Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@03:52:16 GMT

تامین کمبود مربی پرورشی از طریق نیروهای حق التدریس

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۵۱۷۹۹

تامین کمبود مربی پرورشی از طریق نیروهای حق التدریس

ایسنا/بوشهر معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش بوشهر عنوان کرد: کمبود مربی پرورشی را از طریق نیروهای حق التدریس تامین می کنیم که در سال تحصیلی جاری کمبود حوزه پرورشی با ۶۵۰۰ ساعت رفع کرده ایم.

سیروس فتحی در نشست خبری به مناسبت ۸ اسفند سالروز تاسیس نهاد امور تربیتی توسط شهیدان رجایی و باهنر و آغاز هفته تربیت اسلامی گفت: به ۱۱۱ شهید معلم و ۴۷۱ شهید دانش آموز و ۱۴ مربی پرورشی شهید استان ادای احترام می کنیم و بنا به تاکیدات مقام معظم رهبری در اجرایی کردن سند تحول بنیادین در گام دوم انقلاب در مجموعه امور تربیتی فعالیت ها مبتنی بر سند تحول بنیادین و با همکاری تشکل ها و نهادهای همراه برنامه ریزی و اجرا می شود و این فرصت در اختیار دانش آموزان و مدارس قرار داده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای گرامیداشت این هفته ویژه برنامه هایی در نظر گرفته بودیم که بخشی از برنامه ها به دلیل تعطیلی مدارس به خاطر پیشگیری از ویروس کرونا فعلا اجرا نمی شود و در روزهای آتی که شرایط عادی شود اجرا می شود. پیش بینی می کنیم که با عادی شدن شرایط بیش از ۲۵۰ برنامه در مرکز استان و شهرستان ها و مناطق اجرا شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: علاوه بر مدارس که فعالیت های امور تربیتی را انجام می دهند ۲۱ مرکز دارالقرآن که مسئولیت ترویج فعالیت های قرآنی بر عهده دارد، ۱۶ مرکز و هسته مشاوره مسئولیت نظارت بر فعالیت های تربیتی و تحصیلی در سطح استان و شهرستان ها فعال هستند. ۲۷ کانون فرهنگی تربیتی مسئولیت فعالیت های فرهنگی هنری و فوق برنامه در طول سال تحصیلی و در فصل تابستان برنامه ریزی و اجرا می کنند. همچنین ۱۰ اردوگاه دانش آموزی که ۲ اردوگاه استانی و ۸ اردوگاه شهرستانی هستند. 

معاون پرورشی آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: تعداد ۱۱۱۵ نفر مربی و معاون پرورشی در مدارس مسئولیت اجرای فعالیت های حوزه امور تربیتی دارند و ۲۳۲ نیروی شاغل در اماکن و فضاهای پرورشی مثل دارالقرآن و مرکز مشاوره وجود دارد. 

فتحی یادآور شد: کمبود مربی پرورشی را از طریق نیروهای حق التدریس تامین می کنیم که در سال تحصیلی جاری کمبود حوزه پرورشی با ۶۵۰۰ ساعت رفع کرده ایم.

وی بیان کرد: از ساحت های شش گانه سند تحول بنیادین ۵ ساحت اختصاصاً به حوزه های تربیتی و فرهنگی اشاره شده که اولین و مهمترین ساحت تربیت اعتقادی اخلاقی و دینی دانش آموزان است و همه بخش های تربیت و معلمان مسئولیت این کار را عهده دار هستند.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر عنوان کرد: تمام فعالیت های سال ۹۸ مبتنی بر سند تحول بنیادین است و راهکارهای ۱۳۱ گانه این سند را به عنوان یک ضرورت دنبال می کنیم. با آموزش چند رسانه ای، بصیرت افزایی فرهنگیان و آموزش معاونین و مربیان پرورشی و سلسله نشست های تربیت پژوهی با عنوان حیات طیبه دوره های ضمن خدمت درس تفکر و سبک زندگی به دنبال توانمندسازی نیروی انسانی هستیم. 

این مسئول ادامه داد: تشکیل ۱۵۵۰ شورای دانش آموزی در مدارس استان که بیش ۱۱ هزار و ۷۰۰ دانش آموز عضو اصلی و علی البدل شورای دانش آموزی هستند و امسال اولین بار پارلمان دانش آموزی استان با انتخاب ۵۰ دانش آموز عضو شوراهای دانش آموزی تشکیل شده است.

سیروس فتحی بیان کرد: در بحث غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان به ویژه در فصل تابستان امسال بیش از ۲۶ هزار دانش آموز دختر و پسر را تحت پوشش قرار دادیم. تا پایان بهمن ماه سال جاری ۸ هزار و ۹۷۶ دانش آموز به اردوهای راهیان نور اعزام شده اند. 

وی افزود: از فعالیت های تابستانی ما اعزام حدود ۳۰۰ دانش آموز دختر و پسر در ۸ مرحله به اردوهای بنیاد علوی بوده است. همچنین ۱۳۲۸ دانش آموز در قالب اردوهای یک روزه و چند روزه به مناطق درون و برون استانی اعزام شده اند. ۱۹۱ نفر از دانش آموزان به عنوان منتخبان رشته های مختلف قرآنی فرهنگی هنری مناطق مرزی شوراهای دانش آموزی به اردوهای کشوری اعزام شده اند. ۱۸ دانش آموز دختر نیز به مسابقات فرهنگی هنری اعزام شده اند که ۱۱ نفر رتبه های اول تا سوم کشوری کسب کرده اند. 

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر اظهار کرد: در کنار کنگره بزرگ شهدای استان، اجلاسیه ویژه شهدای فرهنگی و دانش آموز استان را با همکاری سپاه امام صادق برگزار شد. همچنین بیش از ۲۷۰ یادواره دانش آموزی در تمامی شهرستان ها و مناطق برگزار کردیم. یادواره شهدا تمام شدنی نیست و در سال تحصیلی آینده نیز اجرا می شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: در نوزدهمین دوره پرسش مهر ریاست جمهوری دو مقام اول و یک مقام سوم در بخش فرهنگیان و دو مقام اول و دوم در بخش دانش آموزی داشته ایم. بیش از ۲۳ هزار دانش آموز و فرهنگی در این مسابقات شرکت کرده بودند و الان نیز در حال اجرای دوره بیستم پرسش مهر ریاست جمهوری هستیم.

فتحی عنوان کرد: تعداد ۱۷۰ مشاور مذهبی خواهر و برادر با هماهنگی حوزه های علمیه با ما همکاری می کنند. اقامه نمازجماعت در ۳۰۰ مدرسه با حضور روحانیون و در ۸۰۰ مدرسه به امام افراد غیر رروحانی که اکثراً همکاران فرهنگی و دانش آموران هستند. دو مدرسه معارف در کنگان و یک مدرسه معارف در دلوار با هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی در حال فعالیت هستند.

وی بیان کرد: برای پنجمین سال با همکاری موسسه انوار طه که زیر نظر آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری روحانیون و مبلغین در قالب کاروان های مختلف به شهرستان ها و مناطق اعزام می شوند و با حضور در مدارس مسائل اخلاقی و احکام را طرح کرده و به سوالات دینی دانش آموزان پاسخ می دهند که امسال بیش از ۱۴۰ روحانی در این طرح مشارکت داشته اند. مدت حضور هر روحانی در هر مدرسه حدود ۱۰ روز است. هر سال از آبان ماه شروع و تا پایان اسفند ادامه دارد. این طرح شامل مدارس در همه دوره های تحصیلی است و تنها در استان بوشهر اجرا می شود.

معاون آموزش و پرورش استان بوشهر اظهار کرد: در سال تحصیلی گذشته ۵ طلبه وظیفه داشتیم اما در سال جاری ۲۱ طلبه وظیفه در مدارس ما در حال فعالیت هستند. در دو سال اخیر حدود ۲۰ هزار دانش آموز در طرح ملی حفظ جز سی جزء قرآن کریم شرکت کرده اند که دو هزار نفر از آنها به عنوان رتبه های قبولی و منتخب این طرح شده اند.

این مسئول تاکید کرد: برگزاری ۸۰ محفل انس با قرآن، همکاری موثر در برگزاری اجلاسیه استانی نماز و برگزاری ۱۵ اجلاس نماز شهرستانی و منطقه ای با عنوان نماز و مدرسه و برای اولین بار در کشور به سبب میزان شرکت کنندگان در فراخوان نماز و مدرسه جزو پنج استاد برتر کشور شدیم. 

سیروس فتحی بیان کرد: با برگزاری آزمون های توانایی ویژه دوره متوسطه اول بحث هدایت تحصیلی و شغلی دانش آموز داریم که امسال ۱۳ هزار و ۵۹۷ دانش آموز در این طرح مشارکت داشته اند. در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی طرح ملی نماد در حال اجرا است. 

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر عنوان کرد: در مرکز استان با حضور دستگاه های عضو  میز نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) همچون بهزیستی، کمیته امداد، دادگستری و دادگستری دانشگاه علوم پزشکی در مرکز مشاوره خمات روانشناختی استان راه اندازی کرده ایم. ۱۸ هسته و مرکز مشاوره در شهرستان ها و مناطق اجرای طرح نماد را عهده دار هستند.

وی توضیح داد: امسال در آذرماه بوشهر میزبان بیش از ۴۵۰ نفر از دست اندرکاران طرح ملی نماد از سراسر کشور بوده است. در طرح نماد شهرستان دشتی شهرستان منتخب استان است که ۹۶ آموزشگاه در دشتی، ۶ آموزشگاه در شهر بوشهر و ۶ آموزشگاه در شهرستان دشتستان تحت پوشش این طرح هستند.

