Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس سازمان بهداشت جهانی پس از بازگشت از چین، اقدامات این کشور در راستای مبارزه با ویروس کرونا را تحسین برانگیز توصیف کرد.

به گزارش گروه مانیتورینگ بین الملل خبرگزاری فارس، «بروس آیلوارد» کارشناس ویژه سازمان بهداشت جهانی ضمن تقدیر از مبارزه تمام عیار چین با ویروس «کووید-۱۹»، از سایر کشورها درخواست کرد از رویکرد چین در قبال کنترل شیوع این بیماری الگوبرداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیلوارد پس از بازگشت از شهر «ووهان» مرکز شیوع این بیماری در چین گفت، هماهنگی میان تمام مقامات رده پایین تا مقامات ارشد دولتی و همکاری شهروندان با آن ها قابل تحسین است.

این کارشناس ویژه سازمان بهداشت جهانی گفت، ترجیح می دهد اگر به ویروس کووید-۱۹ مبتلا شود در چین تحت معالجه قرار گیرد. او از سایر کشورهای درگیر با این ویروس درخواست کرد از اقدامات دولت چین الگوبرداری کنند.

آیلوارد گفت، ووهان یک روستا نیست بلکه شهری مدرن با ۱۵ میلیون نفر جمعیت است. ساکنین این شهر حداکثر همکاری را با مقامات داشتند و در زمینه کنترل شیوع ویروس کرونا بسیار موفق بودند.

وی افزود، با شروع انتشار این بیماری، ۴۰ هزار نیروی متخصص به ووهان گسیل شدند که بسیاری از آن ها پزشکان داوطلب بودند. برخی می گویند نظامی سیاسی دیکتاتوری در چین موجب تبعیت همگان از برنامه دولت در قبال کنترل بیماری شده است اما به هیچ عنوان چنین چیزی صحت ندارد.

آیلوارد خطاب به چینی ها گفت: «دنیا به شما مدیون است. صدها هزار نفر در چین از ابتلا به کووید-۱۹ مصون ماندند و این به خاطر پاسخ سریع و قاطع دولت این کشور بود».

وی افزود: «در آن جا (ووهان) با هر فردی که صحبت کنید دارای انگیزشی برای جنگ با ویروس است و آن ها به خوبی سازمان دهی شده اند».

طبق اعلام «کمیسیون ملی بهداشت» چین، تعداد کل مبتلایان به این ویروس در چین به ۷۸۰۶۴ نفر و تعداد تلفات به ۲۷۱۵ نفر رسیده است. همچنین کووید-۱۹ تا کنون در خارج از چین جان ۴۸ نفر را گرفته است.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: چین سازمان بهداشت جهانی ویروس کرونا سازمان بهداشت جهانی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۲۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک همه‌گیری دیگر در راه است!

آفتاب‌‌نیوز :

بحران شیوع آنفلوآنزای پرندگان- که به عنوان H۵N۱ شناخته می‌شود- در مزارع لبنی نشان از این واقعیت دارد که سازمان‌های سلامتی و بهداشت عمومی از همه‌گیری کرونا درس نگرفته‌اند- یا حداقل این که نتوانسته‌اند درس‌های کووید را جذب و هضم کنند.

شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع، مرغداری‌ها و گاوداری‌های ایالات متحده هم‌چنان با سرعت ادامه دارد و به گفته دانشمندانی که از سرعت و روند این شیوع شگفت‌زده شده‌اند، این روز‌ها این موضوع به مرحله هشداردهنده رسیده است.

هفته گذشته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا بالاخره تأیید کرد که H۵N۱ نه تنها از پرندگان به پرندگان یا از پرندگان به گله‌های دام سرایت می‌کند، بلکه در بین گاو‌ها نیز شروع به انتقال کرده است. این در حالی است که گزارش‌های رسانه‌ها حکایت از این می‌کند که در تعداد بسیاری از گاو‌ها انتقال و ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان بدون علامت خاصی روی می‌دهد.

اگرچه هنوز خطر ابتلا به این بیماری برای انسان‌ها زیاد نیست، اما واضح است که برای این که مسیر و شیوه انتقال این ویروس کنترل شود، کار‌های بسیار بیشتری باید انجام گیرد.

این امر مستلزم آن است که سازمان غذا و داروی آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها از لاک خود بیرون آمده و مسیر درستی پیش بگیرند. در واقع این روز‌ها ناامیدی محسوسی در میان متخصصان بیماری‌های عفونی وجود دارد که آژانس‌های بهداشتی و سلامتی بیش از حد لازم از اطلاعات مهم محافظت می‌کنند و در نظارت بر ویروس و روش‌های انتقال آن بسیار محافظه‌کار و ترسو هستند. به عنوان مثال، تاکنون در زمینه مقابله با آنفلوآنزای پرندگان تعداد و روند آزمایش‌ها محدود بوده است و تا همین روز‌های اخیر به رغم شیوع محسوس بیماری در بین پرندگان و دام‌ها، اما، تنها تعداد انگشت‌شماری از توالی‌های ویروسی به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شده بود- که می‌تواند رویکردی نگران‌کننده و هشدارآمیز به شمار آید.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • بحرینی: چندجانبه‌گرایی ستون اساسی برای تقویت صلح است
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختار‌های جدید/ ۵ پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت جهانی اطلاعات
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • زنگ خطر مالاریای وارداتی/ مالاریای بومی نداریم