لباس سنتی و مسابقه برترین آلاچیق عشایری نیز در این جشنواره برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون آغاز شد
  • اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است
  • بازگشایی و ترمیم جاده‌های عشایری شهرستان لنده
  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت ۷ کشور خارجی
  • جعفرآباد مغان میزبان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر از فردا
  • بهسازی ۳۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایر استان مرکزی آغاز شد
  • کوچ بهاره بیش از ۱۱ هزار خانوار عشایری به مناطق ییلاقی لرستان
  • ممنوعیت ورود عشایر به شهرستان فریدونشهر تا پایان اردیبهشت