Web Analytics Made Easy - Statcounter

رامین میرزایی شامگاه چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با حمایت استاندار و همکاری نیروهای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اعم از معاونان، روسای گروه ها و کارشناسان باید بتوانیم امور توسعه استان زنجان اعم از ایجاد اشتغال، مسائل مالی، اقتصادی و موارد دیگر را به پیش ببریم تا توسعه و برنامه های هدف محقق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه محدودیت وجود دارد، کمبود اعتبار داریم، اما این به معنی این نیست که پولی نداریم، خاطرنشان کرد: کسری های استان زنجان را با کمک سازمان برنامه و بودجه و استاندار تا پایان سال تامین می کنیم.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان گفت: مدیریت امور منابع مالی در استان باید توسط مدیران کل، مدیران مالی و مدیران اداری و مالی محقق شود.
میرزایی تاکید کرد: هزینه کرد در هر بخشی باید با فکر و تامل و بدون شتابزدگی باشد چرا که این اقدام در نهایت کار مطلوبیت را ایجاد می کند که این مهم ممکن است برای ارباب رجوع، کارمند و یا بخش تولیدی باشد.
وی خاطرنشان کرد: تلاش خواهم کرد تا سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان از وضع فعلی چابکتر شود و قول تعامل منطقی به همه دستگاه های اجرایی می دهیم و با این روند همراه همکاران در کنار همه دستگاه ها هستیم.
رییس سازمان مدیریت و برنامه استان زنجان گفت: روسای دستگاههای اجرایی باید به شاخص های بخش، برنامه های پیش رو، خواسته های مردم و مسایلی که برای مقام عالی دولت مهم است را عملیاتی کنند.
میرزایی با بیان اینکه وظیفه تامین اعتبار با سازمان مدیریت و برنامه ریزی است، اظهارداشت: این سازمان در زنجان جزو ۱۰  استان کشور است که باید این رتبه کمتر شود.
وی از همه مدیران استانی دستگاههای اجرایی خواست، به ظرفیت های تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۹۸  توجه ویژه شود چرا که خواسته استاندار است و این مهم فقط با همکاری همه مدیران محقق می شود.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان تاکید کرد: مدیران دستگاه های اجرایی کمک کنند تا پروژه های نیمه تمام استان به بخش غیردولتی واگذار شود و در این باره شعار ندهیم.
میرزایی خاطرنشان کرد: یکی از اهداف ما موضوع تبدیل وضعیت نیروهای غیر رسمی در استان است تا آنها را سر وسامان دهیم و بتوانیم مجوزهای جدید استخدامی برای نیروهای شاغل در دستگاه های اجرایی اخذ کنیم.
وی با بیان اینکه در سازمان برنامه و بودجه مساله نظارت مهم است، تاکید کرد: گزارش فعالیت جاری دستگاههای اجرایی استان از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در اختیار استاندار قرار خواهد گرفت.
میرزایی با بیان اینکه به حتم این مهم محقق می شود، ادامه داد: مدیران استانی بر فعالیت های دستگاه زیر مجموعه خود توجه ویژه در این خصوص داشته باشند.
 رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان گفت: تلاش می کنیم سه درصد کسر شده اعتبارات هزینه ای را بگیریم و به استان زنجان برگردانیم.
میرزایی افزود: اسناد خزانه اسلامی تا پایان سال مالی در نزد مدیران دستگاه های اجرایی استان نماند و این مهم در دستور کار است.
وی از دستگاه های نظارتی استان زنجان قدردانی کرد و از آنها خواست، در کنار سازمان مدیریت و برنامه ریزی باشند تا اهداف بلند توسعه استان محقق شود.

برچسب‌ها سازمان برنامه و بودجه معاونت نظارت مالی و خزانه داری کل کشور استانداری زنجان اعتبارات زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه استانداری زنجان اعتبارات زنجان سازمان برنامه و بودجه استانداری زنجان اعتبارات زنجان سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان سازمان مدیریت و برنامه ریزی رییس سازمان مدیریت و برنامه دستگاه های اجرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۵۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل چمنی ظهر دوشنبه در نشست با مدیرکل شیلات اردبیل اظهار کرد: علیرغم اینکه مراحل جذب رشته های جدید سخت تر شده است اما تمام سعی خود را می کنیم تا این رشته را نیز به لیست رشته های تحصیلی دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با جذب رشته های تخصصی از قبیل پرورش زنبور عسل موافقت های لازم انجام شده وبه منظور درخشش استان اردبیل در حوزه شیلات و در راستای توسعه استان اقدامات جذب این رشته تحصیلی برای این دانشگاه در آینده نزدیک انجام خواهد شد.

رییس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: همکاران توانمندی در حوزه دانش بنیان و پژوهش در عرصه بین‌المللی داریم و در زمینه پرورش جلبک و زالو می توانیم از قابلیت اساتید و از ظرفیت آزمایشگاهی و امکانات پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی استفاده کنیم.

چمنی با بیان اینکه با همکاری مجموعه شیلات استان می توان گام های موثری در راستای ایجاد اشتغال پایدار برداشت، تصریح کرد: دغدغه اصلی دانشگاه محقق اردبیلی تعامل با دستگاه های اجرایی است که امیدواریم در آینده شاهد تعامل و همفکری بیشتر دانشگاهیان با مدیران دستگاه های اجرایی باشیم.

وی بیان کرد: این ارتباط هرچه قوی تر باشد به نفع دانشگاه و دستگاه های اجرایی بوده و زمینه های پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.

چمنی تاکید کرد: ظرفیت و توانمندی های دانشگاه محقق اردبیلی نسبت به سال های قبل پیشرفت چشمگیری داشته و در زمینه های کشاورزی، آب، منابع‌طبیعی و علوم دامی می توان با اداره کل شیلات همکاری کنیم.

کد خبر 6098270

دیگر خبرها

  • اعلام آماده باش مدیریت بحران آذربایجان شرقی
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در زنجان و طارم