Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون کل وزارت بهداشت که خود نیز مبتلا به کروناویروس شده، گفت: مردم برای انجام تست کروناویروس اصرار نکنند چرا که جواب آن به مردم اطمینان کاذب می‌دهد. تاریخ انتشار: 11:23 - 07 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۰۴۹۲ به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت در خصوص روند ابتلا خود به بیماری کرونا گفت: روز گذشته تب ۴۱ درجه سانتیگراد و لرز داشتم که در حال حاضر بدن دردم از بین رفته است و با تبعیت از دستورات پزشک معالج نیز به سمت بهبودی می‌روم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با بیان این‌که فکر می‌کنم مردم ترس زیادی از کرونا پیدا کرده‌اند، اظهار کرد: کرونا ویروس از آنفلوآنزا H۱N۱ شدت کمتری دارد، اما احتمال سرایت بیشتر آن نگران‌کننده است. این بیماری برای ما یک ویروس ناشناخته بود که با توجه به تجربه چین کشور‌های دیگر و تجربه یک هفته‌ای در کشور خودمان متوجه رفتار‌های این ویروس شدیم.   معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به این‌که ۸۰ درصد از کسانی که مبتلا به این ویروس می‌شوند حتی متوجه علائم آن نشده و با اقدامات سرپایی بهبود پیدا می‌کنند، تصریح کرد: تنها بین دو تا ۲.۵ درصد از مبتلایان به مرگ می‌انجامد که این میزان نسبت به مرگ و میر‌های ناشی از آنفلوآنزا بسیار کمتر است.   حریرچی با اشاره به این‌که امسال در آمریکا ۱۳ هزار نفر به دلیل آنفلوآنزا جان خود را از دست داده‌اند، توضیح داد: همچنین در کشور آمریکا ۲۸ میلیون نفر به آنفلوآنزا مبتلا شده بود.   وی با اشاره به این‌که افرادی که دارای بیماری کرونا نیستند، اما صرفا به دلیل تماس با افراد مبتلا برای انجام تست مراجعه می‌کنند، توضیح داد: انجام این تست برای این دسته افراد ضروری و غیرمفید است و به آن‌ها اطمینان کاذب می‌دهد. این ویروس بعد از انتقال از محیط به حلق و ریه افراد وارد می‌شود و علائم آن زمانی بروز پیدا می‌کند که در حلق و ریه فرد قرار گرفته باشد. قبل از این مرحله علائمی در فرد ظاهر نمی‌شود و انجام تست برای مشخص شدن اطلاع فرد به کرونا ویروس مثبت نخواهد بود.   معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به این‌که این اقدامات به فرد اطمینان کاذب می‌دهد، ادامه داد: به همین خاطر مردم نباید اصرار کنند تا آزمایش بدهند بلکه با رعایت مسائل معمول می‌توانند از ابتلا به کرونا ویروس پیشگیری کنند و در صورت بروز تب و سرفه نیز در صورت صلاحدید پزشک از آن‌ها تست گرفته می‌شود.   حریرچی در ادامه با بیان این‌که شب قبل از انجام مصاحبه خبری به همراه آقای ربیعی در روز دوشنبه با کوفتگی و خستگی روبه‌رو شده بودم، اضافه کرد: از آنجایی که چهار تا پنج روز استراحت کافی نداشتم فکر می‌کردم که این علائم به همین دلیل ایجاد شده است. صبح روز دوشنبه قبل از انجام مصاحبه احساس تب می‌کردم و در حین مصاحبه نیز صورتم قرمز شد بلافاصله بعد از بیرون آمدن از مصاحبه درجه حرارت بدنم را گرفتند و بعد از ظهر نیز اولین نمونه‌گیری را انجام دادم. جواب اولیه ابتلای قطعی به کرونا را نشان نمی‌داد با این حال به منزل نرفتم و خودم را تا حدی ایزوله کردم. دیروز صبح هم نتیجه آزمایش قطعی شد و درمان را آغاز کردم.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ایرج حریرچی وزارت بهداشت معاون کل وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۸۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • عملکرد هلال احمر در تسکین آلام رنج‌دیدگان قابل تحسین است
  • جزییات ناگفته از سرقت بانک ملی توسط کاراگاه پرونده
  • مهمترین لحظه در تاریخ ورزش کشور همسایه؛ افغانستان یک گام تا انجام ماموریت غیرممکن!
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • در مستند «آقای خاص»؛فرزاد حسنی راوی ناگفته‌های زندگی سرمربی تیم ملی شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • فرزاد حسنی راوی ناگفته‌های زندگی سرمربی تیم ملی شد