Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@15:03:49 GMT

استارتاپ؛ نوآورانه‌ای در صنعت انگور و کشمش

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۴۶۳۵۲

استارتاپ؛ نوآورانه‌ای در صنعت انگور و کشمش

 ایده‌های استارت‌آپی فرصت‌های نابی است که به سرعت تبدیل به کسب و کار می‌شود و این رویداد استارت‌آپی به دنبال آشتی کشاورزی سنتی با صنعت و ورود فناوری و نوآورانه‌ها به فرآیند سنتی انگور و کشمش است.

هدف از این رویداد استارت‌آپی حمایت از طرح‌های نوآورانه در صنایع غذایی وابسته به انگور و کشمش و تبدیل ایده به ثروت است، رویدادی که صاحبان ایده و فکر می‌توانند در محورهای فناوری در توسعه استفاده از انگور، نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی، اقتصاد انگور، صنایع بسته‌بندی و برندسازی، محصولات ارگانیک و سالم، شیرین‌کننده‌های طبیعی و استفاده از آن در صنایع غذایی و فرمولاسیون محصولات جدید خوراکی و غیرخوراکی ایده دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر روز چهارشنبه در این باره در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا به ویژگی استارت‌آپ همچون چابکی، نزدیک شدن به بازارهای مالی و اقتصادی، رسیدن هر چه سریعتر به محصول نهایی گفت: استارت‌آپ می‌خواهد در جهان مطرح و یک ایده نو بیاورد.

بهناز عطائیان با اشاره به بومی‌سازی ایده‌های نو اظهار داشت: پژوهشکده انگور و کشمش با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی همدان به عنوان حامی اصلی صنایع کوچک، در تلاش برای نزدیک کردن کشاورزی سنتی به صنعت است.

وی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه اقتصاد استان همدان بر پایه کشاورزی و اقتصاد ملایر نیز بر پایه انگور و مشتقات آن است، تاکنون کشاورزی سنتی با صنعت در حوزه انگور و کشمش مرتبط نشده و حلقه گمشده‌ای در این حوزه وجود دارد.

استارت آپ؛ شاهراه برندسازی انگور و کشمش

معاون پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر افزود: با وجود جهانی شدن انگور ملایر در سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی ملل متحد(فائو)، این محصول هنوز جایگاه خاصی ندارد و با توجه به تبدیل حدود ۸۰ درصد این محصول به کشمش، هنوز برندی برای کشمش ملایر نداریم.

عطائیان با اشاره به مشکلات بسته‌بندی کشمش، نداشتن برند ثابت کشمش و تهیه غیربهداشتی شیره انگور گفت: استارت‌آپ‌ها می‌توانند کمک کنند تا جایگزین مناسبی برای خاک شیره پیدا کرده و بتوانیم با جایگزینی فرمولاسیون جدید، برای تولید شیره انگور سیب سلامت بگیریم.

معاون پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر شرکت صنایع غذایی سحر را یکی از حامیان این رویداد عنوان و بیان کرد: انگور و کشمش ملایر می‌تواند با وجود رقبایی زیاد، در جایگاه نخست قرار گیرد و با یک برند خاص در سبد غذایی خانواده بیاید.

عطائیان خاطرنشان کرد: در این رویداد استارت‌آپی در صدد هستیم دانشجویان و فعالان حوزه انگور و کشمش را در گرایش‌های مختلف همچون ماشین آلات، اقتصاد و یا باغبانی به یک شکل‌گیری جدید فکری راهنمایی و بتوانیم آن را به بازار اقتصادی نزدیک کنیم.

پژوهشکده تسهیل کننده جذب حمایت برای صاحبان ایده

به گفته وی در صنعت انگور به دنبال ایده نو هستیم و هر صنعتی که به این ۲ محصول ختم شود، پژوهشکده به دنبال پیدا کردن راه چاره‌ای عملی برای آن است.

وی با تاکید بر اینکه استارت‌آپ به حل مشکلات این حوزه و برندسازی کمک می‌کند افزود: در این رویداد حتی اگر یک با ۲ ایده نو به نتیجه برسد و بتواند ما را به بازار فروش نزدیک کند، برای ما کافی است.

معاون پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر با اشاره به برقراری ارتباط خوب پژوهشکده با اتاق بازرگانی همدان گفت: امیدواریم در کنار این رویداد یک تفکر استارت‌آپی شکل گیرد و استارت‌آپ‌های بعدی به بازار تولید نزدیک‌تر شود.

عطائیان اظهار داشت: با ارسال ایده و طرح ها و پس از داوری، از بین آنها ۱۰ ایده برتر معرفی و به ایده‌های اول تا سوم جوایز ارزنده‌ای اهدا خواهد شد.

ملایر پیشتاز نوآوری در صنایع غذایی انگور و کشمش

وی ادامه داد: پژوهشکده به دنبال این است تا پس از داوری و انتخاب ایده‌های برتر با کمک سازمان صنایع کوچک، اتاق بازرگانی، پارک علم و فناوری، محققان و فعالان این حوزه از نظر فنی، فیزیکی و مالی در کنار این ایده‌ها قرار گیرد.

عطائیان گفت: پژوهشکده انگور و کشمش می‌تواند تسهیل‌کننده جذب حمایت‌ها و تسهیلات مالی و همچنین جذب سرمایه‌گذار برای ایده‌های برتر باشد.

وی یادآور شد: به کسانی‌که ایده یا طرح برای ما ارسال کردند، مهلت دادیم تا ایده خود را پخته‌تر کنند تا بتوانیم حامیان بهتری برای آنها پیدا کنیم.

معاون پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر عمده‌ترین راه حل مشکل کارآفرینی و اشتغالزایی را اینگونه عنوان کرد: چنانچه از ابتدا بتوانیم کارآفرینی را در ذهن دانشجویان ایجاد کنیم و این تفکرها بعد عملی پیدا کند و تفکر استارت‌آپی داشته باشند، مشکلات اشتغال حل خواهد شد.

عطائیان بیان کرد: ما در کنار رقبا می‌توانیم در نوآوری صنایع انگور و کشمش در سطح ملی پیشتاز باشیم.

وی تاکید کرد: در حال حاضر مردم نسبت به محصولات استارت‌آپی دید مثبتی دارند و برای جوانان جذابیت خاصی دارد.

عطائیان ابراز امیدواری کرد: در حوزه صنایع غذایی انگور و کشمش با رویدادهای استارت‌آپی بتوانیم رویکرد مثبتی ایجاد کنیم.

نخستین رویداد استارت آپی در صنایع غذایی انگور و کشمش اواخر فروردین سال ۹۹ به همت پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر برگزار خواهد شد.

دانشگاه ملایر در چهار کیلومتری محور به اراک واقع شده است.

برچسب‌ها دانشگاه ملایر توسعه صادرات همدان استارتاپ ملایر همایش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه ملایر توسعه صادرات همدان استارتاپ ملایر همایش دانشگاه ملایر توسعه صادرات همدان استارتاپ ملایر همایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۶۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد

به گزارش تابناک به نقل از مس‌پرس، متن پیام مدیرعامل شرکت صنایع مس ایران به مناسبت هفته کار وکارگر به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مقام معظم رهبری:

«رکن جهش تولید کارگر است؛ با جهش تولید، کشور و آحاد مردم ثروتمند می شوند و جیب و دست کارگر پر می شود.»

فرارسیدن هفته کار و کارگر، یادآور تلاش‌ بی‌وقفه و تعهد ارزشمند کارگران ساعی و خدوم در بخش های مختلف و فرصتی مغتنم برای پاسداشت مقام شامخ این قشر زحمتکش و تاکید بر نقش بی بدیل آنان در رونق تولید و اعتلای صنعت ایران اسلامی است.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام کارگری و تبریک این ایام فرخنده، به پاس خدمات ارزنده و تلاش بی وقفه و به تأسی از سیره پیامبر اکرم (ص)، زحمات بی‌بدیل کارگران سخت کوش و جهادگر شرکت ملی صنایع مس ایران را ارج می نهم.

در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده است، برای تحقق آن باید با هم افزایی و تلاش روز افزون و با تکیه بر همت بلند و اراده استوار کارگران خدوم، زمینه رشد تولید فراهم و بار دیگر پرچم صنعت مس ایران بر بلندای اقتصاد کشور عزیزمان برافراشته شود.

امید است با اتکا به همدلی و پشتکار ستودنی سربازان جهادگر عرصه تولید، هر چه زودتر شاهد بهر‌ برداری از طرح‌های توسعه‌ای و شکوفایی فزاینده صنعت مس در سایه‌سار پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران باشیم. 

با آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون برای تمامی کارگران عزیز

حسین مدرس خیابانی

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران

دیگر خبرها

  • صنایع نفت و گازوپتروشیمی به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • اینجا از هر ۱۰ سرمایه، ۹ تا بر باد می‌رود
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • تیزر «بارگادون» منتشر شد/ مستندی درباره آداب خوشه‌چینی انگور
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • شاید موشک‌های آینده بدون سوخت کار کنند!
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی