Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ،  حسین کلانتری استاندار کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه بازدید از بزرگترین واحد تولیدی لوازم آرایشی و بهداشتی جنوب کشور گفت: این واحد تولیدی با توجه به شیوع ویروس کرونا در برخی از استان‌های کشور، خط تولید خودش را به تهیه مواد ضد عفونی از جمله ژل ضدعفونی کننده اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  او افزود : روزانه بین ۶ تا ۱۸ هزار مایع ضدعفونی را می‌تواند تولید کند و علاوه بر تامین نیاز استان از روز‌های آینده صادرات به سایر استان‌ها نیز خواهد داشت.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه مردم نگران نباشند و با رعایت اصول بهداشتی می‌توانند به جنگ این ویروس بروند، تصریح کرد: مردم آرامش خود را حفظ کنند، رسانه‌ها سعی کنند سیاست ایجاد آرامش و امید را در مردم تقویت کنند.

کلانتری به واحد‌های تولیدی و داروخانه‌هایی که ماسک، مایع ضدعفونی و سایر اقلام مورد نیاز در این ایام را گران در اختیار مردم قرار می‌دهند هشدار داد و آن را بی انصافی محض دانست و ادامه داد: حتما با کسانی که در این ایام اقلام مورد نیاز پیشگیری از بیماری کروناویروس را احتکار می‌کنند و یا گرانفروشی می‌کنند برخورد خواهد شد.

سید روح‌الله تقی‌زاده، مدیر کارخانه طبیعت زنده سینره یاسوج با بیان اینکه هماهنگی میان شرکت طبیعت زنده و استاندار کهگیلویه و بویراحمد برای این کار انجام گرفته گفت: قرار شد که ژل شست‌وشو و ضد عفونی کننده در برنامه تولید این شرکت قرار گیرد.

او با بیان اینکه امروز دیگر بحث سلامت و امنیت مردم از همه چیز مهم‌تر است، افزود: برای اجرای هر کاری به زیرساخت‌هایی نیاز است از جمله این که باید مواد اولیه این کار پیش بینی و تهیه شود و دوم این که زیرساخت‌ها لازم جهت بسته‌بندی ژل فراهم شود و عملیات فنی ساخت آن نیز که خود بحثی مجزای از دیگر موارد مورد نیاز است.

مدیر کارخانه طبیعت زنده سینره یاسوج ادامه داد: از همه مهم‌تر و سخت‌تر برای ساخت چنین محصولی باید مجوز‌های لازم گرفته می‌شد که در همین یکی دو روز کار اخذ مجوز انجام شد و فرمولاسیون را انجام دادیم و در نهایت مواد اولیه ساخت ژل را آماده کردیم و تولید از امروز آغاز شد.

او با بیان اینکه قبل از هر چیز بازار استان را باید مد نظر قرار دهیم و این ژل به دست هم استانی‌ها برسد، افزود: در مرحله بعد که مدت زمان زیادی هم نمی‌برد این ژل در دسترس عموم مردم کشور قرار خواهد گرفت به یاری پروردگار از هفته آینده این ژل در اختیار دیگر استان‌ها قرار خواهد گرفت.

تقی‌زاده با اشاره به تولید روز اول که تعداد ۶ هزار عدد محصول ۵۰۰ سی‌سی ساخته شده افزود: معمولا این ژل‌ها در بسته‌های ۱۰۰ تا ۱۵۰ و در نهایت ۲۰۰ سی‌سی باید قرار گیرد، اما چون این روز‌ها به دلیل سرایت ویروس کرونا استفاده زیاد شده در بسته‌های ۵۰۰ سی‌سی این کار انجام شده است.

او  در پاسخ به این سؤال که به دلیل استفاده زیاد مردم آیا می‌توان ظرفیت تولید را افزایش داد، افزود: برای تولید روزانه ۲۰ هزار عدد پیش‌بینی‌های لازم صورت گرفته است.

تقی‌زاده گفت: هر چند که از نظر زیرساخت‌ها در مضیقه هستیم، اما با همه توان برای کمک به ریشه‌کنی این ویروس همپای سایر دستگاه‌ها و مسئولان پای کار خواهیم بود.

او در ادامه با بیان اینکه خط تولید سایر محصولات آرایشی و بهداشتی ما در سایه تولید این ژل قرار گرفته افزود: می‌دانید که کارخانه طبیعت زنده یکی از بهترین محصولات آرایشی و بهداشتی را در کشور با برند سینره تولید می‌کند که هم در داخل و هم در بازار‌های خارجی یکی از پر طرفدارترین محصولات به شمار می‌رود.

تقی‌زاده گفت: این ژل یک آنتی باکتریال بسیار مقاوم در برابر ویروس است که با برند درماکیلین وارد بازار می‌شود.

مدیر کارخانه طبیعت زنده در ادامه با بیان اینکه کارخانه در سال ۷۸ راه‌اندازی شده است، افزود: خط تولید محصولات آرایشی و بهداشتی و مکمل‌های غذایی در این کارخانه داریم که به کشور‌هایی از آسیا و اروپا و حاشیه خلیج فارس محصول صادر می‌کند.

او تهیه این ژل را از مصادیق اقدام جهادی دانست که کار ۱۵ تا ۲۰ روزه ایجاد زیرساخت‌های تهیه ژل تنها در مدت دو روز انجام شد و این محصول خوب و مقاوم در برابر ویروس کرونا به زودی در سراسر ایران در دسترس مردم قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد لوازم بهداشتی کرونا ویروس استانداری تولید داخلی آرایشی و بهداشتی زیرساخت ها استان ها تقی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۵۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان

به گزارش خبرگزاری مهر، امروز با ورود سامانه بارشی به کشور در استان‌های واقع در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، برخی مناطق جنوب و مرکز ایران، استان‌های ساحلی دریای خزر و استان‌های قزوین، البرز و تهران رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی، برخی مناطق گردوخاک و در مناطق مستعد بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

امروز با ورود سامانه بارشی به کشور در استان‌های واقع در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، برخی مناطق جنوب و مرکز ایران، استان‌های ساحلی دریای خزر و استان‌های قزوین، البرز و تهران رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی، برخی مناطق گردوخاک و در مناطق مستعد بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

فردا سه‌شنبه تا حدودی از شدت بارش‌ها در مناطق ذکر شده کاسته شده و علاوه بر این مناطق در شمال شرق نیز بارش روی می‌دهد. روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در شمال غرب، سواحل شمالی، شمال شرق، ارتفاعات البرز مرکزی و بخش‌هایی از شرق و جنوب کشور بارش پیش‌بینی شده است.

امروز و فردا در استان‌های ساحلی دریای خزر و روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در شمال شرق کشور کاهش دما روی می‌دهد. روز جمعه جو آرام همراه با افزایش نسبی دما در کشور روی می‌دهد. طی دو روز آینده نیز دریای خزر و خلیج‌فارس مواج هستند.

آسیب به محصولات کشاورزی

توصیه:

تسریع در شخم مزارع شالیزاری به کمک روان‌آب‌های سطحی موجود.

دادن کود سرک به مزارع گندم آبی و کلزا قبل از وقوع بارش در استان‌های شمال غربی.

عدم انجام آبیاری مزارع غلات جهت جلوگیری از ورس با توجه به پیش‌بینی وقوع باد شدید.

تسریع در برداشت مزارع غلات و کلزا آماده برداشت در استان‌های جنوبی و چغندرقند در خوزستان.

محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش رگباری به‌ویژه در استان بوشهر.

خودداری از برداشت یونجه، نعنا و گل محمدی در استان فارس.

اجتناب از محلول‌پاشی و سمپاشی در مزارع و باغات با توجه به وقوع بارش‌ها.

آماده‌سازی زمین برای کشت محصولات کشاورزی بهاره (سیب زمینی و چغندرقند بهاره در استان لرستان و ذرت در استان البرز، سبزی و صیفی به خصوص سیب زمینی در مناطق سردسیر استان‌های شمال غربی).

زهکشی و پاکسازی مسیر آب باغات و مزارع با توجه به بارش‌ها، حفاظت از مزارع صیفی جات.

کنترل دما و رطوبت انبارها با توجه به افزایش رطوبت جهت جلوگیری از خسارت بیماری‌های قارچی، بسته نگهداشتن دریچه گلخانه‌ها در هنگام بارش و استحکام آنها در برابر باد شدید.

عدم استفاده از آب باران برای دام‌ها.

جلوگیری از نفوذ روان‌آب به داخل سالن‌ها.

پاکسازی، تنظیم و کنترل دریچه ورودی و خروجی آب استخرها.

خودداری دامداران و عشایر از عبور در ارتفاعات و انتقال دام‌ها به مکان سرپوشیده در هنگام وقوع بارش.

عایق‌بندی و محافظت از کندوها در مقابل بارش و باد شدید.

استحکام نهال‌های جوان در برابر باد شدید.

عدم تردد ماشین آلات کشاورزی و کمباین‌های برداشت غلات بر روی مزارع در موقع بارندگی.

کد خبر 6097791 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • قصه زندگی با بودنش آغاز می‌شود + فیلم
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند