Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمدتقی انوشه گفت: رعایت بهداشت اولیه فردی و شستشوی مناسب سبزی و میوه کمک شایانی به کنترل بیماری و تقویت بدن می‌کند.

او افزود: مصرف آب، میوه ها، سوپ سبزی‌ها و موادی که حاوی پروتئین هستند می‌تواند سیستم ایمنی را تقویت کند و نباید خود را محدود به یک ماده غذایی خاص کنیم بلکه بسیاری از میوه‌ها و سبزی‌های متنوع برای درمان بیماری کرونا می‌تواند موثر باشد، از جمله ویتامین سی (c) در بسیاری مواد غذایی از جمله گوجه فرنگی، پرتقال، لیموشیرین وجود دارد و فرق نمی‌کند میوه گران و ارزان هم یک اندازه ویتامین (سی) دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انوشه با بیان این که مردم سراغ یک ماده غذایی خاص نروند ادامه داد: بسیاری مواد غذایی که به عنوان آنتی اکسیدان می‌شناسیم شامل کارتنوئید‌ها (هویج، کدو، کدوحلوایی)، گروه ویتامین سی (گوجه فرنگی، مرکبات)، ویتامین E (جوانه گندم، روغن زیتون، روغن کنجد و کانولا) وجود دارد که هر کسی می‌تواند هر کدام از این مواد غذایی در دسترس است تهیه و مصرف کند و به دنبال یک ماده غذایی گران قیمت نباشیم.

این متخصص تغذیه با اشاره به تأثیر آجیل و مغز‌ها در تقویت سیستم ایمنی افزود: این گروه مواد غذایی حاوی ویتامین E و D است که بسیار در شرایط فعلی کمک خواهد کرد تا بدن آنتی اکسیدان لازم برای مواجهه با ویروس کرونا و سایر میکروب‌ها را دریافت کند.

او در خصوص پرهیز غذایی در شرایط فعلی نیز گفت: پرهیز از مصرف غذای فوری (فست فودها)، سوسیس و کالباس، پخت کامل مرغ و گوشت و تخم مرغ اهمیت ویژه‌ای دارد.

این متخصص تغذیه گفت: خوشبختانه رژیم غذایی ایرانی‌ها تنوع بالایی از انواع مواد غذایی دارد ضمن این که پروتئین‌ها هم که در گوشت، مرغ و تخم مرغ و لبنیات وجود دارد کمک خوبی به تقویت سیستم ایمنی می‌کند.

انوشه افزود: سعی کنیم از اضطراب دوری کنیم، زیرا اضطراب دشمن ایمنی بدن است و در شرایط فعلی باید تا حد ممکن از اضطراب پرهیز کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تقویت سیستم ایمنی مواد غذایی متخصص تغذیه سیستم ایمنی مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۰۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟

افراد مسن، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می‌کنند، افرادی که درگیر بیماری کم‌خونی همولیتیک خودایمنی هستند و همچنین کسانی که مشکل سوء جذب دارند، بیشتر از دیگران در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، ویتامین B۱۲ یک ویتامین ضروری است که بدن به آن نیاز دارد، اما نمی‌تواند به تنهایی آن را تولید کند، بنابراین باید برای دریافت آن از رژیم غذایی مناسب پیروی شود؛ ویتامین B۱۲ برای تولید DNA بسیار مهم است و نقش کلیدی در تولید گلبول‌های قرمز دارد.

افراد مسن، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می‌کنند، افرادی که درگیر بیماری کم‌خونی همولیتیک خودایمنی هستند و همچنین کسانی که مشکل سو جذب دارند، بیشتر از دیگران در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند، در صورتی که در معرض کمبود این ویتامین قرار دارید، مکمل‌های تجویز شده توسط پزشک را مصرف کنید؛ کمبود ویتامین B۱۲ را نباید نادیده گرفت، زیرا کمبود طولانی مدت آن باعث بروز مشکلات جدی سلامتی می‎‌شود.

علائم مراحل اولیه کمبود ویتامین B۱۲ چیست؟

کمبود خفیف ویتامین B۱۲ ممکن است با علائم خاصی همراه نباشد. با این وجود، رایج‌ترین علائم اولیه آن شامل ضعف، خستگی، از دست دادن اشتها، کاهش وزن بدون دلیل، حالت تهوع، استفراغ، اسهال، افسردگی و تحریک‌پذیری می‌شود.

تأثیرات طولانی‌مدت کمبود ویتامین B۱۲ چیست؟

کمبود ویتامین B۱۲ در طولانی مدت باعث بروز مشکلات سلامتی جدی می‌شود. این موارد شامل بی‌حسی و گزگز دست و پا، از دست دادن بینایی، اختلال شناختی و از دست دادن حافظه می‌‎شود؛ همچنین، ممکن است منجر به احساس گیجی، مشکلات راه رفتن و مشکلات گفتاری شود.

چه غذاهای حاوی ویتامین B۱۲ است؟

گوشت، ماهی، مرغ، تخم‌مرغ و محصولات لبنی به صورت طبیعی سرشار از ویتامین B۱۲ است. هیچ منبع گیاهی دارای ویتامین B۱۲ نیست، بنابراین افرادی که از رژیم‌های غذایی گیاهی پیروی می‎‌کنند، باید از غذاهای غنی شده با ویتامین B۱۲ استفاده کنند؛ افرادی که نمی‌توانند نیاز ویتامین B۱۲ بدن خود را از طریق رژیم غذایی تأمین کنند، لازم است با تجویز پزشک از مکمل‌های این ویتامین استفاده کنند.

کد خبر 750589

دیگر خبرها

  • این میوه‌ها را برای لاغر شدن مصرف کنید
  • برای رفع یبوست این میوه را مصرف کنید
  • سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید
  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • ویتامین B روی عصبانیت چه اثری دارد؟
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • اهمیت این ویتامین برای سلامتی قلب
  • این مواد خوراکی استخوان‌های بدن را تقویت می‌کنند
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