Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سید مهدی طباطبایی روز چهارشنبه در نشست با مدیران رسانه‌ها و روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی استان اظهار داشت: بیماری کرونا از حیوان به انسان و از انسان به انسان قابلیت سرایت است و بیش از ۸۰ هزار نفر در دنیا به این ویروس مبتلا شدند.

وی گفت: کرونا ویروس تنها در ۲ تا سه درصد موارد منجر به مرگ می‌شود اما سرعت گسترش ابتلا به آن بسیار نگران کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: این بحران آسیب‌های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی دارد و در منطقه ما اولین کشورها امارات و مصر و سپس لبنان، عراق، افغانستان، کویت و بحرین درگیر شدند.

وی با بیان اینکه مردم حق دارند واقعیت‌ها را بدانند و در این شرایط مهمترین مداخله درگیر کردن جامعه است، ادامه داد: تمامی بیمارستان‌ها ۱۰ درصد ظرفیت خود را به موضوع مقابله و درمان کرونا اختصاص داده و تمامی مراکز جامع خدمات سلامت آمادگی کامل برای مقابله با این ویروس را دارند.

طباطبایی بیان کرد: براساس آخرین مقالات پروتکل‌های درمانی برای مقابله با این ویروس وجود دارد و جای نگرانی نیست اما التهاب جامعه باید مدیریت شود و مردم آگاه باشند تا بتوانیم مخاطرات را کم کنیم.

وی گفت: وزارت بهداشت به تنهایی نمی‌تواند در این زمینه ورود کند و توانمندسازی مردم در مقابله با این ویروس کمک کننده است و باید از تمامی ظرفیت‌های موجود استفاد کنیم.

معاون دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: این دانشگاه اقدامات گسترده در زمینه مقابله با ویروس کرونا انجام داده و هر روز در ۲ نوبت هفت صبح و هشت شب اطلاع رسانی به مردم از طریق رادیو و صدا و سیما صورت می‌گیرد.

وی اظهار داشت: باید تمامی شهرها و نقاط مختلف را آلوده فرض کنیم اما نترسیم زیرا در ۸۰ درصد مواقع موارد ابتلا بدون علائم است.

طباطبایی ادامه داد: سیستان و بلوچستان حجم بالایی از تبادل جمعیتی را با کشور پاکستان دارد که دارای زیرساخت‌های درستی نیست و تاکنون گزارشی از موارد ابتلا به کرونا ارائه نکرده است در حالیکه یقین داریم ویروس کرونا در این کشور نیز وجود دارد.

وی گفت: اقدامات کرونا مانند آنفولانزا است و شستن مرتب دست‌ها و آداب سرفه و عطسه بسیار مهم است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: ایستگاه‌های سلامت در فرودگاه‌ها، ایستگاه‌های راه آهن و کلینیک رسالت راه‌اندازی شده و تجمعات مذهبی و غیرمذهبی خطرناک است.

وی همچنین به کمبود لوازم بهداشتی اشاره کرد و گفت: خطوط تولید بیشتری راه‌اندازی شده اما اولویت با استان‌های درگیر کرونا است.

طباطبایی از مردم خواست که از سفرهای نوروزی غیرضروری به طور جدی خودداری کنند.

برچسب‌ها کرونا سیستان و بلوچستان بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا سیستان و بلوچستان بهداشت و سلامت کرونا سیستان و بلوچستان بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۵۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • عملیات وعده صادق قلب مستضعفان جهان را شاد کرد
  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختار‌های جدید/ ۵ پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت جهانی اطلاعات
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختارهای جدید
  • مسعود پزشکیان: امروز در مجلس اولویت عده‌ای موضوع حجاب است/ بدسلیقگی‌‌ها در اجرای برخی سیاست‌ها از تمامیت‌خواهی یک عده خاص نشات می‌گیرد/ با زور و گشت ارشاد نتیجه‌ی عکس خواهد داد
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)
  • بنای تاریخی ملک زاهدان در اختیار صنعتگران صنایع دستی قرار می گیرد
  • عرضه اینترنتی دارو کلید خورد | اطلاعات بیماران در اختیار پلتفرم‌ها قرار می‌گیرد؟
  • محتواهای رضوی با یک سامانه در اختیار هنرمندان قرار می‌گیرد