این مسئول یادآور شد: طرح یاریگران زندگی طرح دیگری در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی است که شامل ۲۰ درصد مدارس استان که شامل ۳۸ هزار دانش آموز در ۳۴۶ آموزشگاه استان تحت پوشش خود قرار می دهد. در حوزه پیشگیری بر اساس سامانه کشوری نماد و طرح یاریگران چهار طرح مدرسه مراقب اجتماع محور، مدرسه عاری از خطر، مدرسه مراقبت از خود و طرح های مقابله در استان اجرا می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان تبلیغات اسلامی اردوگاه دانش آموزی طرح ملی روحانی بوشهر بنیاد علوی شورای دانش آموزی مجلس شورای اسلامی استانی علمی و آموزشی دارالقرآن استان بوشهر معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش آموزش و پرورش استان بوشهر شهرستان ها و مناطق سند تحول بنیادین هزار دانش آموز اعزام شده اند سال تحصیلی دانش آموز امور تربیتی دانش آموزان مربی پرورشی اجرا می شود دانش آموزی فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۱۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ طرح حجاب و عفاف در مدارس در حال اجراست

معاون وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ۱۶ طرح حجاب و عفاف در مدارس در حال اجراست، گفت:نیاز به فضاهای مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام پورثانی؛ معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در رویداد دختر ایران اظهار کرد: دانش‌آموزان سال‌ها از ما جلوتر هستند، وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم در می‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی از معلمان از جنس چندین نسل قبل است.

معلمان دانش‌آموزان را قضاوت بیجا نکنند

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز وقتی در مدرسه حاضر می‌شویم می‌بینیم که فضای دانش‌آموزان فضایی است که سال‌ها با ما متفاوت است. دانش آموز می‌بیند معلمش اصلاً صحبت‌هایش را درک نمی‌کند و او را بی‌جا قضاوت می‌کند.

پورثانی با بیان اینکه قطعا اثرپذیری دختران از مادران زیاد است، گفت: دختری که امروز یار و یاوری ندارد و کسی به او اهمیت نمی‌دهد، دختری که امروز در جنگ روایت‌ها چندان بر سر سفره روایت‌های ما و مدرسه نمی‌نشیند، طبیعی است که پای روایت دشمنان ایران بنشیند.

حجاب، مهم‌ترین پایه استواری تدین خانواده و جامعه است

وی بیان کرد: وقتی چنین دانش آموزی فضایی هم برای تخلیه هیجاناتش ندارد در هنگام بروز حوادث و اعتراضات، برای تخلیه هیجان خود به خیابان می‌آید و به شبیه‌سازی آنچه که در ذهن خود پرورش داده بود اقدام می‌کند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در سال 1401، معاون پرورشی در شهر مشهد بودم، در آن زمان می‌دیدم که دختر ما زیست مشترکی با مشاوران و مدیران و معلمانش نداشته و مشاور و معلم او هم نتوانستند درکی از زیست دختران دانش‌آموز داشته باشند.

برگزاری اردو برای گفت‌وگو

وی با طرح این سوال که امروز کدام معلم و مشاور است که یک ساعت با دانش‌آموز صحبت کند و حرف‌هایش را بشنود گفت: ما باید اردوهایی برگزار کنیم که اگر دختران در اردوگاهی حضور پیدا می‌کنند بدون حضور نامحرم و بدون حجاب باشند تا علاوه بر سپری کردن اوقات فراغت به گفتگو بپردازند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دختران ایران حق دارند شادی کنند، گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آنها شادی کنند؟ ما نیاز به فضاهای مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم.

پورثانی افزود: نقطه قوت انقلاب اسلامی در دنیا اهمیت دادن به نقش زن و دختر ایرانی است. جمهوری اسلامی می‌خواهد دختر ایرانی کنشگر باشد اما ما نتوانستیم به خوبی این موضوع را برای دختر ایرانی بازگو کنیم در حالی که جهان غرب برعکس، دختر را کالایی مصرفی می‌بیند اما به بهترین شکل تبلیغاتی این نگاه به دختر و زن را تزیین می‌کند.

وی گفت: رویداد دختر ایران رویدادی برای بیان روایت صحیح از دختران ایران است، روایتی صحیح از نقشی که دختر می‌تواند داشته باشد. روایتی که می‌گوید دختر ایرانی سال‌ها در چه جایگاهی بوده و امروز می‌تواند در ایران در چه جایگاهی قرار بگیرد.

حجت الاسلام پورثانی با بیان اینکه امروز روایتگری بر عهده ماست؛ گفت: در 600 هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم. در کنار آن هم 16 طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقق شعار سال نیازمند استفاده از نیروهای دانش بنیان است
  • ۱۶ طرح حجاب و عفاف در مدارس در حال اجراست
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • دختران حق دارند شادی کنند/ هجمه دشمن روی دختران ایران است
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • ثبت سفارش کتاب‌های درسی برای این پایه‌ها آغاز شد | دانش آموزان به این سایت مراجعه کنند
  • جشنواره «امید فردا» فرصتی برای رقابت سالن دانش‌آموزان کردستان
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی از امروز