Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-دومین کمیسیون مشترک نظامی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان با حضور هیئت‌های نظامی دو کشور صبح امروز (چهارشنبه) در محل ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران برگزار شد.

دومین کمیسیون مشترک نظامی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان با حضور هیئت‌های نظامی دو کشور صبح امروز (چهارشنبه) در محل ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دیدار به ریاست سرتیپ پاسدار «قدیر نظامی» رئیس امور بین الملل و دیپلماسی دفاعی ستاد کل نیرو‌های مسلح سرلشکر «محمداف فواد» معاون وزیر دفاع آذربایجان و با حضور کارشناسان نظامی دو کشور در تهران تشکیل شد.

در این دیدار زمینه‌های همکاری در خصوص تبادل هیئت‌ها و مقامات نظامی در حوزه‌های مختلف آموزش، رزمایش‌های مشترک، همکاری‌های علمی و پژوهشی، حوزه طب نظامی همکاری‌های ورزشی و فرهنگی و دیگر حوزه‌های مورد علاقه طرفین بحث و بررسی صورت گرفت و برنامه‌های همکاری‌ها برای سال ۱۳۹۹ مشخص و تعیین شد.

سردار نظامی گفت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان علاوه بر پیوند‌های تاریخی فرهنگی و تمدنی به عنوان دو کشور همسایه دارای مرز مشترک و طولانی بوده و در بسیاری از مسائل نظامی، دفاعی، امنیتی و انتظامی به ویژه مبارزه با تروریسم، قاچاق انسان و مواد مخدر و همچنین صیانت از امنیت دریای خزر و امنیت منطقه حوزه قفقاز همکاری دارند.

رییس امور بین‌الملل و دیپلماسی دفاعی ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: همکاری‌های نظامی بین نیرو‌های مسلح دو کشور طی چند سال اخیر از روند رو به رشد و قابل توجهی برخوردار بوده است و در چارچوب اراده و درخواست رهبران سیاسی و نظامی و توافقات فی‌مابین، فرماندهان عالی‌رتبه نیرو‌های مسلح دو کشور پیش‌بینی می‌شود که روابط فی‌مابین نسبت به گذشته از شرایط و موقعیت بهتری برخوردار شود.

همچنین دومین اجلاس کمیسیون مشترک نظامی پس از مذاکرات تخصصی و ملاقات‌های هیئت‌های آذری با وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، معاون هماهنگ‌کننده ستاد کل نیرو‌های مسلح و فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و با امضای یک یادداشت تفاهم به پایان رسید و مقرر شد که کلاس سوم سال آینده در باکو تشکیل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران و جمهوری آذربایجان جمهوری اسلامی ایران ستاد کل نیرو های مسلح کمیسیون مشترک نظامی دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۸۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ امیر سرتیپ فخری در همایش بزرگداشت روز ملی خلیج فارس اظهار داشت: در طول تاریخ ایران، نام خلیج فارس ثبت شده و نیازی به جست‌وجوی مجدد برای نام تاریخی خلیج فارس نیست.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح افزود: یک سری «واحد‌های سیاسی نوپدید» در دهه‌های اخیر مسایلی را در مورد خلیج فارس مطرح کرده‌اند و لذا از سال ۱۳۸۴ همراه با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، این روز در تاریخ جمهوری اسلامی ثبت شد.

امیر سرتیپ فخری با اشاره به لزوم گرامیداشت روز خلیج فارس گفت: وزارت دفاع در راستای دیپلماسی دفاعی، این موضوع را در زمره اهداف خود قرار داده و وزیر دفاع هم این موضوع را به سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح واگذار و این سازمان هرساله برنامه‌های متنوعی در خصوص بزرگداشت روز ملی خلیج فارس برگزار کرده است.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح با تاکید بر اینکه روز ملی خلیج فارس باید بزرگ‌تر و در سطح ملی برگزار شود، عنوان کرد: با هماهنگی سازمان‌های مختلف، تصمیم گرفتیم این روز را به صورت ملی برگزار کنیم تا به گوش همه جهانیان برسد و لذا امروز که این برنامه برگزار شده است، ۲۵ نهاد و دستگاه حضور و مشارکت داشته‌اند.

امیر سرتیپ فخری ادامه داد: در حوزه دیپلماسی حقوقی، وزارت امور خارجه و در حوزه دیپلماسی علمی، مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان هواشناسی و مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و اتاق ایران و… همکاری داشته‌اند.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح بیان کرد: در حوزه دیپلماسی فرهنگی، پژوهشکده حج و زیارت، شهرداری تهران، فرهنگسرای اندیشه و… پای کار آمدند و این وفاق رقم خورد.

امیر سرتیپ فخری اضافه کرد: این مساله کمک کرده است تا بتوانیم نشست‌های تخصصی مختلف در سازمان و دانشگاه‌ها برگزار کنیم تا از این طریق، نام خلیج فارس برای جهانیان آشکار شود.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح گفت: در سازمان ملل، گروهی جغرافیایی وجود دارد که نام‌های جغرافیایی را برای کشور‌های جهان تبیین می‌کند که در بیست و سومین جلسه‌ای که برگزار شد، دقیقاً به نام خلیج فارس اشاره شده است که در دنیا جای شکی را باقی نمی‌گذارد که این نام، برازنده‌ترین برای این پیکره آبی است.

امیر سرتیپ فخری با بیان اینکه بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سال در اسناد تجاری، تاریخی، کتیبه‌ها و نوشته‌ها نام خلیج فارس تکرار شده است، خاطرنشان کرد: این وفاق و همدلی در بین تمامی ایرانیان وجود دارد و با این انسجام، اقتدار و هماهنگی هرگز کسی نخواهد توانست از امروز تا آینده تاریخ، نام خلیج فارس را جعل و نام دیگری بر این پیکره قرار دهد.

رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح همچنین در پایان اظهارات خود گفت: این سازمان در طول سال‌های فعالیت خود کلیه مدارک، نقشه‌ها و اسناد مربوط به خلیج فارس در ایران و سایر نقاط دنیا از دوران باستان تاکنون گردآوری کرده و توانسته بانک اطلاعات خلیج فارس را ایجاد کند.

دیگر خبرها

  • نیرو‌های مسلح یمن: دو ناوشکن آمریکایی و دو کشتی اسرائیلی را هدف قرار دادیم
  • شاهکاری دیگر از انصارالله در دریای سرخ و اقیانوس هند/ سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: ۲ ناوشکن آمریکایی و ۲ کشتی اسرائیلی را با تعدادی پهپاد هدف قرار دادیم
  • نیرو‌های مسلح یمن: ۲ ناوشکن آمریکایی و ۲ کشتی اسرائیلی را هدف قرار دادیم
  • تولید بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح
  • امیر فخری: کسی نمی‌تواند نام «خلیج فارس» را جعل کند
  • صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح در بوکان
  • صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح در بوکان برگزار شد
  • اعلام آمادگی بلاروس برای توسعه همکاری‌های نظامی
  • رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود
  • امیرعبدالهیان: روابط ایران با قاره آفریقا مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک است