Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر معینی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا تاکید کرد: با توجه به وضعیت شبکه و نیاز به تولید برق، ضروری است واحدها به صورت مطمءن و مستمر تولید خود را ادامه دهند تا خاموشی رخ ندهد.

وی با بیان اینکه متولی سوخت ما نیستیم، گفت: این شرکت متولی تولید برق است و برق بیش از ۲ میلیون مشترک در استان را تامین می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معینی با اشاره به اینکه اکنون ۵۰ درصد نیروگاه های کشور برای تعمیرات دوره ای جهت آمادگی برای پیک تابستان از مدار خارج شده اند، گفت: در وضعیت کنونی بقیه نیروگاه ها که در مدار هستند متولی تولید برق کشور هستند و تولید مازاد نداریم.

وی ادامه داد: براساس آخرین آمار تولید برق در کشور به صورت سربه سر است و هرچه تولید می شود، به مصرف می رسد و تولید مازاد وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت تولید برق آذربایجان با بیان اینکه هرگونه خروجی واحدها منوط به اعمال خاموشی است، گفت: بیش از یک هزار و ۵۰۰ مگاوات در شرایط کنونی در استان برق تولید می شود که در وضعیت کنونی مصرف استانی را تامین می کند .

وی با بیان اینکه آذربایجان شرقی دارای سه نیروگاه تبریز ، بناب و صوفیان است، افزود: با توجه به اینکه سوخت مازوت موجب ایجاد آلودگی است مایل به مصرف مازوت در نیروگاه ها نیستیم و از این رو از پالایشگاه تبریز در خواست مازوت سبک کردیم که میزان گوگرد آن یک هشتم گوگرد سنگین بوده و آلودگی آن کمتر است.

معینی اظهار کرد: استفاده از مازوت سبک برای سیستم های نیروگاه مناسب نیست ولی برای جلوگیری از افزایش آلودگی از مازوت زیر ۲۸۰ استفاده می کنیم.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از سوخت مازوت بنا به تایید شورای تامین استان انجام شده است و تا ۲۹ اسفند مجاز به استفاده هستیم و به محض تامین گاز مورد نیاز، سوخت نیروگاه ها تغییر خواهیم داد.

مدیرعامل شرکت تولید برق آذربایجان با تاکید بر اینکه در نیروگاه‌های استان، مسایل زیست محیطی با جدیت مورد توجه قرار می‌گیرد تاکید کرد: سوخت اول نیروگاه‌های استان، گاز و سوخت دوم مازوت است.

به گزارش ایرنا، استفاده از سوخت مازوت در نیروگاه ها نقش مهمی در افزایش آلودگی هوا دارد.

هوای تبریز در سه روز گذشته ناسالم برای گروه های حساس بود.

در نشست روز گذشته کارگروه کاهش آلودگی هوای تبریز، مدیریت نیروگاه این شهر مکلف به متوقف کردن استفاده از مازوت و بکارگیری گاز طبیعی برای تولید برق شد.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی تبریز انرژی برق شرکت مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران برق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی تبریز انرژی برق برق سازمان حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی تبریز انرژی برق برق نیروگاه ها تولید برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۰۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند

فرزین عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، با اشاره به اینکه در سال گذشته 55 قرارداد پیمانکاری به مبلغ 240 میلیارد تومان در حوزه معاونت فنی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی منعقد شد اظهار داشت: این در حالی بود که این قراردادهای پیمانکاری از شمال تا جنوب استان را شامل می‌شد.

وی تصریح کرد: بر این اساس، در هر کدام از شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی که مشکل زیرساختی داشتند، پروژه پیمانکاری منعقد شده و عملیات اجرایی در آنجا آغاز شده است.

معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی گفت: همچنین در قسمت اسناد ثبتی در سال گذشته، حدود 400 هکتار اسناد تک برگی تفکیک‌شده در شهرک‌های صنعتی ارومیه، چهاربرج، اشنویه، ماکو و ناحیه صنعتی کریم آباد صادر شد.

وی بیان کرد: از سوی دیگر اسناد 6 دانگ ناحیه صنعتی نالوس صادر شد و اقدامات صدور اسناد 6 دانگ پلدشت نیز پس از چندین سال آغاز شده و هم اکنون در حال صدور سند است.

عباسی از تصویب دو ناحیه صنعتی در سال گذشته خبر داد و گفت: در این راستا ناحیه صنعتی سیمینه بوکان به مساحت 50 هکتار و ناحیه صنعتی شهید سلیمانی ارومیه به مساحت 23 هکتار به تصویب رسیده و امسال عملیات اجرایی آنها آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: از سوی دیگر در پایان سال گذشته برای ایجاد دو ناحیه صنعتی لاجان پیرانشهر پیمانکار انتخاب شد و ناحیه صنعتی قره ضیاءالدین۲ در مرحله تهیه اسناد و برآورد است.

معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی در ادامه با اشاره به صدور بیش از 30 مجوز ساخت و ساز در سال گذشته گفت: علاوه بر آن در این مدت 23 پایان کار برای واحد‌های صنعتی و خدماتی صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه آغاز عملیات اجرایی تصفیه‌خانه شاهین دژ جزو مصوبات سفر استاندار آذربایجان‌غربی در سال گذشته بود اظهار داشت: این پروژه با اعتباری بالغ بر 45 میلیارد تومان و ظرفیت 400 مترمکعب در روز آغاز شد.

عباسی گفت: مدول دوم شهرک صنعتی مهاباد نیز که در سال 1401آغاز شده بود در اواخر سال گذشته با ظرفیت 900 مترمکعب در روز و با اعتبار 22میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

وی افزود: هم اکنون نیز تصویه خانه فاز دو ارومیه با اعتبار 35 میلیارد تومان و با پیشرفت فیزیکی 50 درصدی در حال انجام است.

معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی با اشاره به تفاهم‌نامه سه جانبه با شرکت برق منطقه‌ای، شرکت شهرک‌های صنعتی استان و استانداری گفت: این تفاهم‌نامه در راستای احداث پست شهرک صنعتی فاز سه بوده که 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی در ادامه گفت: امسال در صورتی که مجوز حفاری چاه آب ناحیه صنعتی چهاربرج در اسرع وقت تحویل شرکت شهرک‌های صنعتی داده شود، در 6 ماهه دوم سال ناحیه صنعتی چهاربرج آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران خواهد بود.

عباسی خاطرنشان کرد: امسال زیباسازی شهرک‌ها با بهره‌گیری از مشاور، پیش‌بینی شده است که امید می‌رود بتوان با ایجاد فضای سبز و کاشت نهال در شهرکهای صنعتی گام موثری در زیبایی شهرک‌های و نواحی صنعتی داشته باشیم.

وی بیان کرد: همچنین امسال چند شهرک برای احداث نیروگاه خورشیدی در نظر گرفته شده و با توجه به کمبود برق که وجود دارد در تلاش هستیم با احداث نیروگاه‌های خورشیدی این مشکل را تا حد امکان رفع کنیم.

عباسی گفت: از سوی دیگر در سال جاری کارگاه‌های اجاره‌ای در برنامه وجود دارد و بر این اساس، 10 واحد کارگاهی فناوری در عرض دو سال احداث می‌شود و هم اکنون در شهرک صنعتی فاز دو ارومیه احداث چهار کارگاه آغاز شده و پس از پایان آن، به متقاضیان سرمایه‌گذاری اجاره داده می‌شود.

وی اظهار داشت: امسال واگذاری شهرک صنعتی پلدشت آغاز و قیمت‌گذاری‌ها به پایان رسیده است و اواخر اردیبهشت ماه واگذاری آنها آغاز می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی
  • جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا ؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی/ فراجا مسئول تامین امنیت مرزهاست
  • جزئیات طرح انسداد مرزهای شرقی/ تمام منطقه دیوارکشی می شود؟
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند