Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر افسون تیزویر روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: بهترین راه کاهش استرس و اضطراب مردم ارائه آموزش‌های بهداشتی است، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز سعی کرده آموزش‌های لازم را به ادارات و عموم مردم ارائه کند.

وی افزود: منابع آموزشی از جمله روش‌های پیشگیری، اعلام گروه‌های پرخطر در معرض بیماری کرونا، علائم این بیماری و یا شماره تلفن‌های ضروری از طریق شبکه‌های مجازی به مردم اطلاع رسانی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با اشاره به اهمیت ارائه آموزش‌ها به مردم و کم کردن استرس آنها در خصوص ابتلاء به بیماری کرونا، گفت: در مکان‌های پرتردد شهری با همکاری بسیج جامعه پزشکی و همچنین هلال احمر آموزش‌های لازم به مردم ارائه می‌شود.

تیزویر گفت: در مرحله نخست در فردیس، ساوجبلاغ، اشتهارد، نظرآباد و طالقان یک نقطه پرتردد شهری به عنوان کانون بسیج اطلاع رسانی فعال می‌شود و در شهر کرج نیز در سه نقطه از جمله پایانه‌های مترو شهید سلطانی و گلشهر و همچنین چهارراه طالقانی کانون‌های اطلاع رسانی مستقر می‌شوند.

وی گفت: سعی خواهیم کرد تب سنج لیزری در کانون‌های بسیج اطلاع رسانی قرار گیرد تا اگر مردم مبتلا به تب بودند به آنها تذکرات لازم مبنی بر ماندن در خانه تا زمان رفع مشکلات تنفسی، ارائه شود.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: میزهای اطلاع رسانی نیز را در تمامی واحدهای بهداشت و همچنین با همکاری شهرداری در تمامی خانه‌های سلامت شهری کرج برپا خواهد شد.

تیزویر با اشاره به اینکه از سوی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تاکنون بیش از ۱۵۰ هزار بروشور آموزشی توزیع شده است، گفت: همچنین پنج هزار پوستر در این زمینه تاکنون تکثیر شده است، در کنار آن معاونت فرهنگی شهرداری کرج نیز چاپ این موارد را در دستور کار قرار داده است.

وی با اشاره به اهمیت پیوستن سفیران و داوطلبان سلامت و همچنین رابطین بهداشتی ادارات در استان البرز به اکیپ‌های اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی البرز، گفت: این مهم در اجرای تمامی آموزش‌ها و دستورالعمل‌ها به مردم مؤثر است.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در خصوص خدماتی که در خانه‌های سلامت و مراکز بهداشت به مردم استان ارائه می‌شود، گفت: مراقبین سلامت در این مراکز مستقر هستند تا علائم اولیه بیماری تنفسی ناشی از ویروس کویید ۱۹ را شناسایی کنند اگر این علائم در بیماری مشاهده شود و به تأیید پزشک آن مرکز برسد، آن بیمار به اورژانس بیمارستان انتقال داده می‌شود.

تیزویر بیان کرد: بسیاری از بیماران اکنون به دلیل سردی هوا دچار بیماری‌های تنفسی می‌شوند که چیزی غیر از کویید ۱۹ است، این افراد در خانه با استراحت درمان می‌شوند، از طرفی تا ۱۴ روز به صورت تلفنی از طریق همکاران ما وضعیت این بیماران و دیگر افراد خانواده آنها کنترل می‌شود.

وی در خصوص علائم بیماری کویید ۱۹، گفت: همان علائم بیماری آنفلوآنزا است با این تفاوت که تب، سرفه‌های خشک و تا در برخی موارد بیمار درد عضلانی و آبریزش بینی نیز دارد، اما علامت مهم آن که نشان از حاد شدن این بیماری دارد، علامت تنفسی است.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز ضمن توصیه به مردم گفت: در صورت مشاهده علائمی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا نخست به مراکز بهداشتی و درمانی و یا مطب پزشکان عمومی که ازدحام جمعیت در آنجا کمتر است، مراجعه کنند و به بیمارستان‌ها نروند تا خطر انتقال بیماری کاهش یابد.

کد خبر 4863908

منبع: مهر

کلیدواژه: رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز شهرداری شهرستان کرج فردیس ویروس کرونا انتخابات 98 انتخابات مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی ایلام بوشهر تعطیلی مدارس بارش برف شهرکرد گرگان قزوین سیلاب شیراز بارش باران بیرجند اطلاع رسانی آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۱۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: تعداد بیماران مبتلا به دیابت شناسایی شده در دانشگاه علوم پزشکی از مرز ۲۲ هزار نفر گذشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم  از نیشابور، حامد جزجلالیان در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: طی سال‌های اخیر افزایش شیوع بیماری دیابت در جهان، این بیماری را به بزرگ‌ترین همه‌گیری تاریخ تبدیل کرده است، به‌طوریکه از هر 10 بزرگسال در جهان یک نفر با دیابت زندگی می‌کند و در هر 5 ثانیه یک نفر به علت دیابت یا عوارض ناشی از آن جان خود را از دست می‌دهد.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین مطالعات در کشور ما، 17.5 درصد افراد بالای 25 سال مبتلا به دیابت هستند. 30 درصد بیماران از بیماری خود اطلاعی ندارند، 35 درصد بیماران تحت درمان دارویی مناسب نیستند و حدود 80 درصد بیماران دیابتی HA1C(میانگین قند خون سه ماهه) کنترل شده ندارند.

جزجلالیان با بیان‌اینکه تعداد بیماران مبتلا به دیابت شناسایی شده نوع 1 و 2 در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در حال حاضر 22 هزار و 160 نفر است، تصریح کرد: دیابت یک بیماری مزمن است که در اثر نارسایی پانکراس در تولید انسولین، یا مقاومت ارگان‌های هدف به انسولین ایجاد می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: در دیابت نوع یک انسولین به میزان کافی تولید نمی‌شود و فرد نیازمند تزریق‌های روزانه انسولین است. علت دیابت نوع یک مشخص نیست و با دانش فعلی بشر، این بیماری قابل پیشگیری نیست. 90 درصد موارد دیابت، از نوع دو است که ارتباط نزدیکی با وزن بالای بدن و عدم تحرک بدنی دارد.

وی افزود: علایم بالینی هر دو نوع دیابت مشابه است، هرچند علایم در نوع دو اغلب از شدت کمتری برخوردارند. به همین دلیل دیابت ممکن است تا سال‌ها بعد از ایجاد، بی‌علامت باشد و گاه زمانی تظاهر پیدا می‌کند که عوارض درازمدت آن به وقوع پیوسته باشند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: امروزه موارد دیابت نوع دو در کودکان هم مشاهده می‌شود. دیابت خطر بیماری‌های قلبی و سکته مغزی را افزایش می‌دهد. در یک مطالعه چند ملیتی، علت مرگ 50 درصد از بیماران دیابتی بیماری های قلبی و سکته مغزی گزارش شد، ضمن اینکه خطر مرگ در بیماران دیابتی در مجموع دو برابر همتایان غیردیابتی است.

جزجلالیان یادآور شد: پیگشیری مقدم بر درمان است و مراقبت از سلامتی بر مراقبت از بیماری ارجحیت دارد، برخی مداخلات ساده در شیوه زندگی در پیشگیری یا به تاخیر انداختن دیابت نوع دو تاثیر دارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • اتمام ۱۰ پروژه عمرانی بلاتکلیف در شمال تهران
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • نحوه مشارکت مردم اسلامشهر در بازسازی عتبات عالیات اطلاع رسانی شود
  • اورژانس بانوان پایگاهی جدید برای خدمت رسانی مضاعف به بانوان
  • آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند
  • گشایش کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور