Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان گفت: «با کمک زیست بوم فناوری و نوآوری کرونا را شکست می‌دهیم» عنوان فراخوانی است که قصد دارد با هم افزایی فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری گامی قدرتمند در کمک به مبارزه با ویروس جدید کرونا بردارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پرویز کرمی دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی گفت: با ورود ویروس کرونای جدید به کشورمان، در کنار زحمات جامعه پزشکی و پرستاری، فراخوانی داده ایم با عنوان «با کمک زیست بوم فناوری و نوآوری کرونا را شکست می‌دهیم» تا بر اساس آن، توان شرکت‌های دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها و فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری، همپای سایر نهاد‌ها و مردم، مشکل و معضل ویروس کرونا را برطرف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمایت معاونت علمی از طرح‌های نو و برنامه‌های خاص برای مبارزه با کرونا
سخنگوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه انتشار این فراخوان عزمی جدی برای مقابله با بیماری کرونای جدید است، ادامه داد: شرکت‌های دانش‌بنیان تولید کننده تجهیزات و لوازم پزشکی و آزمایشگاهی، تولید کنندگان ماسک نانو و ژل‌های ضد عفونی کننده، کیت‌های پزشکی و تشخیصی و تولید کننده‌های دارو‌های مرتبط، در این فراخوان ملی حضور دارند دعوت می‌شوند و در صورت ارائه برنامه‌های خاص و طرح‌های نو، از کمک‌های ویژه معاونت علمی بهره‌مند خواهند شد.

رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با تاکید بر اینکه، مردم ایران اسلامی همچون همیشه تاریخ، از تهدید‌ها فرصت خواهند ساخت و با اتحاد و همگرایی و بهره مندی از هوش و خلاقیت و توان علمی جوانان کشور از شیوع ویروس کرونا، یک فرصت ملی برای مقابله با بحران‌های اینگونه ایجاد خواهند کرد، ابراز کرد: در همین راستا، استارتاپ‌های فعال در حوزه‌های خدماتی، آموزشی، ارائه خدمات آنلاین و تولید محتوا نیز اعلام آمادگی کرده اند که در این پویش ما را یاری خواهند کرد و با تخفیف‌های ویژه این دوران، رنج مردم را کمتر خواهند کرد و تسهیلات لازم در اختیار جامعه خواهند گذاشت.
کرمی همچنین بیان کرد: مراکز رشد و نوآوری، شتابدهنده‌ها، مراکز علمی و شرکت‌های خلاق و نوآور نیز به عنوان بخش حمایت کننده از ایده‌های نوآور برای رفع نیاز مردم بخش دیگری از این زیست بوم هستند که می‌توانند طرح‌های خود را به ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارسال کنند.
وی با اشاره به حمایت‌های همه جانبه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از صاحبان ایده و محصول برای رفع خطرات ویروس کرونا، افزود: علاقمندان برای عضویت در این پویش، می‌توانند به سایت ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری (farhang.isti.ir) مراجعه کنند. در این میان و با انتشار این فراخوان از برترین تولیدات، محصولات و خدمات مرتبط به روش‌های گوناگون حمایت می‌شود.
مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، با تاکید بر اهمیت حفظ امنیت روانی جامعه در شرایط حاضر، گفت: در این راستا شرکت‌های صنایع خلاق و تولید محتوا با ارائه مطالب و محتوای ارزشمند می‌توانند ضمن آگاهی بخشی و آموزش مناسب در بین مردم، علاوه بر حفظ روحیه مقاومت و شکیبایی، از اثرات مخرب شایعات و اخبار جعلی نیز بکاهد.

کرمی در پایان ضمن ابراز امیدواری از برچیدن مخاطرات و مشکلات به وجود آمده ویروس کرونا به یاری عموم مردم ایران، بیان کرد: تاریخ ایران اسلامی، همواره یادآور آن است که ما در دشوارترین دوران، پیروز نهایی و سربلند حادثه‌های بوده ایم و همچنان نیز بر این مسیر حرکت خواهیم کرد. بی شک با مختصاتی که امروز، زیست بوم نوآوری و فناوری کشورمان به دست آورده است، در آزمایش مبارزه با ویروس کرونا، پیروزمندانه وارد مرحله بلوغ و شکوفایی گام برخواهد داشت. مردم شریف مان نیز با اعتماد به این زیست بوم و بازیگران اثرگذارش که جمعی از خلاق‌ترین و فعال‌ترین جوانان و تلاش گران کشورمان را تشکیل می‌دهد، شتاب این فرآیند را افزایش خواهند داد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرویز کرمی زیست بوم کرونا اقتصاد دانش بنیان بیماری واگیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری زیست بوم فناوری و نوآوری ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۲۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری‌های فناورانه ایران و ترکیه نتایج خوبی را برجای می‌گذارد

رئیس شورای عالی انجمن صنعتگران و بازرگانان مستقل ترکیه (موسیاد) در نمایشگاه اکسپو ایران با بیان این‌که آینده ایران را امروز در «نمایشگاه نوآوری و فناوری» می‌توان دید، تاکید کرد: امروز من متوجه شدم تحریم مردم ایران را ناامید نکرده، بلکه به ایرانیان آموخته که روی پای خود بایستند.

به گزارش ایسنا، ارول یارار، بنیانگذار و رئیس شورای عالی موسیاد در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ ضمن بازدید از غرفه‌های مختلف خانه نوآوری و فناوری ایران(آی هیت) از جمله محصولات حوزه پروبیوتیک، شیلات، ماشین آلات کشاورزی، ساختمان، پزشکی، دارویی و…، گفت: در سفر ایران و بازدید از نمایشگاه اکسپو، بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران (IHIT) از اولویت‌های اول من بود.

وی افزود: ایران علاوه بر اینکه دوست و همسایه‌ نزدیک ما است، در حوزه‌های مختلف فناوری و نوآوری بسیار توانمند است؛ به همین علت من اعتقاد دارم توسعه همکاری‌ها میان ایران و ترکیه می‌تواند نتایج خوبی را برجای بگذارد.

یارار ادامه داد: من در ترکیه صاحب پنج شرکت فولادی هستم و به همین دلیل نیازمند توسعه همکاری‌ها در این زمینه هستم؛ امروز در آی‌هیت متوجه شدم ایران در این زمینه نیز می‌تواند همکاری‌های اثربخشی با ترکیه داشته باشد.

وی، رقابت تکنولوژیک را از جدی‌ترین کارها در دنیا برشمرد و تصریح کرد: سطح تکنولوژی، آینده اقتصادی یک کشور را شکل می‌دهد؛ امروز من متوجه شدم تحریم مردم ایران را ناامید نکرده، بلکه به ایرانیان آموخته که روی پای خود بایستند.

یارار با بیان اینکه امروز، آینده ایران را در آی هیت دیدم، افزود: کار نوآورانه در این نمایشگاه بسیار جلوه پیدا کرده و قول‌ها به مرحله عمل رسیده است؛ این امر بسیار جای تقدیر دارد.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، وی در پایان ابراز امیدواری کرد که بتوانیم برای تعاملات تکنولوژیک و توسعه روابط تجاری نقش پل را ایفا کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • توسعه همکاری‌های فناورانه ایران و ترکیه نتایج خوبی را برجای می‌گذارد
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی